Sport

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Leverkusen- Fradi 2:0.
Sajnos a modern foci most megbosszulta magát. Borzasztóan rossz taktikát választott Csercseszov. Minimális esély maradt a továbbjutásra.

• Szomorú
Reactions: LMzek 2.0
Ja és a Fradistákat azért baszogatták a német rendőrök mert szerintük veszélyt jelentettek Németországra :D
"Nyugaton már megoldották"... 10 éve, igaz Csányi úr? :D
A sok hülye meg tényleg beveszi itthon is és külföldön is, hogy mi magyarok vagyunk a legnagyobb huligánok egész Európában. Például pár hete a Fradi-Újpest előtt az a bunyó szerű találkozó is semmi ahhoz képest, amiket szinte hetente látunk nyugati szurkolóktól. Sőt, néha még svájci(!!!) huligánok is üldözik egymást rendesen az utcán.

Egyébként nem semmi, ahogy konkrétan elkergették a rendőröket :eek:

"Nyugaton már megoldották"... 10 éve, igaz Csányi úr? :D
A sok hülye meg tényleg beveszi itthon is és külföldön is, hogy mi magyarok vagyunk a legnagyobb huligánok egész Európában. Például pár hete a Fradi-Újpest előtt az a bunyó szerű találkozó is semmi ahhoz képest, amiket szinte hetente látunk nyugati szurkolóktól. Sőt, néha még svájci(!!!) huligánok is üldözik egymást rendesen az utcán.

Egyébként nem semmi, ahogy konkrétan elkergették a rendőröket :eek:
Hát igen, itthon kőkeményen büntették. Műanyag sorospohár dobás 3 év letöltendő. 15-20 éve tényleg voltak nagy balhék, most is van egy réteg aki ütőképes, de úgy tudom, hogy a capo-k megfékezik őket. Nagyobb balhé utoljára a CSZKA itthoni meccsén volt ahol vmi 9 tábor jött BP-re, de kaptak a pofájukra. A francia EB-n meg vmi sülthülye arab el akarta venni a magyar zászlót amikor 30.000 magyar vonul éppen :D Nem jött össze.
Igen kemény Frankfurt fellépés volt, de úgy tudom nem kaptak jegyet (a Nápoly nem adott).

51.000 néző.
Sajnos az első meccsen Csercseszov rossz taktikát dolgozott ki, a visszavágó néhol fájóan sima lett. Ettől függetlenül az EL legjobb 16 között nem szégyen búcsúzni, sőt! Szép volt srácok!

Minap volt szó a medvevadászatról.
Meh...

EZ viszont sport!
/bikaviadal, de nem a spanyol iskola szerint/

IMG_0296a_t1000.jpg
d1dfe635-ec21-480b-9318-33a7421a9fb0.jpeg

Minap volt szó a medvevadászatról.
Meh...

EZ viszont sport!
/bikaviadal, de nem a spanyol iskola szerint/
nagyon szép, de azért "sportnak" nem nevezném ...
most Valenciában megnéztem a "Bika" múzeumot. sajnos arénába nem lehetett menni, mert készültek az első idei viadalra, és már nem volt látogatható. a viadalig meg már nem maradtunk. pedig ....

nagyon szép, de azért "sportnak" nem nevezném ...
most Valenciában megnéztem a "Bika" múzeumot. sajnos arénába nem lehetett menni, mert készültek az első idei viadalra, és már nem volt látogatható. a viadalig meg már nem maradtunk. pedig ....
Hát inkább sport, mint bármi más.
Miért ne lenne az?

hmmm
melyik lennél?
a bika, vagy a másik, aki a lóról élvezkedik?

sport majd akkor lesz, ha egyenlő esélyeket kapnak ...
szerintem!
Nem,nem,nem. Félreértettél teljesen.
Mélységesen elítélem a bika sérülésével és lassú kínhalálával zajló spanyol viadalt !
Én a portugál iskoláról beszélek, a vértelen viadalról!
Nézd meg a videót.
De a képeken is látszik, hogy az állaton van egy párna szerű, amire feltapadnak a pikák.
Az állat egyáltalán nem sérül.

• Tetszik
Reactions: embersarkany