Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
mondjuk ott a szülőknek van is erre pénze xdEgy cikk arról hogy miként jó a gyerekeket sportoltatni.Feleannyian vannak, mint mi, kevesebbet költenek sportra, és mégis agyonverik a fél világot - Eurosport
Vasárnap ért véget az északisí-világbajnokság Planicán, és talán senki nem lepődött meg, hogy az aranyérmek felét a norvégok vitték haza.www.eurosport.hu
Ja és a Fradistákat azért baszogatták a német rendőrök mert szerintük veszélyt jelentettek NémetországraEközben a békés Nápolyban...
BL: komoly utcai összecsapások Nápolyban - NSO
A vendégdrukkereket segítették a Napolival ellenséges viszonyban lévő Atalanta ultrái iswww.nemzetisport.hu
"Nyugaton már megoldották"... 10 éve, igaz Csányi úr?Ja és a Fradistákat azért baszogatták a német rendőrök mert szerintük veszélyt jelentettek Németországra
Hát igen, itthon kőkeményen büntették. Műanyag sorospohár dobás 3 év letöltendő. 15-20 éve tényleg voltak nagy balhék, most is van egy réteg aki ütőképes, de úgy tudom, hogy a capo-k megfékezik őket. Nagyobb balhé utoljára a CSZKA itthoni meccsén volt ahol vmi 9 tábor jött BP-re, de kaptak a pofájukra. A francia EB-n meg vmi sülthülye arab el akarta venni a magyar zászlót amikor 30.000 magyar vonul éppen Nem jött össze."Nyugaton már megoldották"... 10 éve, igaz Csányi úr?
A sok hülye meg tényleg beveszi itthon is és külföldön is, hogy mi magyarok vagyunk a legnagyobb huligánok egész Európában. Például pár hete a Fradi-Újpest előtt az a bunyó szerű találkozó is semmi ahhoz képest, amiket szinte hetente látunk nyugati szurkolóktól. Sőt, néha még svájci(!!!) huligánok is üldözik egymást rendesen az utcán.
Egyébként nem semmi, ahogy konkrétan elkergették a rendőröket
nagyon szép, de azért "sportnak" nem nevezném ...Minap volt szó a medvevadászatról.
Meh...
EZ viszont sport!
/bikaviadal, de nem a spanyol iskola szerint/
Hát inkább sport, mint bármi más.nagyon szép, de azért "sportnak" nem nevezném ...
most Valenciában megnéztem a "Bika" múzeumot. sajnos arénába nem lehetett menni, mert készültek az első idei viadalra, és már nem volt látogatható. a viadalig meg már nem maradtunk. pedig ....
hmmmHát inkább sport, mint bármi más.
Miért ne lenne az?
szóval szerintem ez inkább show/cirkuszi mutatvány, mint sportHát inkább sport, mint bármi más.
Miért ne lenne az?
Nem,nem,nem. Félreértettél teljesen.hmmm
melyik lennél?
a bika, vagy a másik, aki a lóról élvezkedik?
sport majd akkor lesz, ha egyenlő esélyeket kapnak ...
szerintem!
szóval szerintem ez inkább show/cirkuszi mutatvány, mint sport
A véres, bika megölős meg inkább kínzás, mint cirkusz - szvsz.szóval szerintem ez inkább show/cirkuszi mutatvány, mint sport