[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Kérd meg 'Urszulát':
Nem bogár, hanem főfilm
Vagy vmi hasonló lesz :D
Nagyon rákattantál Ursulára, de tudjuk, hogy ő vszínűleg a G fordítóval fordítja az angol szövegeket ( ami olyan amilyen ), esetleg, ha ideje engedi, korrigál.
Múltkor, talán tegnap v. tegnapelőtt a shell-be kötöttél bele, amit a G. kagylónak fordíthatott, de nagyjából - a szövegkörnyezetből ki indulva - mindenki tudhatta, hogy nem erről van szó. Egyszerűen rosszmájúskodtál.

Nagyon rákattantál Ursulára, de tudjuk, hogy ő vszínűleg a G fordítóval fordítja az angol szövegeket ( ami olyan amilyen ), esetleg, ha ideje engedi, korrigál.
Múltkor, talán tegnap v. tegnapelőtt a shell-be kötöttél bele, amit a G. kagylónak fordíthatott, de nagyjából - a szövegkörnyezetből ki indulva - mindenki tudhatta, hogy nem erről van szó. Egyszerűen rosszmájúskodtál.
Igen. Mert irritál, hogy csak engem irritál egy ilyen nyilvánvalóan agitprop-bot.
Csak oda ír, akkor regelt, diskurzusba nem is bonyolódik, csak szinte percre 2 óránként
belöki az aktuális adagot. Hétköznap, hétvégén.
Hagyjuk már...
És igen, mindenki tudta, hogy milyen shell, így ő is ha nem egy kb. bot lenne, akit semmi más nem érdekel
csak teríteni az igét.

Mondjuk engem is irritál az a fajta igénytelenség amit tol.

Mennyi idióta van a világon....

Egy londoni galéria el akarja távolítani Van Eyck képét, mert tömegesen panaszkodnak a karakter Putyinra való hasonlóságáról.

A kép egyébként 1434-ben készült.

STXj_AAdO78.jpg

Putyin örök.
putin2.jpg

Igen. Mert irritál, hogy csak engem irritál egy ilyen nyilvánvalóan agitprop-bot.
Csak oda ír, akkor regelt, diskurzusba nem is bonyolódik, csak szinte percre 2 óránként
belöki az aktuális adagot. Hétköznap, hétvégén.
Hagyjuk már...
És igen, mindenki tudta, hogy milyen shell, így ő is ha nem egy kb. bot lenne, akit semmi más nem érdekel
csak teríteni az igét.

Én örülök annak, hogy csinálja, akkor is, ha többségében csak orosz oldalról, gépi fordított híreket tesz be. Mivel én nem szeretnék időt áldozni ezek keresgélésére és fordítására, nekem nagyon hasznos.

Plusz, értékelem a személyeskedés, “az én apukám erősebb”, stb. nélkülöző postjait.

Full igaza van. Fordítóba bárki be tudja hányni ezeket a híreket. Akkor ha nincs rá ideje, h 2 óra alatt egy ilyet lektoráljon, rakja csak be a linket.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ilyen a nyugati típusú demokrácia. A 2006-os eseményekkel is elégedett volt az uninó. Így kell ezt...
Amióta a magyar kormány nem veri szét rendszeresen a saját népét azóta nem is vagyunk jogállam.
Mint mondjuk a bezzeg nyugat, ahol néha bele is hallnak a tüntető népek a jogállami "kezelésbe", vagy csak kisemmizik őket, mint kanadában.
De szép világ is ez... Menjünk! Harcoljunk érte XD