Ha ez orosz, felkapja a mélyFOS, ha ukrán kijevwoodi, akkor nem fogja.
Amit Ooorky eddig hozott, és tisztázásra szorult, azokról mindig kiderült, hogy tényleg fake. Talán egy olyan mp4es videó volt, ahol nem vagy nem volt egyértelmű.
Más.
![]()
Belarusz kapu a „globális Dél” felé | #moszkvater
A szankciók megnehezítik a kétoldalú gazdasági kapcsolatok elmélyítését, Belarusz ugyanakkor még így is bőven kínál lehetőségeket Magyarország számára. Az ország ugyanis kapu lehet az úgynevezett globális Dél eurázsiai térsége felé. Belaruszt és Magyarországot összeköti az is, hogy mindkét...moszkvater.com
Simán benne van hogy igazi, több mint egy éve csak ölik egymást,mindkét oldal már régen levetkőzte az emberi mivoltát,és ez már csak rosszabb lesz .
Ez szerintem sajnos valódi..... Borzalmas, hogy a háború mit tud kihozni egyik - másik emberből.........![]()
![]()
![]()
Az egyik orosz trancsír-telegram csatornán ezt úgy hozták le, hogy "egy zsoldos lefejezése":Eddig tőletek láttunk ilyen brutális kivégzéseket, meg merem kockáztatni, hogy egy orosz katonát bebujtattak egy hohol egyenruhába majd lenyakazták.
Máshol meg megy a találgatás, hogy most akkor mit is látunk.
Én végigszenvedtem (de nem kellett volna), szerintem valódi, úgymint valóban egy embert fejeznek le kaukázusi-közel-keleti módszerrel.
Viszont:
- az a zöld gyakorló továbbra is nagyon furcsa, én nem emlékszem ilyenre, nem láttam ukránon még hasonlót
- mit üvölt vajon a szerencsétlen? ("Volláá ... vollá", vagy mi) orosz/ukrán ez egyáltalán?
- értem én, hogy tavaszodik, meg minden, de ott a front környékén nem kéne ilyesmit látnunk:

... ami valószínűsíti, hogy nem most történt az eset.
Némileg vidámabb téma:
Úgy tűnik, a Wagneresek behúzták a bahmuti pályaudvart:

Remylind23
❗❗ Bakhmut now: Got the confirmation. The station came under Wagner control. The area is now being cleaned and cleared. Fighting is already taking place west of the train station. Overnight, Wagner stormtroopers managed to break through at several points on the railway line and also to gain a...