Eddig tőletek láttunk ilyen brutális kivégzéseket, meg merem kockáztatni, hogy egy orosz katonát bebujtattak egy hohol egyenruhába majd lenyakazták.
Egy : Ki az a "tőletek" ?
MInek is tagadnám hogy nem tartalak sokra, de mondjuk nekem ezembe sem jutna ilyen mélyre süllyedni hogy egy lefejezős videó kapcsán utaljak rád, ez fel nem merülne bennem hogy te "azokhoz" tartozol akik ilyet tennének...
Látom forditva ez nem okoz semmifele morális problémát, mondjuk meglepődnöm ezen nem kellene.
És egyébként én nem vagyok sem egyik, sem másik oldalon, akármit gondoltok. Az a ti "fekete-fehér" világnézetetek agybaja, hogy aki mást gondol mint ti, az az "ellenség", plusz nem én szoktam itt "hitet tenni" nap mint nap az oroszok oldalán.
Ezt akármelyik oldal "emberei" művelték, nulla részvétet nyilvánitva feléjük azt mondom hogy remélem hogy r#hadtul megkapják ezért ami jár nekik, legyenek ukránok, oroszok, bárki más, de minimum a pokol tüzén égjenek érte ítéletnapig.
És hogy ilyen halált senki nem érdemel.
Gondolom hogy gondolná ezt mindenki, aki embernek érzi magát...
Kettő : Ugye nincs tele a net pl. Wagneresek ilyesféle "hőstetteiről" Szíriában, vagy Afrika egyéb részein ? Vagy Afganisztánban anno a "nagy baráti segítsegnyújtás" közben, stb... ?
De mielőtt még visítani kezdenél hogy "de amazok is" mer' nektek ilyenkor ez a lényeg, meg a legnépszerűbb "indok" is egyben : pl. az amikról franciákról, Vietnámban, Irakban, stb ?
Ilyet ugye minden háborúban kizárólag az egyik fél szokott elkövetni, miközben a másik "hótiszta" mint itt is mi ?
"Meg mered kockáztatni"... Szánalmas.
Nem komám, te szimplán gyűlölködsz. Mindezt egy olyan videó kapcsán, ahol megölnek brutálisan egy embert, valakik.
De persze ezt csak "hoholok" tehették. Hát ki más. Mert te ezt úgy gondolod...
A legmélyebb rosszindulat és fajgyűlölet beszél itt belőled, az "objektivitás" jegyében.
Utána meg jöttök hogy "nyugaton" meg nem lehet a magatokfajtának elmondani a "véleményét", meg büntetnek érte, csak mert kimondtátok az " igazságot"...
És halálra vagytok sértődve hogy megvetést kaptok ilyen gondolatokért, pedig ti rendes emberek vagytok egyébként, csak hát vannak olyan népek például, akik alapvetően gonoszok, ők "megdögölhetnének mind egy szálig", meg "az országuknak most már pusztulnia kéne" ( innen idéztem az elmúlt hónapok " magasztos kinyilatkoztatásaiból" a fenntieket), de ez teljesen normális ugye ?