Azt nem mondta melyik évbenHát pedig ha nem a mai nap változott meg valami akkor nem így van.

Azt nem mondta melyik évbenHát pedig ha nem a mai nap változott meg valami akkor nem így van.
Arról esetleg mondhatsz valamit hogy idáig miért nem volt lövészet?Hát pedig ha nem a mai nap változott meg valami akkor nem így van.
Arról esetleg mondhatsz valamit hogy idáig miért nem volt lövészet?
Hát tényleg nem, de azért 6 hónap alatt el lehetett volna már jutni a lövészetig szerintem. Leopardoknál, PZH-knál pár hét kellett legfelejebb az első lövéshez.Van egy folyamat. Pl Te se egyetemmel kezdted az iskoláidat, gondolom![]()
Attól, hogy mi nem tudunk róla attól még lehetett lövészet.Hát tényleg nem, de azért 6 hónap alatt el lehetett volna már jutni a lövészetig szerintem. Leopardoknál, PZH-knál pár hét kellett legfelejebb az első lövéshez.
Hát tényleg nem, de azért 6 hónap alatt el lehetett volna már jutni a lövészetig szerintem. Leopardoknál, PZH-knál pár hét kellett legfelejebb az első lövéshez.
Lőttek a Lynxxel és Bobo nem volt ott szelfizni? Az kizárt!Attól, hogy mi nem tudunk róla attól még lehetett lövészet.
Az is lehet hogy szelfizett, csak nem rakta ki a fészbúkra!Lőttek a Lynxxel és Bobo nem volt ott szelfizni? Az kizárt!![]()
Egyre abszurdabbakat mondasz!Az is lehet hogy szelfizett, csak nem rakta ki a fészbúkra!![]()
![]()
Hát hogyne mondanák már abszurdisztánba!Egyre abszurdabbakat mondasz!
Augusztusba lesz lövészet lynxel
És juniusban jön az első új adag
De ott mar lottek veluk elotte kint a bakak nemetbe/osztrakba nem? A Lynxnel arre meg nincs lehetoseg. Vagy rosszul latom?Hát tényleg nem, de azért 6 hónap alatt el lehetett volna már jutni a lövészetig szerintem. Leopardoknál, PZH-knál pár hét kellett legfelejebb az első lövéshez.
Szerintem meg nem működik még rendesen a torony elektronika ennél az első két gépnél és ezért nincs lövés vele...De ott mar lottek veluk elotte kint a bakak nemetbe/osztrakba nem? A Lynxnel arre meg nincs lehetoseg. Vagy rosszul latom?
ŐŐ Ausztrálok lőttek vele....Szerintem meg nem működik még rendesen a torony elektronika ennél az első két gépnél és ezért nincs lövés vele...
Az mûködött.ŐŐ Ausztrálok lőttek vele....
1. A mi tornyunk más mint az övék.ŐŐ Ausztrálok lőttek vele....
Szerinem túlgondolod... A Gidránokat se engedték fényképezni az elején... Szerintem csak nem sajtónyilvános az első lövészet vele...Talán pont a félkész állapot miatt nem engedik belülrő fotozni a járművet: hiányos lehet torony belseje...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..