Mondjuk mi mást is gondolhattunk volnaBob csak pofavizitelni volt kint.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondjuk mi mást is gondolhattunk volnaBob csak pofavizitelni volt kint.
Papi nincs kölcsön egy 1000-ed! Esetleg egy szál cigid?Mondjuk mi mást is gondolhattunk volna
Mondjuk mi mást is gondolhattunk volna
Igazándiból a kutyát nem zavarna mivel a csak 12 óránál álló toronnyal nem nyílik fel a búvó és a sofőr hàtul is ki tud mászni.Mikor szüntetik meg a nyitott vezető nyílás miatti jobbra nézz torony állapotot? Vagy csak kamu a módosítás és balekok maradunk.
Lövészet mikor lesz?Igazándiból a kutyát nem zavarna mivel a csak 12 óránál álló toronnyal nem nyílik fel a búvó és a sofőr hàtul is ki tud mászni.
Azért van sokat nyitva a videókon a torony mivel a kezdő sofőröknél az első x kilométer és vezetési feladat soràn szabadszemes nyitott búvós játèk van. Utána kameràból képernyőn és végül periszkópon keresztül.
Ettől függetlenül mondtak olyat, hogy a búvó át lesz alakítva.
Szerintem teljes érték jármű! Miért ne tudna lőni?Lövészet mikor lesz?
Egyáltalán ez a két itt lévő járgány képes lőni vagy csak vezető tréningre alkalmas?
Ebben te ennyire biztos vagy?!?Szerintem teljes érték jármű!
Mert mondjuk pont abból a csipből van hiány, amivel az elektrooptika működik... (nem tudom, csak tipp!)Miért ne tudna lőni?
Mondjuk nem is sok "video" anyag van róla! Már csinálhatnának egy igényes pár perces videót róla, megérdemelné!Igazándiból a kutyát nem zavarna mivel a csak 12 óránál álló toronnyal nem nyílik fel a búvó és a sofőr hàtul is ki tud mászni.
Azért van sokat nyitva a videókon a torony mivel a kezdő sofőröknél az első x kilométer és vezetési feladat soràn szabadszemes nyitott búvós játèk van. Utána kameràból képernyőn és végül periszkópon keresztül.
Ettől függetlenül mondtak olyat, hogy a búvó át lesz alakítva.
20 év alattOlyan igénytelen szar a kommunikáció, hogy szörnyű! Egy idehaza gyártott IFV, mi vagyunk az első rendszeresítők! Több port érdemelne! Ott a Puma a BW-nél ha nem csináltak vagy 50 videót róla a németek egyet se!
Joooo nem kell elveszni a részletekbe! Akkor is igazam van! Akkor is tolhatnák neki a reklámot kicsit jobban!20 év alatt
2 db tesztpèldánynak? És ha szar lesz? Akkor hogy visszakoznak?Joooo nem kell elveszni a részletekbe! Akkor is igazam van! Akkor is tolhatnák neki a reklámot kicsit jobban!
Az Ajax most is egy kalap szar, a CV90-nek is meg voltak a gyermekbetegségei! Melyiknek nincsenek?! A Pumáról ne is beszéljünk! Ez nem hozzáállás! Ez a gerince az újjászülető magyar hadiiparnak! Több propagandát érdemelne!2 db tesztpèldánynak? És ha szar lesz? Akkor hogy visszakoznak?
Ne hülyéskedj már? Szerinted nem tudnak napon belül bármikor szlogent váltani ha úgy szükséges? Szerintem pr-ban nagyon erősek tudnak lenni ha úgy gondolják.2 db tesztpèldánynak? És ha szar lesz? Akkor hogy visszakoznak?
Mármint PIAR-ban nem?Ne hülyéskedj már? Szerinted nem tudnak napon belül bármikor szlogent váltani ha úgy szükséges? Szerintem pr-ban nagyon erősek tudnak lenni ha úgy gondolják.
Az elmúlt években nem ezt tapasztaltam!Ne hülyéskedj már? Szerinted nem tudnak napon belül bármikor szlogent váltani ha úgy szükséges? Szerintem pr-ban nagyon erősek tudnak lenni ha úgy gondolják.
A kormányzatra gondoltam nem konkrétan a HM-reAz elmúlt években nem ezt tapasztaltam!
Értetlen fej smile-t nem leltem...Mármint PIAR-ban nem?