Humor

336776777_762817131967632_1115725466719432031_n.jpg
"Nekem a lélek a fontos, nem a test,
Ezt örökre jegyezd meg." -Aranka

Ti viccelődtök, ő meg tanulja a nyelvet, vagy fordítógéppel próbálja követni a társalgást, aztán nem biztos, hogy átmegy, hogy mi az ami komoly, mi az ami csak tréfa.
Nem gondolom, hogy eltérő században él és feltételezem, hogy a fenti hozzászólásomban látható :D , az a viccelődést hordozza a török internetes kultúrában is. És mivel ezt a határozottan viccelődésre utaló :D fejet meg lehet találni a fenti hozzászólásomban amire ugye reagáltál, úgy vélem, hogy jelenleg nem @Vlad az, aki nem értette a viccelődésre utalást. :rolleyes:

Úgy látom ide is megérkeztek a magyar kőművesek....
akik lusták lukat fúrni, ezért betonozás közben helyezik el a menetes szárakat. Csak hát mérni sem tudnak és a beton is mozog kicsi. Aztán jón a talp, kiderül, hogy természetesen nem jó, és akkor következik az "ott bassza meg ahol van" pillanat, aminek az eredménye fentebb látható.

Úgy látom ide is megérkeztek a magyar kőművesek....
akik lusták lukat fúrni, ezért betonozás közben helyezik el a menetes szárakat. Csak hát mérni sem tudnak és a beton is mozog kicsi. Aztán jón a talp, kiderül, hogy természetesen nem jó, és akkor következik az "ott bassza meg ahol van" pillanat, aminek az eredménye fentebb látható.
Szerintem ez egy előregyártott talp volt egy másik (nagyobb) oszlophoz.
Valahova kellett rögzíteni a kisebb oszlopot, de csak ez a beton talp volt kéznél.

Nem gondolom, hogy eltérő században él és feltételezem, hogy a fenti hozzászólásomban látható :D , az a viccelődést hordozza a török internetes kultúrában is. És mivel ezt a határozottan viccelődésre utaló :D fejet meg lehet találni a fenti hozzászólásomban amire ugye reagáltál, úgy vélem, hogy jelenleg nem @Vlad az, aki nem értette a viccelődésre utalást. :rolleyes:
Megértem a vicces comments a fórumon, a fórum tagjainak nem kell gondosan megválasztaniuk a mondataikat csak nekem.
Szeretném megköszönni önnek és minden fórumtagnak a jó szándékot. @Pogány @Veér Ispán

soldier-salut.gif

bele sem merek gondolni hogy ezek hogy készülnek: gorilla glass, gorilla tape, gorilla glue
Hát a gorilla glasshoz a rossz nyelvek szerint köze van egy hipszternek, és Golonak a Fővárosi Állat és Növénykert gorillájának.
A sztori szerint ez a jó ember addig ingerelte a fent említett hím gorillát, amíg úgy nem döntött, hogy a lófasznak is van vége, és nemtetszését egy szolíd tenyeressel fejezte ki az üvegre. A törhetetlen plexi olyan pókhálóssá vált. Na ezt követően kezdtek neki egy erősebb plexinek.
A kapcsolat a név között még ulnek is gyenge, de a plexibetörős sztorit tudom, hogy igaz :)