P
Pogány
Guest
Leomlanak azok szépen...Csak azok a rohadt lépcsőfordulók...
Leomlanak azok szépen...Csak azok a rohadt lépcsőfordulók...
Úgy néz ki, hogy már titkos lett a 2024-ben érkező spike mert eddig rajta volt ezen a diagrammon
Gyorsitották.Úgy néz ki, hogy már titkos lett a 2024-ben érkező spike mert eddig rajta volt ezen a diagrammon![]()
Hát én 2023-nál se látom...Gyorsitották.Kövi héten lesz lövészet.
A Lynx sincs rajta, mégis jön.Hát én 2023-nál se látom...![]()
![]()
Remèljük.A Lynx sincs rajta, mégis jön.
Az van rajta, ami Tatára megy.A Lynx sincs rajta, mégis jön.
De az nem is Tatára megy...A Lynx sincs rajta, mégis jön.
@kelepisti le is fotózta TatánGyorsitották.Kövi héten lesz lövészet.
Sok érdekes fotó
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
![]()
Látogatóban az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál
Április 21-én tartott nyílt napot a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandár. A rendezvényen többet között részt vett dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke, Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokság parancsnoka, Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar…military-technology.blog.hu
És a spike Tatára menne? Ha allvanyos verziótól beszélünk, akkor abban nem vagyok annyira biztos.De az nem is Tatára megy...
Tatán vannak páncéltörők...És a spike Tatára menne? Ha allvanyos verziótól beszélünk, akkor abban nem vagyok annyira biztos.
Benéztem.
Igen ám, de Pisti szerint ez nem a mienk hanem az olaszoké...
Igen, utána korrigáltám. Megzavart, hogy a magyar Büffel mellé dobták le.Igen ám, de Pisti szerint ez nem a mienk hanem az olaszoké...
"A legfontosabb fegyver az olaszoknál a Spike MR/LR, izraeli fejlesztésű irányított páncéltörő rakéta volt. Ilyeneket rendelt hazánk is az orosz páncéltörők utódjaként."
Nyilván ha rövidesen lőnek ilyennel, akkor már nálunk is kell legyen valamennyi...
Jövő héten hátha látunk sajátot!Igen, utána korrigáltám. Megzavart, hogy a magyar Büffel mellé dobták le.
Ez így van! De allvanyos iptr-t több dandár is használ! Így nem biztos, hogy Tata lesz az első spike alkalmazó a Honvedsegben. Csak erre akartam utalni.Tatán vannak páncéltörők...
Rémlik valami olyasmi, hogy Debrecenben lesz először Spike. Az ottani új parancsnok feladatszabó beszédében a 2023-as év feladatának nevezte a SPIKE kiképzést...Ez így van! De allvanyos iptr-t több dandár is használ! Így nem biztos, hogy Tata lesz az első spike alkalmazó a Honvedsegben. Csak erre akartam utalni.
Egy hülye kérdés az ott nem egy spike?BPz3 Büffel hátulról. Jól látható a vontatáshoz szükséges felszelés. A hátranéző kis kamera, (amely van előre is beépített)
![]()
![]()
![]()
![]()
Mint látható rengeteg alkatrész és mentés segítő felszerelés mellett a Rosy ködgránát vetők is beépítésre kerültek hátulra (és elöl is van) a járműre.
De az, az olaszok hozták...Egy hülye kérdés az ott nem egy spike?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..