Rengeteg koncertjükön voltam olaszban. 2005-ben a németekhez mentünk ott játszottak a Faustrechttel. Talán még az English Rose is fellépett.Jo oreg RAC zene. En meg ezekbol a dupla nyolcasokbol spanyol nyelven az Estandarte 88-at kedveltem.
Rengeteg koncertjükön voltam olaszban. 2005-ben a németekhez mentünk ott játszottak a Faustrechttel. Talán még az English Rose is fellépett.

Egy kis érdekesség. 2003-ban,de az is lehet,hogy 2004-ben Jonesy a Vérszerződéssel turnézott,és itthon is volt koncertjük,amin ott voltam.Vagany vagy! English Rose… Uristen milyen old school bandakkal dobalozol!
Egy kis érdekesség. 2003-ban,de az is lehet,hogy 2004-ben Jonesy a Vérszerződéssel turnézott,és itthon is volt koncertjük,amin ott voltam.
Miért, van a stílusban nyúsúl?milyen old school bandakkal dobalozol!
Miért, van a stílusban nyúsúl?
Soha nem értettem, hogy mit lehet az Angol Rózsán szeretni...Haat igy erre konkretan nem tudom azt mondani, hogy igen vagy nem. De szerintem mar nem igazan jatszanak olyan RAC zenet, mint 2000 korul az English Rose. Sot mar a 2007 utan megjelent sajat zeneik sem igazan az a regi RAC. Szerintem.
Soha nem értettem, hogy mit lehet az Angol Rózsán szeretni...

Van még!Jó muzsika.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..