Sőt, azon is elgondolkoztam, hogy kb. többezer egyéb drón érte el az Orosz Föderáció földjét. Moszkvával is kb. napi szinten próbálkoztak, legalábbis szerintem. Mégis, bár voltak károk, halálos áldozatok is talán, hír viszont alig lett belőle. Szerintem Moszkvát is érték már el úgy drónnal, hogy az talán még be is csapódhatott. De ebből most mégis hír lett. Kérdés, hogy miért ebből? S miért több órával a támadás után, miért egy szerb mészárlást követően? Miért hagyták az oroszok most, hogy pont ebből hír legyen? Ebből, ami bár látványos, de kárt nem okozott. Talán ha ráesik Putyinra, ja, de nem esett rá. Putyin úgyis két nap múlva meghal, nem is értem miért próbálkoztak?Viszont pánik lehet nyugaton, mert, elgondolkodtam, hogy nem-e akarták tompítani a támadást a szerbiai mészárlással nyugaton, mert a Kreml hír az azt követően jött, hogy a mészárlás megtörtént, pedig jóval előtte volt, ráadásul van 2 óra időeltolódás is, hogy addig is beszéljenek itthon másról, míg eldől beszarnak-e vagy sem? A szerbiai iskolai mészárlás annyira a semmiből jött ... Mert innentől kb. minden ukrán célpont lett ... Zselé meg hogyhogynem külföldön....
![]()
Zelenszkij elutazott az északi csúcsra
Megérkezett szerda délelőtt Finnországba Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki részt vesz az északi országok Helsinkiben tartott csúcsértekezletén.168.hu