Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az említett villamos már Mariupol utcáit szeli tegnaptól:Bahmutban még tart a raszputyica, de Mariupolban már jár a villamos!
http://en.kremlin.ru/events/president/news/71080
Elnök bácsi adja át (csak onlány)
Az említett villamos már Mariupol utcáit szeli tegnaptól:
Sőt, azon is elgondolkoztam, hogy kb. többezer egyéb drón érte el az Orosz Föderáció földjét. Moszkvával is kb. napi szinten próbálkoztak, legalábbis szerintem. Mégis, bár voltak károk, halálos áldozatok is talán, hír viszont alig lett belőle. Szerintem Moszkvát is érték már el úgy drónnal, hogy az talán még be is csapódhatott. De ebből most mégis hír lett. Kérdés, hogy miért ebből? S miért több órával a támadás után, miért egy szerb mészárlást követően? Miért hagyták az oroszok most, hogy pont ebből hír legyen? Ebből, ami bár látványos, de kárt nem okozott. Talán ha ráesik Putyinra, ja, de nem esett rá. Putyin úgyis két nap múlva meghal, nem is értem miért próbálkoztak?Viszont pánik lehet nyugaton, mert, elgondolkodtam, hogy nem-e akarták tompítani a támadást a szerbiai mészárlással nyugaton, mert a Kreml hír az azt követően jött, hogy a mészárlás megtörtént, pedig jóval előtte volt, ráadásul van 2 óra időeltolódás is, hogy addig is beszéljenek itthon másról, míg eldől beszarnak-e vagy sem? A szerbiai iskolai mészárlás annyira a semmiből jött ... Mert innentől kb. minden ukrán célpont lett ... Zselé meg hogyhogynem külföldön....
Zelenszkij elutazott az északi csúcsra
Megérkezett szerda délelőtt Finnországba Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki részt vesz az északi országok Helsinkiben tartott csúcsértekezletén.168.hu
Hasonlóra tippelek én is, valami kis gyújtógránátot felfüggesztettek oldóra aztán azzal repkedtek befele a Kreml fele. Így viszont azokat kurva nehéz észlelni és relatíva nagy is a lángja a szó szoros és átvitt értelmébenA filmet nézegetve, ez egy kvadrokopter kategóriájú drón. Max. 1-2 kg-ot elvihet, ami bőven elég ha a közeledbe jut, viszont hatótávja nem több mint 1-2 km.
Vagyis ezt helyben indították
Az titkosított!!!
Asszongya hogy ok nem tamadnak a teruletukon kivul
Es akkor peldaul a roman, magyar, horvat legter megsertese mi volt?
Csak fricskának szántam, meg annak, hogy a világ nem fekete-fehér.
Oroszország peremrészén persze, hogy éltek muszlimok, de ez Moszkva. Nem vagyok benne biztos, hogy Berlinben épül, áll több mecset és nem Moszkvában. A nagy kép szempontjából majdnem mindegy, hogy külső vagy belső import.Tényleg nehéz megérteni mi ebben a fricska. Ez kb olyan mintha rácsodálkoznál hogy az USA-ban vannak indiánok..
Oroszországban évszázadok óta élnek teljesen őshonos muszlimok, hiszen kapcsolatban voltak / elfoglalták / a SZU szétesése után is függőben tartották a tatárjárással szétesett közép ázsiai muszlim peremterületeket, ahol az etnikai lakosság eleve muszlim volt. Lásd Krimi tatárok / ázsiai mongolok, csecsenek, tadzsikok stb stb.
Nem kellett nekik importálniuk semmit mint a kreténkedő nyugaton.
Oroszország kb 300 éve már egy több etnikumból és vallásból álló államalakulat, mellesleg viszonylag harmónikusan működik is ilyenként. Még a világháborús orosz hadijelentésekben is leírták, hogy az adott katona orosz, tatár, kirgiz, akármi etnikumú.
A peremterületekről rengetegen költöztek nagyvárosokba a jobb élet reményében. Ez a folyamat a SzU szétesése után felgyorsult. Több hullám is volt ezekből, és az így kialakuló etnikai negyedek (pl Moszkvában) okoztak is fejfájást annakidején - maffiaháborúk, stb.Oroszország peremrészén persze, hogy éltek muszlimok, de ez Moszkva. Nem vagyok benne biztos, hogy Berlinben épül, áll több mecset és nem Moszkvában. A nagy kép szempontjából majdnem mindegy, hogy külső vagy belső import.
Oroszország peremrészén persze, hogy éltek muszlimok, de ez Moszkva. Nem vagyok benne biztos, hogy Berlinben épül, áll több mecset és nem Moszkvában. A nagy kép szempontjából majdnem mindegy, hogy külső vagy belső import.
Csakhogy Moszkvában ezt kapacitással pótólják.Pont azért vonulnak Moszkvába ünnepekkor, mert ott van egyáltalán mecset, de abból is csak 4 db így az utcákra kényszerülnek.
Berlinben 80 van.
A tatárok épp Oroszország közepén élnek, immáron úgy 800 éve.Oroszország peremrészén persze, hogy éltek muszlimok, de ez Moszkva. Nem vagyok benne biztos, hogy Berlinben épül, áll több mecset és nem Moszkvában. A nagy kép szempontjából majdnem mindegy, hogy külső vagy belső import.
Oroszország peremrészén persze, hogy éltek muszlimok, de ez Moszkva. Nem vagyok benne biztos, hogy Berlinben épül, áll több mecset és nem Moszkvában. A nagy kép szempontjából majdnem mindegy, hogy külső vagy belső import.