[BIZTPOL] Magyarország

Az MCC a brüsszeli központja mellé vett egy bécsi egyetemet.
A mainstream epét fog hányni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Csak nem-e ez az az egyetem, amiről Nógrádi beszélt, hogy ennek a rektora/dékánja/akármije?

• Hűha
Reactions: Kim Philby

Bírnám, ha a brüsszelit vagy a bécsit Tucker vezetné. :D Úgyis munkanélküli. :D

Fico olvassa a fórumot. :cool:

Soros emberének nevezte Robert Fico Ódor Lajost

A Smer elnöke azzal próbálta igazolni az állítását, hogy Szlovákia leendő miniszterelnöke tanít a bécsi CEU-n, és Soros-szervezetek környezetében dolgozott – írja a Paraméter.
És mennyire igaza van. CEU-n csak vonalhű "szabad társadalom" - támogatók tanithatnak. Ez a CEU lényege.

Ez inkább a "fű alatt" atlantisták felé kiiépitést-nyitást jelent.

Ez inkább a "fű alatt" atlantisták felé kiiépitést-nyitást jelent. Sztem

Amikor a konzervatívból is megárt a sok?

Na, szóval itt a CPAC beszéd:

Szép, szép:

Ebben:
"És aztán jöhet az európai parlamenti választás, amikor végre elcsaphatjuk a progresszív elitet, és lecsapolhatjuk a brüsszeli mocsarat."

A beszédben, viszont azt mondta:
"És aztán jöhet az európai parlamenti választás, amikor végre elcsaphatjuk a konzervatív elitet, és lecsapolhatjuk a brüsszeli mocsarat."

Eddig minden beszédét feltették a miniszterelnok.hu-ra. Vártam, vártam, mit akart mondani a költő, de most nem. Fent van mindegyik, kivétel ez a CPACos. :)

Erre valahogy felkerült a kormany.hu-ra ami le volt írva neki!? :D

Nem tudom hogyan lett a progresszív elitből konzervatív elit, de amikor hallottam SE volt rohadtul értelme.

Szóval, azért a "csuti csüngőhasú mini diktátor" - vagy hogyan szokták agresszívék mondani - is tud hibázni. Eddig is volt hiba, de ahogy nézem már észre se veszi, pontosabban észre veszi(K helyette), és próbáljá(k) megoldani (miniszterelnok.hu-n csak összefoglaló), hogy ne tűnjön fel, de aztán jön valaki és felrakja a hibás verziót a kormany.hu-ra. :) Nem tudom, hogy ott dolgozik-e még az illető nagyon sztahanovista, de mókás.

Amikor a konzervatívból is megárt a sok?

Na, szóval itt a CPAC beszéd:

Szép, szép:

Ebben:
"És aztán jöhet az európai parlamenti választás, amikor végre elcsaphatjuk a progresszív elitet, és lecsapolhatjuk a brüsszeli mocsarat."

A beszédben, viszont azt mondta:
"És aztán jöhet az európai parlamenti választás, amikor végre elcsaphatjuk a konzervatív elitet, és lecsapolhatjuk a brüsszeli mocsarat."

Eddig minden beszédét feltették a miniszterelnok.hu-ra. Vártam, vártam, mit akart mondani a költő, de most nem. Fent van mindegyik, kivétel ez a CPACos. :)

Erre valahogy felkerült a kormany.hu-ra ami le volt írva neki!? :D

Nem tudom hogyan lett a progresszív elitből konzervatív elit, de amikor hallottam SE volt rohadtul értelme.

Szóval, azért a "csuti csüngőhasú mini diktátor" - vagy hogyan szokták agresszívék mondani - is tud hibázni. Eddig is volt hiba, de ahogy nézem már észre se veszi, pontosabban észre veszi(K helyette), és próbáljá(k) megoldani (miniszterelnok.hu-n csak összefoglaló), de aztán jön valaki és felrakja a hibás verziót a kormany.hu-ra. :) Nem tudom, hogy ott dolgozik-e még, de mókás.
A gond ezzel hogy várhatóan az európai parlamenti választásokat ismét a Brüszelaliták nyerik. Legfeljebb a mértéke fog változni.

• Szomorú
Reactions: Kim Philby
Kati néni helyretette Böröndit:

Érdekesség, hogy magyarul nem merte ezt leírni...

• Tetszik
Reactions: Robur
Kati néni helyretette Böröndit:

Érdekesség, hogy magyarul nem merte ezt leírni...
a hivatásos pucsító, pucsít hogy nyugtassa a twitter trollokat. hogy mi a fasznak csinálja az jó kérdés.

a hivatásos pucsító, pucsít hogy nyugtassa a twitter trollokat. hogy mi a fasznak csinálja az jó kérdés.
Nekem is ez jutott eszembe, csak szinte kàrnak làttam reagàlni erre. Twitteren hatalmat gyakorolni a vezérkari fônök felé? Tegye négyszemközt, tegye hivatalos csatornàkon, tegye làtogatàson, de a vilàg felé, egy twitteren?

Ràadàsul mindezt úgy téve, mintha az csak történelem lett volna, nem hàborús eszkalàció ami tapasztalatanyag.

Ez így nemcsak megalàzó, de kretén is volt.

Nekem is ez jutott eszembe, csak szinte kàrnak làttam reagàlni erre. Twitteren hatalmat gyakorolni a vezérkari fônök felé? Tegye négyszemközt, tegye hivatalos csatornàkon, tegye làtogatàson, de a vilàg felé, egy twitteren?

Ràadàsul mindezt úgy téve, mintha az csak történelem lett volna, nem hàborús eszkalàció ami tapasztalatanyag.

Nálam most írta ki magát.
Ennek sincs se stílusa, se tartása.
Aggasztó a helyzet ilyen téren.

Vajon miért gondolja a legtöbb nő, hogy folyton mondania kell valamit?