[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

3 eve tomegkozlekedtem utoljara Duisburgba. 3 ev alatt ugyanaz a kornyek -Duisburg Süd- egy olyan lepattant retkes feherek nelkuli gettova valtozott, hogy ilyen csodat utoljara Belgiumban lattam. Elkepeszto, a villamos tele feketekkel, felig feketekkel, csuhasokkal. Egymasra tologatjaka babakocsikat uvoltoznek a telefonba a kornyek tele bezart boltokkal, ures kirakatokkal… Nagyon megrendito mive valtozott.
Egy ceghez jottem, kerdezem az embert, hogy itt meg tortent par ev alatt? Azt mondta, hogy mar az azsiaiak is elkoltoztek nagyreszt a boltjaikkal, kajaldaikkal mindenestol…

Ez csak hazug,Orosz propaganda....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezt is megértük.
Sz Adidas, ami rangot jelentett ifjú koromban,a tsz-ben majd 1 havi fizu volt 1 pár eredeti csuka,most meg fsszal reklámozzák a női fürdőruhát.

Ezt is megértük.
Sz Adidas, ami rangot jelentett ifjú koromban,a tsz-ben majd 1 havi fizu volt 1 pár eredeti csuka,most meg fsszal reklámozzák a női fürdőruhát.

Ezt is megértük.
Irigylem a problémáidat.
Btw az Adidas pont elérte, amit akart. Erről beszélgetnek az emberek.
Akik meg nem látták, azok meg megnézik.
Nahát. Marketing.

• Vicces
Reactions: vilmoci and zeal
Irigylem a problémáidat.
Btw az Adidas pont elérte, amit akart. Erről beszélgetnek az emberek.
Akik meg nem látták, azok meg megnézik.
Nahát. Marketing.