Hát. Őszintén szólva nem teljesen tudom eldönteni, hogy melyik megközelítés
jobban szekunder-szégyen generátor ez, vagy az úszódresz.
Szerintem mert nem tudod megfeleloen aterezni ezt a „you need to drink like a man and fuck like a horse“ dolgot…
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát. Őszintén szólva nem teljesen tudom eldönteni, hogy melyik megközelítés
jobban szekunder-szégyen generátor ez, vagy az úszódresz.
Nem, valóban nem. Abban meg semmi felemelő nincs, amikor a lovak párzanak.Szerintem mert nem tudod megfeleloen aterezni ezt a „you need to drink like a man and fuck like a horse“ dolgot…
Nem, valóban nem. Abban meg semmi felemelő nincs, amikor a lovak párzanak.
Szerintem azokkal a testarányokkal nehéz lenne valami komolyabb produkciót összehozniNem, valóban nem. Abban meg semmi felemelő nincs, amikor a lovak párzanak.
Pedig a jobberek kedveltek az ADIDAS-t. Nekem is nagy kedvencem, de ezek utan vajon nem neznek langyinak ha kimegyek benn az utcara?Mandiner
mandiner.hu
Ezt is megértük.
Sz Adidas, ami rangot jelentett ifjú koromban,a tsz-ben majd 1 havi fizu volt 1 pár eredeti csuka,most meg fsszal reklámozzák a női fürdőruhát.
Forró témává vált az LMBTQ-kérdés Svédországban - Védett Társadalom Blog
️Továbbra is teljes gőzzel dübörög a szivárványos gyarmatosítás Svédországban, ugyanakkor az előző évek gyakorlatától eltérően az LMBTQ-propagandisták már számos esetben komoly ellenállásba ütköznek, amely egyre nagyobb megrökönyödést kelt a csendes elfogadáshoz szokott kisebbség köreiben‼️ via...vdtablog.hu
Njah. Twitteli ezt az a csávó, aki nagy hozzáértésében a g@ci brit-cukker ruszki
A britek olyanok,mint a fogatlan oroszlán...Njah. Twitteli ezt az a csávó, aki nagy hozzáértésében a g@ci brit-cukker ruszki
kapcsán betette a mockosz kisz gárdistákat, akik kisgyereken gázolnak át
versus hős orosz katona a Kreml-nél, aki még le is megy két lépcsőfokon, hogy a nyugdíjastól átvegyen vmi virágot.