Te ott voltál?! Várj kitalálom alakváltó vagy, folyékony fém és Te voltál a pódium. Vagy a mikrofon!Ügyesen megvágták, nincs benne a "Beretta", a "Mercedes méretű beruházás", az elvárt önfeláldozás, a gyakorlatok elnevezéséről a poénkodás se. Ennél többet beszélt a hagyományokról és a tartalékosokról is, kb. 45 perces volt az előadás. Viszont benne maradt a Gucci és a VIKI/DIANA nevekkel poénkodás.
Nekem az a gyanúm van az utóbbi időben, hogy Terminátor=SZBK; pont ugyan ilyen lenyűgözően lazának, könnyednek és humorosnak tudom elképzelni. Csak ami kétséget ébreszt az az, hogy utóbbinak honnan van annyi ideje és energiája kommentek pakolgatására.A Vasember Hirszolgálat hitelessége megkérdőjelezhetetlen.Pont.Amiröl nem tudósit,az nincs is.

Nekem az a gyanúm van az utóbbi időben, hogy Terminátor=SZBK; pont ugyan ilyen lenyűgözően lazának, könnyednek és humorosnak tudom elképzelni. Csak ami kétséget ébreszt az az, hogy utóbbinak honnan van annyi ideje és energiája kommentek pakolgatására.![]()
![]()
Ugye nem csak nekem tűnik fel a hasonlóság?
![]()
![]()
)De önjáró legyen ám, mer a vontatott az nem menő.Elektromos harci stadiont és akkor így letudtuk az opciókat.
Nemtom láttyátok-é, de a baloldali képen Tyerminátor szemében fény csillog, a jobboldalin pedik SzBK szemében csak sötétséget látni.Nekem az a gyanúm van az utóbbi időben, hogy Terminátor=SZBK; pont ugyan ilyen lenyűgözően lazának, könnyednek és humorosnak tudom elképzelni. Csak ami kétséget ébreszt az az, hogy utóbbinak honnan van annyi ideje és energiája kommentek pakolgatására.![]()
![]()
Ugye nem csak nekem tűnik fel a hasonlóság?
![]()
![]()

Ugyan már ! Nézzünk egy igazi orosz robotot ! A tekintet mindent elárul !

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..