T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Annak legyen szomorú, aki ilyen házasságban él.
Ebből lett az öngyújtó?
Ugyanannyit, mint az utàngyártottal (ami eddig már 75e km óta bírja). Szerintem szabványos acélból nem tudnék ilyet hitványt rendelniJó-jó, ennyi a méter; de mennyit nyomod a féket?
Fogd meg a söröm...Ugyanannyit, mint az utàngyártottal (ami eddig már 75e km óta bírja). Szerintem szabványos acélból nem tudnék ilyet hitványt rendelni
Ilyet a tegnap esti műszakomban is láttam! Csak itt akkora eső volt, hogy tőzegmohát szedett nem viragokat!
-Mond hogy Á....!
Az a szamurájkard volt...
Bocs. Winne 2!
Azért Sztálin picit előtte jár... eredményekben... Van hova kapaszkodni.Morawieczki:
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a 21. század legsikeresebb állami vezetője"
Lengyel miniszterelnök: Zelenszkij a 21. század legsikeresebb vezetője - Orosz Hírek
A konzervatív politikus a díjazottat, azaz az ukrán államfőt és az ukrán népet méltatva kiemelte, hogy Volodomir Zelenszkij "Ukrajna hőse és Európa példaképe".oroszhirek.hu
El nem tudom képzelni milyen lehet a sikertelen, ha Zselés a legsikeresebb!? : D
Rákérdezhetek?Az erő legyen veled.
A féket a csak a melegek nyomják...Jó-jó, ennyi a méter; de mennyit nyomod a féket?
Nekem meg túl àtlagos mennyiségû az értesítésem! És a színe is zavar!Nem tudom. Más meg arra panaszkodik, hogy túl sok értesítést kap.
Na várjál csak, nálad milyen a festése? Nyári álca avagy valamelyik új camo?Nekem meg túl àtlagos mennyiségû az értesítésem! És a színe is zavar!
Ez annyira titkos, hogy még a rejnmetàll sem tudja.Na várjál csak, nálad milyen a festése? Nyári álca avagy valamelyik új camo?
Na várjál csak, nálad milyen a festése? Nyári álca avagy valamelyik új camo?
Ez annyira titkos, hogy még a rejnmetàll sem tudja.