Jó-jó, ennyi a méter; de mennyit nyomod a féket?![]()
Jó-jó, ennyi a méter; de mennyit nyomod a féket?![]()
Annak legyen szomorú, aki ilyen házasságban él.
Ebből lett az öngyújtó?
Ugyanannyit, mint az utàngyártottal (ami eddig már 75e km óta bírja). Szerintem szabványos acélból nem tudnék ilyet hitványt rendelniJó-jó, ennyi a méter; de mennyit nyomod a féket?![]()

Fogd meg a söröm...Ugyanannyit, mint az utàngyártottal (ami eddig már 75e km óta bírja). Szerintem szabványos acélból nem tudnék ilyet hitványt rendelni![]()

Ilyet a tegnap esti műszakomban is láttam! Csak itt akkora eső volt, hogy tőzegmohát szedett nem viragokat!
Tiszta Prometheaus & Bob
-Mond hogy Á....!
Az a szamurájkard volt...
Bocs. Winne 2!
Azért Sztálin picit előtte jár... eredményekben... Van hova kapaszkodni.Morawieczki:
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a 21. század legsikeresebb állami vezetője"
![]()
Lengyel miniszterelnök: Zelenszkij a 21. század legsikeresebb vezetője - Orosz Hírek
A konzervatív politikus a díjazottat, azaz az ukrán államfőt és az ukrán népet méltatva kiemelte, hogy Volodomir Zelenszkij "Ukrajna hőse és Európa példaképe".oroszhirek.hu
El nem tudom képzelni milyen lehet a sikertelen, ha Zselés a legsikeresebb!? : D
Rákérdezhetek?Az erő legyen veled.
![]()
![]()
A féket a csak a melegek nyomják...Jó-jó, ennyi a méter; de mennyit nyomod a féket?![]()
Nekem meg túl àtlagos mennyiségû az értesítésem! És a színe is zavar!Nem tudom. Más meg arra panaszkodik, hogy túl sok értesítést kap.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..