Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te ott voltál?! Várj kitalálom alakváltó vagy, folyékony fém és Te voltál a pódium. Vagy a mikrofon!Ügyesen megvágták, nincs benne a "Beretta", a "Mercedes méretű beruházás", az elvárt önfeláldozás, a gyakorlatok elnevezéséről a poénkodás se. Ennél többet beszélt a hagyományokról és a tartalékosokról is, kb. 45 perces volt az előadás. Viszont benne maradt a Gucci és a VIKI/DIANA nevekkel poénkodás.
Nekem az a gyanúm van az utóbbi időben, hogy Terminátor=SZBK; pont ugyan ilyen lenyűgözően lazának, könnyednek és humorosnak tudom elképzelni. Csak ami kétséget ébreszt az az, hogy utóbbinak honnan van annyi ideje és energiája kommentek pakolgatására.A Vasember Hirszolgálat hitelessége megkérdőjelezhetetlen.Pont.Amiröl nem tudósit,az nincs is.
Nekem az a gyanúm van az utóbbi időben, hogy Terminátor=SZBK; pont ugyan ilyen lenyűgözően lazának, könnyednek és humorosnak tudom elképzelni. Csak ami kétséget ébreszt az az, hogy utóbbinak honnan van annyi ideje és energiája kommentek pakolgatására.
Ugye nem csak nekem tűnik fel a hasonlóság?
De önjáró legyen ám, mer a vontatott az nem menő.Elektromos harci stadiont és akkor így letudtuk az opciókat.
Nemtom láttyátok-é, de a baloldali képen Tyerminátor szemében fény csillog, a jobboldalin pedik SzBK szemében csak sötétséget látni.Nekem az a gyanúm van az utóbbi időben, hogy Terminátor=SZBK; pont ugyan ilyen lenyűgözően lazának, könnyednek és humorosnak tudom elképzelni. Csak ami kétséget ébreszt az az, hogy utóbbinak honnan van annyi ideje és energiája kommentek pakolgatására.
Ugye nem csak nekem tűnik fel a hasonlóság?
Ugyan már ! Nézzünk egy igazi orosz robotot ! A tekintet mindent elárul !
OFF!Arra nem gondolsz a mindíg szidott vízfej nem csak a mi fejünkben fogalmazódott meg.
Ez ellen tenni kellett valamit.
Lehetett volna szèpen lassan mondjuk 5 èv alatt leèpíteni.
Vagy így. Egy huszár vágással.
Akárhogy csinálták volna, valakinek nem tetszene.
Valakinek nem lenne jó.
Így hogy hirtelen a semmiből egycsapásra oldották meg, ennek meg van pozitív ès negatív oldala.
A mostani vezetès úgy gondolta valószínű több a pozitív rèsze.
Engem nem zavarnaOFF!
Ugye nagyon genya lenne, ha a nevem (!) mellé avatarnak betenném Bobó portréját?
Ugyehogyugye?
ON