[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 514
47 057
113
Hát 1 év után ki gondolta volna, hogy ilyen érzelmeket vált ki egy ilyen ukrán léptékben nem jelentős város. Persze a 8 hónapos ostrom és a politika megemelte a tétet.
Zelenszkij többször nyilatkozta, hogy Bahmut nagyon fontos pont ebben a háborúban. Én - bár nem vagyok szakértő- azt olvastam a szakértőktől, hogy a déli területeken lévő ukrán katonaságot innen látták el, vasúti csomópontként funkcionált. Innentől fogva mindegy 20, 70 vagy 100 ezres város-e Bahmut.
És még minden mwegtörténhet. Azért a Wagner a legképzettebb, legütőképesebb katonai erő, ha ők 25-én kivonulnak, kérdés, hogy az orosz erők lesznek-e olyan potensek, mint a Wagner. Bár én ezt a kivonulást csak félig hiszem el Prigozsinnak.
Stratégiai jelentősége talán nem döntő, de Prigozsinnak hatalmas presztizsnövekedést hoz. És a megnyilatkozása is - az ukrán erők bátorságának, elszántságának kiemelése - példamutató ebben a "véres ájulásban" (Ady).

A Wagner-csoport - Oroszország hőse - parancsnoka, Alekszandr "Ratibor" Kuznyecov felvonja a PMC Wagner zászlót és Oroszország zászlóját az utolsó artyomovszki magaslaton.
Dicsőség Wagnernek! Dicsőség Oroszországnak⚡️⚡️⚡️
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 121
67 050
113
Azt mondja Meloni hogy ők nem tudnak F 16-ot adni mert nincs nekik.
De nagyon szivesen kikepzik ra az ukranokat.
Hogy mi van? :D

Szombat május 20:

▪️ ""WAGNER" BEVETTE BAKHMUTOT" - Jevgenyij Prigozsin.
  • A PMC "Wagner" vezetője szerint - " A művelet 224 napig tartott. Délután 12 órakor a települést teljesen elfoglalták".
  • " Bakhmutot a PMC "Wagner" egységei teljesen felszabadították a Maidan utáni illegális megszállások utáni ukrán kormányerők alól."
  • " A teljes "NATO szabvány szerint kiképzett" hadsereget (ami megmaradt belőle 2022.02.24. után) legyőzte a "Wagner""".

▪️ "Artyomovszk taktikai irányban a "Wagner" rohamegységek támadó akcióinak eredményeként, a Jug Erőcsoport tüzérsége és légiereje által támogatva, befejeződött Artyomovszk felszabadítása" - Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma.

▪️ Joe Biden elnök vasárnap Hirosimában találkozik Volodimir Zelenszkij elnökkel - A Fehér Ház.

▪️ Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közölte, hogy a Hetek csoportjának (G7) csúcstalálkozója alkalmából Hirosimában találkozott Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel, és hangsúlyozta a légvédelmi rendszer megerősítésének és az ukrán pilóták képzésének szükségességét.
- "Találkozóm volt Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel" - írta Telegram-csatornáján szombaton. - Megvitattuk Ukrajna védelmi és politikai támogatását Olaszország részéről, valamint a május 13-i olaszországi látogatás első eredményeit. Szükség van a légvédelmi képességek javítására, beleértve pilótáink képzését is".

▪️ Olaszország nem tud részt venni az F-16-osok Ukrajnának történő szállításában, de fontolóra veszi a pilóták kiképzését. Ezt Giorgia Meloni olasz miniszterelnök jelentette ki szombaton.
- "Nekünk nincs F-16-osunk, így nem tudunk részt venni ebben a projektben. De tárgyalunk az ukrán pilóták esetleges kiképzéséről. Még nem döntöttünk erről, és tárgyalunk a szövetségesekkel".

▪️ A Hétek csoportja (G7) felszólította Kínát, hogy gyakoroljon nyomást Oroszországra a különleges katonai művelet leállítása és az orosz csapatok kivonása érdekében Ukrajnából. Ez áll a G7 vezetőinek közös nyilatkozatában, amelyet szombaton, egy nappal a hirosimai csúcstalálkozó befejezése előtt fogadtak el.
"Felszólítjuk Kínát, hogy gyakoroljon nyomást Oroszországra, hogy hagyjon fel a katonai agresszióval, és azonnal, teljes mértékben és feltétel nélkül vonja ki csapatait Ukrajnából".

▪️ A Hetek csoportjának (G7) vezetői felszólították Iránt, hogy hagyjon fel Oroszország támogatásával az ukrajnai konfliktusban - olvasható a csúcstalálkozót követő közleményben.
- Közleményük szerint "Iránnak fel kell hagynia" az Orosz Föderáció támogatásával az Ukrajnával kialakult helyzetben. "Különösen felszólítjuk Iránt, hogy hagyjon fel a felfegyverzett pilóta nélküli légi járművek átadásával".

▪️ Charles Michel, az Európai Tanács vezetője a Hetek csoportjának (G7) hirosimai csúcstalálkozóján közölte Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnökkel, hogy a Kijevnek nyújtott katonai segítséget "lőszerek szállításával és egy harci koalíció létrehozásával erősítik meg". Ezt az Európai Tanács vezetőjének képviselője közölte szombaton újságírókkal.

▪️ Ursula von der Leyen kijelentette, hogy valódi alternatívát kell teremteni az "Egy övezet, egy út" kínai kezdeményezéssel szemben. Tisztázta, hogy egy 600 milliárd eurós csomagról van szó, amelyet az EU az Egyesült Államokkal és más országokkal közösen indít a globális déli országok infrastruktúrájába történő célzott beruházások érdekében - írja a TASZSZ.

És végül:

▪️ Ma van az egyéves évfordulója annak, hogy Mariupol városát felszabadították a kijevi rezsim neonáciai alól, akik polgárait emberi pajzsként használták, lakónegyedeit pedig nehézfegyverek telepítésére. Az MSM által gyártott oroszellenes propagandát leleplezték és elmosták.
Iden 6000 új lakast adnak at egyebkent Mariupolban.


Most hogy hogy az artyemovszki csata veget ert, egy idore kevesebb latvanyos videoval kell beernunk.

Francia zsoldosok mindennapjai, es eddig meghalt tarsaik.
 

mindenen kívül

Well-Known Member
2019. szeptember 18.
6 480
18 428
113
Évi 12000 dront gyart Oroszorszag?
A NATO+EU tag Magyarorszag mennyit gyart? Mióta? Milyen feladatkorueket? Évi 12000... nem érted?

Pedig de, az az egyetlen eselyunk ha Csapig kisoprik a szemetet.
Az a hazank egyetlen lehetosege hogy megussza a szemetkaja invaziot.
Raadasul ugy oszinten, kinek hianyoznak ezek a terrorista ukranok innet a szomszedbol? Teljesen kiszamithatatlan bagazs. Nyiltan ellensegesek velunk, kell rajuk egy nyakörv , szajkosar, póráz kesobb.
Szazszor inkabb egy pragmatikus orosz kapcsolat, egy tranzitdij mentes stabil energiaellatassal. Csak mi szamitunk, a kutyat nem erdekli a sved meg a lengyel.
Ajanlom meghallgatasra ha meg nem volt.



Prigozsino? Nem hangzik rosszul.

Kina kinyilvanitotta akaratat.

G7 mesterkedesek.


A ruszki, ukrán egykutya. Mindegyik gyűlöl minket.
Putyin nem adná vissza Kárpátalját, szerinte ősi orosz föld (mi nem az neki?
Kell neki, mert a Kárpát medencébe vezető út, miért mondana le róla? 45-ben is kellett nekik.
Viszont az ukránnal szemben van esélyünk, Putyinnal szemben nincs. Oroszország atomhatalom, mi egyedül vagyunk.
A hanyatló Ukrajna felett nekünk NATO/EU tagként lenne befolyásunk. Putyin felett nyilván nem.
A NATO -nak sem mindegy, hogy Ukrajna vagy az atomhatalom Oroszország arcoskodik Kárpátalján. Vajon melyik ellen lenne nagyobb esélyünk?
Már bocs, de hogy is volt ez ? Furcsa módon az emlegetett országokban valahogy mindig a nyugati szakszolgálatok és "filantrópok" által szponzorált NGO-k keverték a szart és szítottak "színes forradalmakat". Megjegyzem, hogy ez nem 2000-ben kezdődött, a SZU felbomlása után azonnal megjelentek az utódállamokban az emberjogi aktivisták és a "demokratikus változásokat" sürgető szervezetek. Ugyanígy a SZU felbomlása volt az ami lehetővé tette egy sor arab állam felforgatását, nézzük csak meg Észak-Afrikát és a Közel-Keletet, ahová a jenki DS szarkeverők és/vagy a szervezeteik betették a lábukat, mindenhol káoszt és pusztítást okoztak. Ahogyan a korábbi kétpólusú világrendnek vége lett, megkezdődött az angolszász latorállamok rémuralma és mindehhez a béna kacsa EU asszisztált.

Ha már trollkodni próbálsz, legalább írhatnál helyesen. Hihetetlen hogy ennyire igénytelenek vagytok, hogy lassan másfél éve sem sikerült megjegyezni azt hogy Dnyeper....
Bukovel-AD EW rendszer demilitarizálása.
remélem ez a veszett kutya orosz kézre kerül!

Tűzszerészek, akik életüket adták, hogy mások élhessenek. :(:(:(
Más országokban is szívnak a nagy hoholimádat kapcsán...
Azok a boldog 80-asok :eek: :eek: :eek:
Saturday night live with Zelya
ATGM dolgozik egy EW rendszerekkel megpakolt tornyon.
Mostanában hoholják elvtárs is zelyával anyagozik? Egyetlen esélyük egy kompromisszumos béke jelenleg.
Aki nem lép egyszerre... Azt majdan jól megmajdanolják! Persze nagyon européer demokratikus módon!
:D :D :D
A hős felszabadítók!

Putyin pont annyira keverte a szart, mint az USA.
Egyik sem szent, de Putyin nem nyújt semmilyen alternatívát.
Nem jobb Belaruszban, Észak -koreaban, Iránban, vagy Oroszországban az élet, mint nálunk, vagy bárhol máshol a fejlett világban.

Putyin nem ad semmit, eddig sem adott.
Viszont fenyeget, atommal, háborúval. Miért kellene azt gondolni, hogy valami jót tenne velünk?
Számára ellenség vagyunk, mint minden nyugati nép.

Nincs egyelőre jobb lehetőségünk, mint az erkölcstelen nyugati világhoz tartozni. Annak megreformálása lehet cél, de ebben Putyin nem tud és nem is akar segíteni.

Egyelőre pont az USA hegemóniáját erősíti azzal, hogy fűbe harapott Ukrajnában. Ha nyert volna tavaly, az valóban az USA gyengeségét mutatta volna, teret engedve Kína és más feltörekvő hatalmaknak a szabad háborúzására a bolygón.
Szerintem jobb, ha a rabló háborúk száma limitált marad. Igen, az USA tehette meg eddig, hogy szinte bárkivel háborúzzon a földön. Ez nem jó. De az, hogy sokan háborúzzanak, különösen atomkorban, biztos, hogy nem jó senkinek.
Lehet szidni az USA politikáját, de meszze kevésbé veszélyes a bolygóra, mint Putyin vagy más félnótás diktátorok.
Azokat jobb féken tartani. Erről szól ez a háború.

Miért gondolod, hogy ezek változtak?

Mert kiverték őket Harkov környékéről, elvesztették Herszont.
Innen még messzebb vannnak a nagyívű álmok Novarosszijáról.
Szembe jött a valóság.

Egy hetven ezres várost 10 hónap alatt tudnak elfoglalni, tetemes veszteséggel. Akkor mi kellene Harkovhoz, Odesszához?
Herszonra van esélyük egyáltalán?

Meglátjuk kit fog igazolni az idő megint.

Elfelejtették már a csütörtöki támadást, a második fázist, a hatalmas katlancsatákat Odesszáért, Harkovért.
Soledar, Bahmut, Szeverodonyeck csatáiban felmorzsolták az orosz erejét.
Ez egy stratégiai szintű halogató harc, ahol az ellenség ereje fel emésztődik, ezért kénytelen lemondani eredeti szándékáról.

Le a kalappal mindkét fél katonái előtt, hihetetlen teljesítmény részükről.
A politikai és katonai vezetés hibáiért vérükkel fizetnek mindkét oldalon, ahogy lenni szokott.

Minden esetre reméljük Putyin idejében észhez tér, belátja hibáját, a nyugat pedig segíti hatalma megőrzésében, konszolidálva a helyzetet.
Ha nem, akkor mehet tovább az értelmetlen gyilkolás a Donbasszi falvakért....
A végén még az orosz fanoknak lesz igazuk, a nyugat megbuktatja Putyint.
Szerintem nem ez a cél, de Putyin pragmatizmusa elveszett. Mindent egy lapra tett fel. Mindent vinne, de mindent bukhat. Hatalmát, hazája, népe jövőjét.
Donbasszért?
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
48 152
78 713
113
Ezt nem rég a szokásos klikk nevetségesnek tartotta.
Jelenleg az orosz hadiipar beláthatatlan ideig el van zárva a nyugat technológiáktól és bárki bármit gondol jelenleg és még jó ideig ezek a technológiák jelentik a bolygón a legmodernebb kategóriát. Tehat igen, lesz új eszköz amit gyártson az orosz hadiipar, de az nem a legmodernebb szerszámgépeken (lassan az is probléma lesz, hogy nem fogják tudni a nyugatról beszerzett szerszámgépeiket üzemben tartani) fog gyártódni, és nem a legmodernebb elektronikai részegységeket fogja tartalmazni. Nem kell messzire menni 2014 előtt akart venni az orosz állam egy komplett svéd Diesel-motor gyartósort, hogy képes legyen modern motorokat gyalártani a sajátmárkás autóiba és nem mellesleg a haditechnikai eszközökbe. Na többekközt ebből nem lett semmi és nagyon jól látjuk, hogy 8 év alatt nem sikerült egy becsületes motort kiköhögniük a T-14 számára...
Tegnap kb 1 hónappal később boki megírja ezt:
Meghalt a Kurganyec-25 program. Légy üdvözölve "Manul"

WUQocbFScOQ.jpg

Brz8Ogvvt-g.jpg

I6Pyx71YujM.jpg

kAQYlqm0sPc.jpg
Ma reggel pedig ezt:
Hamarosan indul a sorazatgyártása a tegnapi hírek szerint.Magyarul ezt a feltunningolt BMP 3-at tudják gyártani a Kurganyec-25 -re nincsenek felkészülve.
A Kurganyec-25 gyártásához a Kurganmaszavod teljes technológiai modernizációjára lenne szükség, amihez se pénz, se modern sterszámgépek külföldről való beszerzése nem lehetséges a szankciók miatt. A Kurganyec-ban még nyugati elektronika is volt.

Jó reggelt kedves elvakult minden a legnagyobb rendben a putyini mesterterv szerint történik szekta!
 

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
1 606
4 968
113
A ruszki, ukrán egykutya. Mindegyik gyűlöl minket.
Putyin nem adná vissza Kárpátalját, szerinte ősi orosz föld (mi nem az neki?
Kell neki, mert a Kárpát medencébe vezető út, miért mondana le róla? 45-ben is kellett nekik.
Viszont az ukránnal szemben van esélyünk, Putyinnal szemben nincs. Oroszország atomhatalom, mi egyedül vagyunk.
A hanyatló Ukrajna felett nekünk NATO/EU tagként lenne befolyásunk. Putyin felett nyilván nem.
A NATO -nak sem mindegy, hogy Ukrajna vagy az atomhatalom Oroszország arcoskodik Kárpátalján. Vajon melyik ellen lenne nagyobb esélyünk?

Putyin pont annyira keverte a szart, mint az USA.
Egyik sem szent, de Putyin nem nyújt semmilyen alternatívát.
Nem jobb Belaruszban, Észak -koreaban, Iránban, vagy Oroszországban az élet, mint nálunk, vagy bárhol máshol a fejlett világban.

Putyin nem ad semmit, eddig sem adott.
Viszont fenyeget, atommal, háborúval. Miért kellene azt gondolni, hogy valami jót tenne velünk?
Számára ellenség vagyunk, mint minden nyugati nép.

Nincs egyelőre jobb lehetőségünk, mint az erkölcstelen nyugati világhoz tartozni. Annak megreformálása lehet cél, de ebben Putyin nem tud és nem is akar segíteni.

Egyelőre pont az USA hegemóniáját erősíti azzal, hogy fűbe harapott Ukrajnában. Ha nyert volna tavaly, az valóban az USA gyengeségét mutatta volna, teret engedve Kína és más feltörekvő hatalmaknak a szabad háborúzására a bolygón.
Szerintem jobb, ha a rabló háborúk száma limitált marad. Igen, az USA tehette meg eddig, hogy szinte bárkivel háborúzzon a földön. Ez nem jó. De az, hogy sokan háborúzzanak, különösen atomkorban, biztos, hogy nem jó senkinek.
Lehet szidni az USA politikáját, de meszze kevésbé veszélyes a bolygóra, mint Putyin vagy más félnótás diktátorok.
Azokat jobb féken tartani. Erről szól ez a háború.



Mert kiverték őket Harkov környékéről, elvesztették Herszont.
Innen még messzebb vannnak a nagyívű álmok Novarosszijáról.
Szembe jött a valóság.

Egy hetven ezres várost 10 hónap alatt tudnak elfoglalni, tetemes veszteséggel. Akkor mi kellene Harkovhoz, Odesszához?
Herszonra van esélyük egyáltalán?



Elfelejtették már a csütörtöki támadást, a második fázist, a hatalmas katlancsatákat Odesszáért, Harkovért.
Soledar, Bahmut, Szeverodonyeck csatáiban felmorzsolták az orosz erejét.
Ez egy stratégiai szintű halogató harc, ahol az ellenség ereje fel emésztődik, ezért kénytelen lemondani eredeti szándékáról.

Le a kalappal mindkét fél katonái előtt, hihetetlen teljesítmény részükről.
A politikai és katonai vezetés hibáiért vérükkel fizetnek mindkét oldalon, ahogy lenni szokott.

Minden esetre reméljük Putyin idejében észhez tér, belátja hibáját, a nyugat pedig segíti hatalma megőrzésében, konszolidálva a helyzetet.
Ha nem, akkor mehet tovább az értelmetlen gyilkolás a Donbasszi falvakért....
A végén még az orosz fanoknak lesz igazuk, a nyugat megbuktatja Putyint.
Szerintem nem ez a cél, de Putyin pragmatizmusa elveszett. Mindent egy lapra tett fel. Mindent vinne, de mindent bukhat. Hatalmát, hazája, népe jövőjét.
Donbasszért?
Az a Putyin, akiről beszélsz, csak a te fejedben létezik.
De úgy tűnik ott bérelt helye van.
 

u9k6N5vF

Well-Known Member
2022. március 24.
314
2 565
93
Ettől a "szakértőtől én- a hadi ügyekben fogalmatlan- is lehidaltam.

Ukrajna bukott állam? - Lázár Zsolt kijevi tapasztalatokról számolt be​


Egy komment:
"1. Kényszeredett tartalomgyártás eredménye ez műsor. ..."
Szerintem jó tudni, hogy kik élnek köztünk.

Wilson, nekem erről az jutott eszembe, hogy itt nem csak a hozzászólások gyakoriságát kéne limitálni, hanem a hosszát is.
Létre lehetne hozni egy írásjel-alapot, amelyből Wilson írásjeleket vételezhetne az önmaga farkába harapó körmondatai tagolásához.

Jó reggelt kedves elvakult minden a legnagyobb rendben a putyini mesterterv szerint történik szekta!
Miért másokat csesztetsz azért, mert a saját hatásod alá kerültél?
 

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
4 955
12 679
113
Tomkodik vissza a fogkremet a tubusba :D Csak kinlodjanak.


„Elnök úr, Bahmut még mindig ukrán kézen van? Az oroszok azt mondták, hogy elfoglalták Bahmutot” – hangzott a kérdés, amire Zelenszkij azt válaszolta: „Szerintem nem. De meg kell értened, hogy nincs ott semmi, mindent leromboltak, nincsenek épületek... ma Bachmut csak a szívünkben van.

A kijelentést az orosz bachmuti győzelem közvetett megerősítéseként értelmezve terjedt el a világ. Zelenszkij irodája ezért egy órán belül közbelépett, tagadta a kelet-ukrajnai város elfoglalását, és magyarázkodni kezdett.

"Az elnök szavai, amelyeket Bahmut bukásának megerősítéseként értelmeztek, az újságírói kérdés egy másik részéhez kapcsolódnak, és ellenkező értelműek voltak" - mondta Zelenszkij szóvivője, Szerhij Nyyilforov. :D

Mi itt mar megszoktuk hogy amit a hibbantak nyilatkoznak annak az ellenkezoje az igaz.
 

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 118
10 415
113
Tomkodik vissza a fogkremet a tubusba :D Csak kinlodjanak.


„Elnök úr, Bahmut még mindig ukrán kézen van? Az oroszok azt mondták, hogy elfoglalták Bahmutot” – hangzott a kérdés, amire Zelenszkij azt válaszolta: „Szerintem nem. De meg kell értened, hogy nincs ott semmi, mindent leromboltak, nincsenek épületek... ma Bachmut csak a szívünkben van.

A kijelentést az orosz bachmuti győzelem közvetett megerősítéseként értelmezve terjedt el a világ. Zelenszkij irodája ezért egy órán belül közbelépett, tagadta a kelet-ukrajnai város elfoglalását, és magyarázkodni kezdett.

"Az elnök szavai, amelyeket Bahmut bukásának megerősítéseként értelmeztek, az újságírói kérdés egy másik részéhez kapcsolódnak, és ellenkező értelműek voltak" - mondta Zelenszkij szóvivője, Szerhij Nyyilforov. :D

Mi itt mar megszoktuk hogy amit a hibbantak nyilatkoznak annak az ellenkezoje az igaz.
Vészesen fogynak jelzők amikkel ezt minősíteni lehetne....

Amúgy a bűnszövetkezetben, nagy nyilvánosság előtt, folytatólagosan elkövetett hülyének nézésért mit kelle kiszabni???
 
T

Törölt tag 1711

Guest
BigBoss beszéde feliratozva
A jelentéktelen Bakhmutnál különösen vicces, hogy 2 hete még egy kukoricaföldre verték az ukránfanok a nyálukat, milyen ügyesen sikerült elfoglalni.

Seeting lvl 1500
Czp0tzt.png




Fordult a szélirány, Románia felé haladt a nemsugárzó felhő, román anonok már hőbörögnek, mert az EU éjjel lelőtte a mérőállomások elérhetőségét online...


Vannak olyan pletykák is, hogy elqrt pénisznagyobbító műtét szövődményei miatt haldoklik, mások szerint kamu az egész, lelépett a drogossal és most bujkál...
jMn1Plh.png




b6RcAyG.jpg
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 473
85 315
113
Zsaluzsníj:

London:

30-50k embert vesztettek az ukránok CSAK Bahmutban (halott+sebesült):

Ukrán áttörési kisérlet:

Budanov Assassin's Creedezik:

Nagy eséllyel egy ukrán állította földbe a gépet Spanyolországban? Lehet, hogy nem is F-16ot kapnak?

Harctéri művészet:

Artemovsz 2023.05.20.:

Mariupol:
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 049
36 400
113
BigBoss beszéde feliratozva
A jelentéktelen Bakhmutnál különösen vicces, hogy 2 hete még egy kukoricaföldre verték az ukránfanok a nyálukat, milyen ügyesen sikerült elfoglalni.

Seeting lvl 1500
Czp0tzt.png




Fordult a szélirány, Románia felé haladt a nemsugárzó felhő, román anonok már hőbörögnek, mert az EU éjjel lelőtte a mérőállomások elérhetőségét online...


Vannak olyan pletykák is, hogy elqrt pénisznagyobbító műtét szövődményei miatt haldoklik, mások szerint kamu az egész, lelépett a drogossal és most bujkál...
jMn1Plh.png




b6RcAyG.jpg
Közeledik az összeomlás.

A Bakhmut konglomerátum csatái során az ukrán fegyveres erők veszteségei: 57 ezer halott és 85 ezer sebesült
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
3 990
22 282
113
Hát ha Bakhmut 8 hónap, akkor Harkov hány év? Sztem elég merevek a frontok november óta. Persze ha vki megcsuklik lehet változhat.

Jelenleg én nem látom az erőt.

Neked, es akik meg tovabbra is a varosok es elfoglalt teruletek nagysagan vagy az oroszok haladasanak gyorsasagan rugoznak leirnam ismet, hogy mind a harom teljesen mellekes, ha szepen lassan elfogy a harcolni tudo es akaro ember az ukranok oldalarol, a nyugat pedig lassan kifarol, mert nem tudjak az elvart eredmenyeket hozni a kedvenceik.