Ettől a "szakértőtől én- a hadi ügyekben fogalmatlan- is lehidaltam.
Ukrajna bukott állam? - Lázár Zsolt kijevi tapasztalatokról számolt be
Egy komment:
"1. Kényszeredett tartalomgyártás eredménye ez műsor. 2. Lázár Zsoltnak: si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi 3. Kijevben jelenleg népszerűbb az angol nyelv mint az orosz. Azt mondják egyből: " Ez Ukrajna vagy beszélj ukránul vagy , angolul. Orosz nyelv nem ajánlott, mert belefuthatsz egy pofonba. stb. 4, (
04:51) től. Megemlít egy dolgot az úr, mégpedig a korrupció és oligarchák kérdését. Én egy egész estén át beszélgettem Csernyihiv (Чернігів) egyetem professzorával a neve Mélnyik, illetve a ottani polgármester tanácsadójával. A lényeg amerikai tudósok megfigyelték az ukrán rendszer sajátosságait.Ezek után felállítottak egy teóriát,amit át is vittek a gyakorlatba Ukrajnában. A lényege, megkeresik a polgármestereket ( a vicc az benne hogy orosz érzelmű orosz nyelvű és orosz nemzetiségűeket ott keleten) és megkérdezik őket: -Mit akarsz? Ha bejönnek az oroszok, megtartod ugyan a tisztségedet, de fogsz keresni tisztán 120.000 dollárt. És annyi. Vagy ellenállsz, és segíted az ukrán rendszert. Napi szinten "keresel" 120.000 dollárt. Mi(az ukrán állam) nem firtatjuk honnan van a pénzed. A következőket kell tenned tegyél ki egy árlistát mi mennyibe kerül , egy halott orosz, egy tank egy, egy helikopter egy btr, egy fogoly stb. Ez egyébként megtalálható az fb.-n (érdekes hogy nem uszító tartalom) illetve a honlapján a polgármesteri hivatalnak. Itt feltűnt nekem, hogy a fogolyért 300 dollárt adnak, míg a halottért 500 bakszot. Fel is kérdeztem, ez hogy van? Elmosolyodott és annyit mondott "Oceny ,mnoga problem yest adna plemyya" Nagyon sok probléma van egy fogollyal.Tehát így tették érdekelté a lakosokat a harcra. Itt meg is válaszoltam azt mennyivel korruptabb és gennyesebb a rendszer az Oroszoknál. 5. Vállon keresztben átmenő rövid szíjon lévő válltáska, ami a mellkasodon fityeg abból próbálj kivenni valamit. És ugyan ezt egy hátizsákkal. ugye mindennek van oka! 6. Ukrajna nagyobb százaléka beszél angolul mint M.o. Hát ez van. 7.Komendánszkij csász (kijárási tilalom) idején, NYELVTUDÁS NÉLKÜL, ráadásul magyar útlevéllel sétálgatsz, és csodálkozol, hogy lehúznak?! Ez több mint nevetséges! Jól tették! 8. Itt megkérdezném, hogy lehet szakértője egy országnak nyelvtudás nélkül? 9."Szkértő úr" GPS múlt év március 01 óta le van kapcsolva! Ráadásul az útjelző táblákat is elforgatták! Na most újat mondtam?! 10. Ukrajnában McDonald’s ban hmburgert enni , és vnem egy sztalovajában borcsot szoljnkát, pilmenyit , varénnyikit , szirnyikit stb. mutatja mennyire érdekelte az ottani kúltúr és helyzet. 11. Európa legmélyebb metrómegállója Kijevben van. A kijevi metró Sviatoshynyko-Brovarska vonalának állomása, az Arsenalna tipikusan ilyen .Az állomás 105,5 méter mélyen található a felszín alatt, így egyértelműen ez a világ legmélyebb metróállomása. Eleve atombunkernek is szolgálhat úgy építették. 12. (
20:14) Építészet un. változatosságával egyetértek. KB. mint a M.o.-i cigánytelep. Cigánybáró épít egy palotát mellette meg ott a viskó. Képesek a szomszéd telekre hordani a szemetet, ha üres. De az Ő ház 2-3 mill. dolláros. Egyébként az építkezések összevisszaságáról van is egy kabaré jelenetük, a"DIESEL SHOW"-nak. 13. Magyar zászlót talált az úr?
Csak, hogy megköszönjék mit a magyar adófizetők összeadtak. 14. (
24:40) Igen, és sem vagyok Tokmakban, meg nem is leszek egy darabig. 15. (
26:05)Kiment az úr és megtudta, hogy észak felől jöttek be az oroszok.? 16.(26.24) Én meg láttam, hogy egymást lövik és ölik hohlák! Ez nem 100% ez 1.000.000 %. Összegezve: 1. Nem tudom mitől szakértő ez az úr! 2. Kényszeredett tartalomgyártásnak az eredménye ez a színvonalú műsor! SZEDJÉK MÁR ÖSSZE MAGUKAT! HAJRÁ!"