Pont a lényeget nem tudtad felfogni, mondjuk ezen meg sem lepődök.Kicsit sem zavar, hogy pl a fenti video is orosz, ugye?
Pont a lényeget nem tudtad felfogni, mondjuk ezen meg sem lepődök.Kicsit sem zavar, hogy pl a fenti video is orosz, ugye?
Nem csak ukrán rendőrők kellenének oda, hanem ukrán emberek is. Nem?gondolom....a hohol rendőrségi oldalon jelent meg...
Bármelyik is minek???? Élettér???? Lebensraum????Nem csak ukrán rendőrők kellenének oda, hanem ukrán emberek is. Nem?
Az ukrán központi rendőrségi oldalon közzétettek egy felhívást, hogy az elfoglalt Belgorod járásba, hamarosan ukrán rendőrségi egységeket fognak toborozni, akik járőrözni fognak, és békefenntartó feladatokat fognak ellátni, továbbá megvédik a lakosságot az Orosz állami szervek, és fegyveres erők zaklatásától. Idejis befér, mer Oo-ban jáccódik majd...
De nem ér mindenkinek kiröhögni, nem én taliztam ki![]()
![]()
Ide is felteszem a felhívást:
Járőrtársakat keresek Ungvár, Beregszász, Verecke, stb. körzetében békefenntartásra, a lakosság megvédésére az ukrán állami szervek, és egyéb militáns formációk zaklatásától!
Bizony, Prigóék nagy bánatára viszajott Lapin mint a bumeráng. Tik-tok-pat-ton változatban.

Ne keverjük már ide az ilyen átszivárgó diverzáns akciókat, ha lehet!
Mondjuk ebben is van igazság.
ORLAN drónok világában megoldható.
az ő hit alapú nézőpontjába ez nem fér bele, mert ilyenkor beszűkül a tudata.....Kicsit sem zavar, hogy pl a fenti video is orosz, ugye?
Prigo is beszélt mindent, aztán bevették Artyomovszkot....az ő hit alapú nézőpontjába ez nem fér bele, mert ilyenkor beszűkül a tudata.....
Valóban nem írtál. De sajnos ismerünk már, pontosan lehet tudni, hogy amikor egy ilyen heherészős, vicceskedős tweetet idézel, akkor azzal te 120%ig egyetértesz.Írtam én olyat, hogy ezt vagy azt gondolok?
És még a szuperhősös filmeket sem igazán szeretem.
Amúgy ezt sem én mondom, hanem a spanjaitok:
Csak Prigó egymaga 20 000 halott Wagnerost vall be (ebbol fele fegyenc).Orosz oldal:
50 000 fő
~15 000 halott
~35 000 sérült
~ hadifogságba esettek száma itt nincs említve vagy a 15 000 be beleszámolta?
85 000 fő 1,7-es szorzó

igen csak most otthon nem jó a csárda akusztikája, ha ezek folytatódnak és folytatódni fognak mert kompenzálni kell.Ne keverjük már ide az ilyen átszivárgó diverzáns akciókat, ha lehet!
Ennyi erővel az oroszok meg egész ukrajnára terjesztették ki a frontvonalat, hiszen bármilyen várost elérnek drónokkal, cirkálórakétákkal, egyebekkel.
Ez a v24 meg a tartóik narratívája, hogy a hősderékukránhonvédőhazafikatonák most egy zSeNiÁliS húzással hirtelen elnyújtották a frontot, és most akkor az oroszoknak ugyanannyi embert kéne a belgorodi vonalon is állomásoztatniuk, mint mondjuk Avdejevkánál.
Ez továbbra is egy szánalmas provokáció volt, illetve egy erőtlen próbálkozás, hogy a média addig se Bahmutról beszéljen.
Az erő hatalmával bármit megtehetnek ! Tudod erre 10 évvel ezelőtt kellett volna gondolni az oroszoknak és ahhoz megfelelően fegyverkezni !Lengyelország fegyveres puccsra készül Fehéroroszországban és annak katonai támogatására – mondta Skrzypczak volt védelmi miniszter-helyettes.
„Készen kell állnunk arra, hogy támogassuk azokat a csapatokat, amelyek Lukasenka elleni hadműveletet hajtanak végre. Van okunk arra, hogy segítsünk nekik, ahogy mi is segítünk az ukránoknak” – mondta a tábornok.
![]()
Ideje lenne,ha valaki már móresre tanítaná a lengyeleket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..