[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

screenshot_20230607_150404_com-android-chrome-jpg.5277614
Úgy nézem ami mögötte van az is magyar Lynx lesz.

Ezt hírt több szakportál is lehozta, csak nem értem mi ebben a hír!

"Hungarian Lynx already in production"​

Eddig nem voltak gyártásban vagy mi?!

• Tetszik
Reactions: Catles
Ezt hírt több szakportál is lehozta, csak nem értem mi ebben a hír!

"Hungarian Lynx already in production"​

Eddig nem voltak gyártásban vagy mi?!
Lehet hogy úgy gondolják a lengyelek hogy már befejeződtek a 3 prototípussal a tesztek és most már a végleges változat sorozatgyártása kezdődik meg a németeknél és ebből kapunk majd 46-ot?

Lehet hogy úgy gondolják a lengyelek hogy már befejeződtek a 3 prototípussal a tesztek és most már a végleges változat sorozatgyártása kezdődik meg a németeknél és ebből kapunk majd 46-ot?
Még lőni sem lőttek vele! Nagyon nem fejeződött be vele semmi! Vezetéstechnikai tréningek voltak közben kínozták a gépet mit bír! Szerintem ennyi!

Lehet! De ott is sokan nézegetik a htka-t mint ahogyan itt is más külföldi oldalakat!
De amíg mi a lengyel hivatalos oldalakról sok mindent megtudunk (lengyel haditechnikai fórumokról nem nagyon szoktatok semmit linkelni), addig a magyar hivatalos oldalakról a lengyelek kb. ennyit tudnak meg, mint amennyit leírtak.

Ehh nem az ausztrál, hanem az egyik miénk, jobban megnézve, de mintha különbözne oldalt hátúl... vagy csak vak vagyok.
Ausztrálok még nem rendeltek Lynxet ha jól tudom - még "gondolkodnak"...ez is lehet hogy végén dobják az egész programot.
Ugye Lynx nem kétéltű, hogy Kínáig elússzon? :p

• Tetszik
Reactions: Catles