Ural motort még gyártják?Oldalkocsis motorkerékpár Kornettel.))))
Vagy 10 éve mar biztos megvan.Ahogy a csaliraketas RPG is jóideje.Ez milyen finom holmi, késleltetve indít 2 rakétát, az aps lebontására.
Van ilyen teljesítményű atgm-ûnk?
Sosem értettem ez nálunk miért nem volt rendszerben.Repesz harcirész RPG-hez - rövid ismertető első kézből...nagyon érdekes, informatív demonstrációval.
Amiért műbőr tártáskánk volt. A Néphadseregben a harcképesség látszata volt a lényeg nem a valós harcképesség. Ami még ennél is fontosabb volt az az, hogy olcsón!Sosem értettem ez nálunk miért nem volt rendszerben.![]()
1990---2023Amiért műbőr tártáskánk volt. A Néphadseregben a harcképesség látszata volt a lényeg nem a valós harcképesség. Ami még ennél is fontosabb volt az az, hogy olcsón!
Azt magyarázza az emberke, hogy náluk is csak 2014 után jelent meg bolgár gyártásból.Sosem értettem ez nálunk miért nem volt rendszerben.![]()
2010ben az afgánok meg ezzel rohangásztak.Azt magyarázza az emberke, hogy náluk is csak 2014 után jelent meg bolgár gyártásból.
Szóval úgy tűnik a szovjeteknél sem volt ilyen rendszerben, mert akkor az ukránoknak is hegyekben állt volna...
Szóval nem csoda ha nálunk sem volt rendszeresítve. Most meg már midegy: van CG és lesz RGW - utóbbi HESH üzemmódban gyalogság és erődök ellen is jó.
Azt magyarázza az emberke, hogy náluk is csak 2014 után jelent meg bolgár gyártásból.
Szóval úgy tűnik a szovjeteknél sem volt ilyen rendszerben, mert akkor az ukránoknak is hegyekben állt volna...
Szóval nem csoda ha nálunk sem volt rendszeresítve. Most meg már midegy: van CG és lesz RGW - utóbbi HESH üzemmódban gyalogság és erődök ellen is jó.
Iráni javelin copy
![]()
Majd eladják a ruszkiknak, mint a drónokat.Az irániak megcsinálták. Az oroszok nem képesek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..