Visszajelzések és javaslatok

@Busho3301
A tegnapiak fényében ez pl belefér?
Ez így forrás meg minden nélkül pont az amit a wall of text kapcsán beszlétünk... Majd törlöm ha oda jutok és még aktuális.

1. Sosem nézem meg a kommentjeim sorsát . Visszajelzés nincs így tudomásomse a törlésről . Ha lenne akkor valószínűleg értelmezni lehetne figyelmeztetésnek !
2.LOL , a GG , az XD és társai a mai netes kommunikáció szerves részei .
3.Ha te is megvizsgálnád a kommentjeim környezetét és nem csak kiragadnád azt a bizonyost , akkor látnád - @LMzek 2.0 olvtárs is látta - , hogy már egy reakció valamire . Valamire ami akkora baromság, hogy az életben simán küldenéd az illetőt a bús picsába de a szabályok miatt itt a fórumon csak szofisztikáltan teszed .
4.Amikol azt fejtegetem , hogy fizikailag dulván inzultálnám az illetőt az komolyan is gondolom , mert ekkorra már átlépte azt a határt amit egy idegen velem magának megengedhet .
5.A moderációrol meghogy képbe helyezzem magamat sok sok évnyi faces adminisztrátori és moderátori tevékenység áll mögöttem . Igaz ma már tiszta vagyok és már facem sincs de anno 12 csoportban végeztem ezt az áldásos tevékenységet és volt ami 12 000 tagot számláló zárt csoport volt . Szóval van némi rálátásom és tapasztatom a tevékenységetetekre !

További szép napot! Remélem értelmezed is ami a válaszban van .
Akkor röviden:

-nincs személyeskedés.
-nem gondolom, hogy kiragadnék bármit tőled. Bannolás előtt átnézem, hogy az elmúlt időszak alapján pillanatnyi megingás vagy jellemző viselkedésforma esete áll fenn a fórumozónál.
-ha "komolyan is gondolod" az orrbetörős dolgokat, szerintem tök felesleges itt írogatnunk, magadtól megindokolsz mindent. Van egy fórumozóközösség és egy színvonal, amit nem kellene rombolni. Ezt ne itt.
-senkit nem érdekel a FB-os moderáció, van egy Fórumszabályzat, nem véletlenül mondom, hogy olvasd el. Olyanok vannak benne amúgy, hogy ahhoz képest a jelenlegi gyakorlat pihe-puha. Szintén a Fórumszabályzat alapján volt alkalmazva régen a bűnlajstromban olyan, hogy "A moderátor döntéseinek megkérdőjelezése". Nagyon durvának tartom, de egyre inkább indokoltnak is, mert ha az alapokról kell vitatkozni az már régen rossz, és a limitált időnkből sokat megtakarítana értelmesebb dolgokra.

Ebben biztosan igazad van!
keep-order-here-keep-order-i-said.gif

Csoportsan raktam volna ki a harkocsitopikokat széttrolkodó bandát pàr hónapra köztük dudit is

Vannak topikok, amikben sajnos csak ugyanazokat a köröket futják idétlen időkig, szándékosan, és vannak olyanok is, amikbe próbáltak érdemi tartalmat vinni, mégsem lett belőle értelmes diskurzus.

Kezdve a hivatásos propagandistàkkal

Vannak, akik már a harcok kiújulása (2022. február 24.) előtt tolták az igét. Voltak, akiket csak azután regisztráltak be. És voltak, akik meg 2 - 4- 10 éves alvó accokként lettek aktiválva, és csak a félelmetesen egyoldalú érzékenyítés, hangulat / hisztériakeltés, és nyílt dehumanizáció / démonizálás dől belőlük. Olyanok is vannak, akiknek meg a fórumközösség kollektív gyalázása a céljuk.

és pl nem értem lada miért nem végleges bannt kapott újfent

Nem csak Lada, hanem SpazzMaticus és Lando is végleges bannt érdemeltek volna a fél év helyett.

Vannak topikok, amikben sajnos csak ugyanazokat a köröket futják idétlen időkig, szándékosan, és vannak olyanok is, amikbe próbáltak érdemi tartalmat vinni, mégsem lett belőle értelmes diskurzus.

Vannak, akik már a harcok kiújulása (2022. február 24.) előtt tolták az igét. Voltak, akiket csak azután regisztráltak be. És voltak, akik meg 2 - 4- 10 éves alvó accokként lettek aktiválva, és csak a félelmetesen egyoldalú érzékenyítés, hangulat / hisztériakeltés, és nyílt dehumanizáció / démonizálás dől belőlük. Olyanok is vannak, akiknek meg a fórumközösség kollektív gyalázása a céljuk.

Nem csak Lada, hanem SpazzMaticus és Lando is végleges bannt érdemeltek volna a fél év helyett.

Elég vajszívű vagy.

• Imádom
Reactions: Mark1993
Visszajönnek alvó, vagy tartalék accal...vagy VPN-ről újjal...ukrán topikban is van egy pár...amúgy jellemző...a mi oldalunkon ezt nem látom jellemzőnek... ott akkor is muszáj megmondania... kellenek a leütés számok :D

Visszajönnek alvó, vagy tartalék accal...vagy VPN-ről újjal...ukrán topikban is van egy pár...amúgy jellemző...a mi oldalunkon ezt nem látom jellemzőnek... ott akkor is muszáj megmondania... kellenek a leütés számok :D
Mi oldalunk... mindig ez a skatulyázás, mindig.
:P
Az oldalak azért vannak, hogy átlapozzuk őket és meglássuk, mi van a másik felükön is.
/ezt amúgy én, és most találtam ki :D /

Vannak külföldi lapokból fordításaim, ahhoz túl nagyok, hogy kommentbe tegyem.
Hogyan oszthatom meg másokkal? Köszönöm.

Vannak külföldi lapokból fordításaim, ahhoz túl nagyok, hogy kommentbe tegyem.
Hogyan oszthatom meg másokkal? Köszönöm.
Hűha, szvsz előbb a jogi osztályukat keresd meg :D

Lehet, hogy ez tenyleg okes. Szoval akkor lapozz egy nagyot es peldaul varjuk toled az eszakir okossagokat! Koszi! :D
Konkrétan mit szeretnél, mivel kapcsolatban fejtsem ki, kikezdhetetlen logikámmal lefektetett bölcsességeimet? :d

• Tetszik
Reactions: PPP
Először a HTKA volt A hely ahol az elemzések születtek, aztán elindult a folyamatos sajtószemlézés, és mostanra eljutottunk oda, hogy egyesek a FB-ról, mandinerről, és lassan a napiszarról hordják be az észosztást, már bocsánat... A cél az, hogy visszajussunk az első fázishoz.
Nem értek egyet Veled. Mi itt sokan nézzük a híreket, az elhihető, érthető újdonságokat megosztjuk a többiekkel, esetleg kommenteljük is. Nem vagyunk (egy kivétellel) hadászati-, geopolitikai szakértők, hogy elemzéseket készítsünk. Akkor máshol jó pénzt is kaphatnánk ezekért.
A napiszar szemlézését én is nevetségesnek tartom.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem kell olyat írni amiért pihi jár aztán te is a "védett csoportban" leszel. Szívesen :D
Kétszer voltam pihin , mindig a hónapos bannal indítottak és sose kaptam magyarázatot ! Az első bant HANGULATKELTÉSÉRT" kaptam ! Lehet ha mutatnák az okot könnyebb lenne tanulni , ha legalább a törlésekről kapnánk értesítést de még az se ! Így qvázi személyes , szubjektív okok miatt megy a bann ! Tudom tudom szabály az szabály de akkor MINDENKIRE vonatkozzék !