Nem tudod megállni, hogy ne kattints rá? Ennyire addiktív cucc?@Tcat szeretném megint kérni a likvidálásomat az ukrán topicból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudod megállni, hogy ne kattints rá? Ennyire addiktív cucc?@Tcat szeretném megint kérni a likvidálásomat az ukrán topicból.
Nem tudod megállni, hogy ne kattints rá? Ennyire addiktív cucc?
Sot: GENERIC SZAR/NEMSZAR tema? Pl @Negan es mas trollok donthetnek oda a Gripenrol, Merkavarol meg miegymasrol az okossagaikat, nem spammelnek tele az osszes gripenes meg fighter, hk stb beszerzeses temat...?Nem lehetne egy külön Leopard 2 SZAR/NEMSZAR (@fip7 vs @dudi) altopicot nyitni?
Csak ők ketten írhatnának bele, olvasni meg olvasná aki akarja ahogy naponta ugyanazokat a köröket futják...
Ami meg odavaló nap termés majd át lehet lapátolni fél tucat másik topicból, így legalább a többi topic olvasható marad..
Nem lehetne egy külön Leopard 2 SZAR/NEMSZAR (@fip7 vs @dudi) altopicot nyitni?
Csak ők ketten írhatnának bele, olvasni meg olvasná aki akarja ahogy naponta ugyanazokat a köröket futják...
Ami meg odavaló nap termés majd át lehet lapátolni fél tucat másik topicból, így legalább a többi topic olvasható marad..
Sot: GENERIC SZAR/NEMSZAR tema? Pl @Negan es mas trollok donthetnek oda a Gripenrol, Merkavarol meg miegymasrol az okossagaikat, nem spammelnek tele az osszes gripenes meg fighter, hk stb beszerzeses temat...?
Alternativ otlet: kapjanak 'blogot' a forummotorbol, es akkor ott hosszan ertekezhetnek akarmennyit. AKARMIROL.
Plane ket szoban!Nehéz dolog lehet együtt élni a szólás szabadsággal
Plane ket szoban!
Amugy spamming/trolling != free speech, no meg nem azt mondjuk, hogy ne irhassatok barmit, csak ne barhova.
Amíg más vissza nem él vele könnyű...Nehéz dolog lehet együtt élni a szólás szabadsággal
Nem mindegyiket lehet osztani, de amelyiket lehet azt így csináld:Sziasztok !
Szeretnék egy hülyét kérdezni, hogy lehet megosztani FB-s írást a fórumban ?
Facebook poszt jobb felső három pont
Beágyazás
Speciális beállítások
Url of Post (ezt másold ki)
HTKA fórum - Media
Enter media URL (ide másod be)
Ha nincs ukrán topik posztolják oda az ukrán híreket!Kifröccsent az ukrán mocsár a biztpol Oroszországba...
Tisztelt Gépház! Nem lenne megfontolandó azokat a regisztrációkat megszüntetni, és/vagy valamilyen formában szűrni amelyek évek óta inaktívak? Egyre több eddig inaktív, esetlen évek alatt pár hozzászólással a fórum falának támasztott regisztráció éledt fel, ami még önmagában, ha nem lenne talán tömegesnek nevezhető jelenség semmi gond nem lenne, de így kicsit érdekesnek tekinthető ez a megélénkült kommunikációs vágy.
na ugye? na ugye, hogy nem csak én vagyok ilyen?Ugyanakkor ez alapján én is sajnos törölve lettem volna, 2010-ben regisztráltam, és csak 2020 / 21 környékén aktiváltam magamat, de mentségemre legyen, hadteches témákat látogatom, kommentelek, és próbálok hozni értékelhető tartalmat, nem pedig a Biztpol / Belpolra vagyok fókuszálva, ahol mindenkinek lehet véleménye, de az annyit is ér.
na ugye? na ugye, hogy nem csak én vagyok ilyen?
Nem minden újraéledő profil problémás.Tisztelt Gépház! Nem lenne megfontolandó azokat a regisztrációkat megszüntetni, és/vagy valamilyen formában szűrni amelyek évek óta inaktívak? Egyre több eddig inaktív, esetlen évek alatt pár hozzászólással a fórum falának támasztott regisztráció éledt fel, ami még önmagában, ha nem lenne talán tömegesnek nevezhető jelenség semmi gond nem lenne, de így kicsit érdekesnek tekinthető ez a megélénkült kommunikációs vágy.
Amikor az adott panaszkodóval ellentétes véleményen van akkor annak problémás.Nem minden újraéledő profil problémás.
Hát most az ukrán topik kitakarítása után közel vagyok egy hosszú kések éjszakájához.Amikor az adott panaszkodóval ellentétes véleményen van akkor annak problémás.
Ez pont mint a büntetések kiosztása mindig lesz egy elvtesvér aki pampog/sír érte, hogy a kedvenc pajtiját bántás érte..