További mentségemre legyen, hogy az ősidők óta ismerem a HTKA-t ...
Az igen, szép találat!
hol érhető el a gépes kvíz ? , én tuti ismerem az összeset
Szerintem az végül nem valósult meg a látványtervről. Vaaagy lehet már akkor is volt valami haditechnika kvízes topicunk
Szerintem a harcirepülők fúzió már a lejtő kezdete volt. Rengeteg idióta troll jött onnan, persze sok hasznos hozzászólás is, de a kettő együtt járt, már akkor is. Legalábbis nekem ez volt a benyomásom.
Igen, voltak ott fura szerzetek, de én már nem emlékszem milyen arányban. Viszont az is igaz, hogy a HTKA szerkesztői csapat egy jó részének volt köze a harcirepulok.hu fórumhoz, volt ott már regisztrációjuk mikor elkezdtük összevonni a Military Papers-szel.
Egyébként most ránéztem az archive.org-ra, 2007. márciusi a legrégebbi snapshot:
Akkor már közvetlenül a htka.hu domain alatt ment a fórum és nem a harcirepulok.hu alatt. Azaz valamikor 2006-ban már biztos rugóztunk azon miként vonjuk össze a 2 oldalt a fórum révén. Így jövőre már tuti 18 éve lesz, hogy elhangzott tőled a HTKA mozaikszó. Ha úgy tetszik nagykorú lesz az oldal
2008-as snapshotok alapján pedig akkor már a híroldal ment a htka.hu alatt. (Én 2009-re emlékeztem.)
-----
Zárásként 2 random dolog, archive.org snapshotok alapján:
Egyik snapshoton, fórum főoldalán:
Húvazze', volt ilyen korszak? Más világ volt...Hírek: 2007. szeptember 26-val kezdődően engedélyeztük a regisztráció nélküli hozzászólást a fórumban.
Fórum statisztikák - 2007 tavasza vs. 2023 nyara:
Nyilván az egy másik kérdés, hogy ennek az azóta generálódott majdnem 1,5 millió hozzászólásnak mekkora hányada digitális zaj. Na persze ez minden fórumra áll, nem csak ránk.