Ó. Az jó, akkor mindenből is ki lehet diplomáciázni magam :d
Tipikus brit… nemde?!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ó. Az jó, akkor mindenből is ki lehet diplomáciázni magam :d
Ez így forrás meg minden nélkül pont az amit a wall of text kapcsán beszlétünk... Majd törlöm ha oda jutok és még aktuális.@Busho3301
A tegnapiak fényében ez pl belefér?
Akkor röviden:1. Sosem nézem meg a kommentjeim sorsát . Visszajelzés nincs így tudomásomse a törlésről . Ha lenne akkor valószínűleg értelmezni lehetne figyelmeztetésnek !
2.LOL , a GG , az XD és társai a mai netes kommunikáció szerves részei .
3.Ha te is megvizsgálnád a kommentjeim környezetét és nem csak kiragadnád azt a bizonyost , akkor látnád - @LMzek 2.0 olvtárs is látta - , hogy már egy reakció valamire . Valamire ami akkora baromság, hogy az életben simán küldenéd az illetőt a bús picsába de a szabályok miatt itt a fórumon csak szofisztikáltan teszed .
4.Amikol azt fejtegetem , hogy fizikailag dulván inzultálnám az illetőt az komolyan is gondolom , mert ekkorra már átlépte azt a határt amit egy idegen velem magának megengedhet .
5.A moderációrol meghogy képbe helyezzem magamat sok sok évnyi faces adminisztrátori és moderátori tevékenység áll mögöttem . Igaz ma már tiszta vagyok és már facem sincs de anno 12 csoportban végeztem ezt az áldásos tevékenységet és volt ami 12 000 tagot számláló zárt csoport volt . Szóval van némi rálátásom és tapasztatom a tevékenységetetekre !
További szép napot! Remélem értelmezed is ami a válaszban van .
Ebben biztosan igazad van!van egy Fórumszabályzat, nem véletlenül mondom, hogy olvasd el. Olyanok vannak benne amúgy, hogy ahhoz képest a jelenlegi gyakorlat pihe-puha
Csoportsan raktam volna ki a harkocsitopikokat széttrolkodó bandát pàr hónapra köztük dudit is
Kezdve a hivatásos propagandistàkkal
és pl nem értem lada miért nem végleges bannt kapott újfent
Vannak topikok, amikben sajnos csak ugyanazokat a köröket futják idétlen időkig, szándékosan, és vannak olyanok is, amikbe próbáltak érdemi tartalmat vinni, mégsem lett belőle értelmes diskurzus.
Vannak, akik már a harcok kiújulása (2022. február 24.) előtt tolták az igét. Voltak, akiket csak azután regisztráltak be. És voltak, akik meg 2 - 4- 10 éves alvó accokként lettek aktiválva, és csak a félelmetesen egyoldalú érzékenyítés, hangulat / hisztériakeltés, és nyílt dehumanizáció / démonizálás dől belőlük. Olyanok is vannak, akiknek meg a fórumközösség kollektív gyalázása a céljuk.
Nem csak Lada, hanem SpazzMaticus és Lando is végleges bannt érdemeltek volna a fél év helyett.
Visszajönnek alvó, vagy tartalék accal...vagy VPN-ről újjal...ukrán topikban is van egy pár...amúgy jellemző...a mi oldalunkon ezt nem látom jellemzőnek... ott akkor is muszáj megmondania... kellenek a leütés számokNem csak Lada, hanem SpazzMaticus és Lando is végleges bannt érdemeltek volna a fél év helyett.
Mi oldalunk... mindig ez a skatulyázás, mindig.Visszajönnek alvó, vagy tartalék accal...vagy VPN-ről újjal...ukrán topikban is van egy pár...amúgy jellemző...a mi oldalunkon ezt nem látom jellemzőnek... ott akkor is muszáj megmondania... kellenek a leütés számok
Jó...de ha azt mondom magamról hogy ukránpárti, atlantista, Karácsony Geris, liberális vagyok elhiszitek????Mi oldalunk... mindig ez a skatulyázás, mindig.
Az oldalak azért vannak, hogy átlapozzuk őket és meglássuk, mi van a másik felükön is.
/ezt amúgy én, és most találtam ki /
Továbbra is zárt a regisztráció.Visszajönnek alvó, vagy tartalék accal...vagy VPN-ről újjal...ukrán topikban is van egy pár...amúgy jellemző...a mi oldalunkon ezt nem látom jellemzőnek... ott akkor is muszáj megmondania... kellenek a leütés számok
Mi oldalunk... mindig ez a skatulyázás, mindig.
Az oldalak azért vannak, hogy átlapozzuk őket és meglássuk, mi van a másik felükön is.
/ezt amúgy én, és most találtam ki /
Mármint? Én nem tom mirű van szó, nem lehet regelni most? Tehát úgy zárt?Továbbra is zárt a regisztráció.
Hűha, szvsz előbb a jogi osztályukat keresd megVannak külföldi lapokból fordításaim, ahhoz túl nagyok, hogy kommentbe tegyem.
Hogyan oszthatom meg másokkal? Köszönöm.
Konkrétan mit szeretnél, mivel kapcsolatban fejtsem ki, kikezdhetetlen logikámmal lefektetett bölcsességeimet? :dLehet, hogy ez tenyleg okes. Szoval akkor lapozz egy nagyot es peldaul varjuk toled az eszakir okossagokat! Koszi!
Nem lehet regelni, zárt, igen.Mármint? Én nem tom mirű van szó, nem lehet regelni most? Tehát úgy zárt?
Nem lehet regelni, zárt, igen.
Gondolom Tcat külön elfogadta neki a regisztrációjátAkkor kamm , hogy tért vissza?
Jó, hogy itt van, csak hát mégis.
Először a HTKA volt A hely ahol az elemzések születtek, aztán elindult a folyamatos sajtószemlézés, és mostanra eljutottunk oda, hogy egyesek a FB-ról, mandinerről, és lassan a napiszarról hordják be az észosztást, már bocsánat... A cél az, hogy visszajussunk az első fázishoz.
A napiszar szemlézését én is nevetségesnek tartom.Nem értek egyet Veled. Mi itt sokan nézzük a híreket, az elhihető, érthető újdonságokat megosztjuk a többiekkel, esetleg kommenteljük is. Nem vagyunk (egy kivétellel) hadászati-, geopolitikai szakértők, hogy elemzéseket készítsünk. Akkor máshol jó pénzt is kaphatnánk ezekért.
Regisztrálj substackre, linkeld be onnan. Vagy készíts pdf-eket a fordításból és töltsd fel pl Mediafire-re.Vannak külföldi lapokból fordításaim, ahhoz túl nagyok, hogy kommentbe tegyem.
Hogyan oszthatom meg másokkal? Köszönöm.
Kétszer voltam pihin , mindig a hónapos bannal indítottak és sose kaptam magyarázatot ! Az első bant HANGULATKELTÉSÉRT" kaptam ! Lehet ha mutatnák az okot könnyebb lenne tanulni , ha legalább a törlésekről kapnánk értesítést de még az se ! Így qvázi személyes , szubjektív okok miatt megy a bann ! Tudom tudom szabály az szabály de akkor MINDENKIRE vonatkozzék !Nem kell olyat írni amiért pihi jár aztán te is a "védett csoportban" leszel. Szívesen