Szerintem még ők is jobban álltak a csatlakozáskor mint ezek. Meg háború egyiknél sem volt.Mert Románia meg Bulgária mennyire volt alkalmas?
EU-nak kellett a vasúti korridor a görög kikötőkbe, meg az olcsó munkaerő, így megfeleltek és kész.
Szerintem még ők is jobban álltak a csatlakozáskor mint ezek. Meg háború egyiknél sem volt.Mert Románia meg Bulgária mennyire volt alkalmas?
EU-nak kellett a vasúti korridor a görög kikötőkbe, meg az olcsó munkaerő, így megfeleltek és kész.
Mert amúgy Macron melyik lenne a BRICSből? Dél-Afrikai Köztársaság?
Mivel Macron nem nemzetkozileg korozott személy (mint valaki), ha odamegy, majd ott lesz.
Én sem vagyok nemzetközileg körözött személy, gondolom, örülnél, ha megjelennék a házibulidon, hogy akkor elő a Becherovkát, morva bort, kaját, jöttem szétnézni. Aztán a szebbik porcelánból meg Bohémia kristályból teríts!Akkor ne nézzenek feléje.Mivel Macron nem nemzetkozileg korozott személy (mint valaki), ha odamegy, majd ott lesz.
Más!
Készulodik a Hosszú klarinettek éjszakája a wagnerosok ellen?

Menjünk együtt,én meg viszem az eredeti tulajdonlapokatÉn sem vagyok nemzetközileg körözött személy, gondolom, örülnél, ha megjelennék a házibulidon, hogy akkor elő a Becherovkát, morva bort, kaját, jöttem szétnézni. Aztán a szebbik porcelánból meg Bohémia kristályból teríts!

Csak bekéredzkedett, pour des raisons.Mert amúgy Macron melyik lenne a BRICSből? Dél-Afrikai Köztársaság?

Ehh hol van szegény hóbagoly, úgy várta az orosz birodalom reneszánszát... hát helyette jön az orosz tavasz? legalábbis Prigo közleménye szerint... persze korábban annyi kamut nyomott már (levonulunk a frontról - majd mégsem) hogy a fene sem hiszi el egy szavát sem, majd hisszük ha látjuk. Bőven lehet ez is olyan seed akció, hogy beetetik az ukránokat, hogy instabil a rendszer, most kell támadni!Wagnerosok azt állítják, hogy a orosz hadsereg megtámadta oket:
Strelkov emiat pucskisérletet kiált!
------------------------------------------------------------------------
@Ramzana - Peched van, nem vagy Franciaország elnoke.![]()
Hasonlóan az itteni táborhoz... putin, wagner, putin, wagner LoLEhh hol van szegény hóbagoly, úgy várta az orosz birodalom reneszánszát... hát helyette jön az orosz tavasz? legalábbis Prigo közleménye szerint... persze korábban annyi kamut nyomott már (levonulunk a frontról - majd mégsem) hogy a fene sem hiszi el egy szavát sem, majd hisszük ha látjuk. Bőven lehet ez is olyan seed akció, hogy beetetik az ukránokat, hogy instabil a rendszer, most kell támadni!
Csak aztán nehogy önbeteljesítő jóslat/legendázás legyen a vége....
Ha ez nem kamu, akkor a magyar külügy mint fejét vesztett csirke rohangálhat nemsokára fel-alá, hogy most akkor mit csináljanak...
Magyarul Putyin.. Kivéve persze, ha 3. Karcsinak akarod mondani, hogy mit hová tegyen.Hasonlóan az itteni táborhoz... putin, wagner, putin, wagner LoL
Azert el ne elvezz itt nekunk.Wagnerosok azt állítják, hogy a orosz hadsereg megtámadta oket:
Strelkov emiat pucskisérletet kiált!
------------------------------------------------------------------------
@Ramzana - Peched van, nem vagy Franciaország elnoke.![]()
Prigozsin vagy meghal a kozeljovoben vagy nem. Ha meghal , beintegraljak a Wagnereket a hadseregbe es a karavan halad tovabb.Ebbűl még baj lehet, ha igaz.Ja. Nem csak a Rosgvardija /vagy mi/, hanem az FSB is készültség alá helyeződött.
De amúgy nem lesz puccs
Ha én egyszer kinyitom... kinyitnám mindig a számat, ha bárki szarul használná a magyarok M-jét...Magyarul Putyin.. Kivéve persze, ha 3. Karcsinak akarod mondani, hogy mit hová tegyen.
Amen.Ebbűl még baj lehet, ha igaz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..