A Wagner nem fog átállni. Ez sztem orosz nacionalista puccs. Már ha lesz belőle vmi.Mókás lenne ha a Wagner átállna Ukrajnához LoL
Aztán még a végén tényleg meglenne ez a Moskva![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Wagner nem fog átállni. Ez sztem orosz nacionalista puccs. Már ha lesz belőle vmi.Mókás lenne ha a Wagner átállna Ukrajnához LoL
Aztán még a végén tényleg meglenne ez a Moskva![]()
Vicceltem.A Wagner nem fog átállni. Ez sztem orosz nacionalista puccs. Már ha lesz belőle vmi.
Én is bírlak, de vakon vagy ha komolyan elhiszed ezt a színjátékot amit leművelnek hé! Mikor támadtak, városi harcban súlyos veszteségeket szenvedtek valóban, nem lázadt fel Prigo, csak ugatott. Most hogy két hete beásva védekeznek, az ukik meg szopnak, hullanak, most megy puccsolni. Jajaja, hihető... Mondom, remélem megbátorodnak az ukránok, rajta! Minél kevesebb katonai ereje marad annak a soviniszta nacionalista velünk ellenséges országnak, annál jobb! Hajrá előre Banderáért skacok, most vagy soha, a minimum a Krím, akár Moszkva is meglehetJajj ne.,,, én birlak, de hidd el ez nem orosz ravaszság, hanem totál káosz.
Emlékszel amiket R tavaly nyáron ugyanez a duma ment? A Harkovi visszavonulás csak trükk, hogy katlanban család gassái és megsemmisítsék az ukrikat. Aztán az orosz futás után nem lett semmi. Azóta is ott ülnek az ukránok a katlanban.
titkos összeesküvésben voltak Oo. ellen.
Ó. Menj már tényleg(akkor nagy valószínűséggel nyugat bekötött ember),
NA Wagner nem fog átállni. Ez sztem orosz nacionalista puccs. Már ha lesz belőle vmi.
Kognitív disszonancia, fog még veled pörögni a világ a következő hetekben.Rajta, előre! Komolyan ennek szurkolok, próba cseresznye, sokaknak már majdnem összejött, hajrá drága ukrán partnereink, Ti vagytok a kiválasztott nép, nektek összejöhet!
Véleményem szerint vagy Prigo bukik vagy vele végezteti el a "piszkos"munkát Putyin és meg a "levesbe" a mostani "inkonpetens"Orosz hadvezetés és a Moszkvai elit egy része.Még nem jött meg fentebbről az ukáz, hogy ebben a helyzetben mit kell mondani
Úgy néz ki, hogy a déli katonai körzet központját per pill a wagner ellenőrzi, és onnantól Moszkváig korlátozták az információáramlást, az utakon ellenőrzőpontokat létesítettek. Vannak hírek arról, hogy vannak akik csatlakoztak a Wagnerhez, vannak akik nem hajlandóak lőni rájuk, de vannak azért akik igen (egy helikoptert lelőttek). Most délig várhatóan sokminden fog történni...
Kérdés, hogy vérfürdő lesz, vagy egy afféle "őszirózsás forradalom", itt már nehéz az orosz vezetésnek orvosolni a hibákat máshogy...
Ha nem csatlakoznak elegen akkor ez a cirkusz vérfőrdőre és arra lesz elég, hogy komolyan megakassza az orosz különleges műveletet, Moszkva katonai fenyegetésére nem, persze mindez azon múlik ki hol mennyire szimpatizál Prigóval. Valószínűleg nem fognak sietni, hanem kivárással azt tisztázzák most ki van az ő oldalukon...
Lehet hogy színjáték, de ahoz, ööö...kicsit nagyszabású.Én is bírlak, de vakon vagy ha komolyan elhiszed ezt a színjátékot amit leművelnek hé! Mikor támadtak, városi harcban súlyos veszteségeket szenvedtek valóban, nem lázadt fel Prigo, csak ugatott. Most hogy két hete beásva védekeznek, az ukik meg szopnak, hullanak, most megy puccsolni. Jajaja, hihető... Mondom, remélem megbátorodnak az ukránok, rajta! Minél kevesebb katonai ereje marad annak a soviniszta nacionalista velünk ellenséges országnak, annál jobb! Hajrá előre Banderáért skacok, most vagy soha, a minimum a Krím, akár Moszkva is meglehet!
Geraszimov sztem jő katona. Ő dolgozta ki és hajtotta végre a Krím elfoglalását és a sziriai beavatkozást.Putyin, ha nincs benne ebben a történetben, akkor egy lehetősége van.
Egy huszárvágással lefejezi védelmi minisztériumot és a vezérkart. Letartóztatja Sojgut, Geraszimovot
Kiderül pár hét múltán. Ha mégsem lesznek az ukik Moszkva alatt, tér vissza a Krím, szabadul fel Ukrajna, szakad Oroszország, akasztják fel a háborús bűnösnek ítélt Putyint, akkor azért lehet nem tévedek most.Kognitív disszonancia, fog még veled pörögni a világ a következő hetekben.
Naaaah. Megjött a követendő narratíva?Igen, ez amúgy nettó hazaárulás Prigo és a Wagner részéről.
![]()
A puccsista udvari bolond | #moszkvater
A dolog már érlelődött, de azért inkább csak a vágyvezérelt média hitt abban, hogy Jevgenyij Prigozsin felfordulást csinál. A Wagner csoport egyre inkább elszabadult hajóágyúként viselkedő vezetője előbb csak a populista politikusokhoz vagy az udvari bolondokhoz hasonlóan kezdte el osztani a...moszkvater.com
Persze.
Meg az is volt -OK legyen. Lehet nem Te-, hogy mennyire fasza gyerekek ezek a W-ok,
meg Prigozsin, meg rá kéne bízni mindent is etc etc.
Azért kíváncsi leszek, hogy reggelre mit fog mondani a vezérszurkoló társaság.
A tegnapi éljen Prigo helyett hány fokos fordulat lesz.
Kollektíve és egyszerre LoL
Oroszország bazinagy, ott egy színjáték sem tud kicsi lenni.Lehet hogy színjáték, de ahoz, ööö...kicsit nagyszabású.
A Wagner PMC csoporton belüli források arról számolnak be, hogy sikerült „békéses módon megszállniuk” számos orosz katonai létesítményt a dél-voronyezsi régióban, Pavlovszk város közelében.
Én azt gondolom, hogy maximum összevesztek valakikkel ott, helyben.A legkedvezőbb verzió.
Sojgut kirúgják, Prigozsin visszavonul Rosztovból és ez egyelőre megmarad 2 napos káosznak.
De ha igaz, hogy Bakhmutnál komoly tűzharc volt a Wagner és Putyin hadserege közt, akkor a jövőben hogyan fognak hatékonyan együtt harcolni???
Ilyen gazdag is rég volt.Mindenesetre ilyen gyenge, mint most az orosz állam rég volt.
Akkor azért nagyon más helyzet volt, és Kadirov a puszta létét is Hókuszputyinnak köszönheti, 'szal nem.Én figyelnék a csecsenekre, nem volt az olyan rég amikor függetlenek akartak lenni.
zelenszkij továbbra is pénzt meg hadianyagot fog kérni.Viszont ha Putyin Prigo fejét fogja követelni és eszkalálódik, akkor Zselé csak egy kávét kér.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..