Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hihetőnek kell lennie. Kicsit még lövöldözni is kéne, mert ez eddig karcsú!Lehet hogy színjáték, de ahoz, ööö...kicsit nagyszabású.
Még jó , hogy nem te vagy Ő ! Az államférfiak , uralkodók nem mennek nyugdíjba ! Meghalnak, megölik őket vagy annyira megromlik az egészségük , hogy vissza vonulnak ! Várjuk ki a végét ! Ebben a dezinformációra épülő világban bármi is lehet !Nyilvánvaló volt a katonai felső vezetés alkalmatlansága és korruptsága, de Putyin nem lépett ezügyben, és most ráég.
Érdekes mi lesz ebből. Ha kinyírják a Wágnert, bukhatják az egész ukrán cirkuszt.
Én most valahogy kiegyeznék a helyében és előkészíteném az év végi nyugdíjat.
Hát ezt mondod és gondolod te mert beleillik az általad vélt igazságba ! Aztán meg majd meglátjuk mi lészen , kíváncsian várom a fejleményeket !A legkedvezőbb verzió.
Sojgut kirúgják, Prigozsin visszavonul Rosztovból és ez egyelőre megmarad 2 napos káosznak.
De ha igaz, hogy Bakhmutnál komoly tűzharc volt a Wagner és Putyin hadserege közt, akkor a jövőben hogyan fognak hatékonyan együtt harcolni???
Mindenesetre ilyen gyenge, mint most az orosz állam rég volt.
Én figyelnék a csecsenekre, nem volt az olyan rég amikor függetlenek akartak lenni.
Viszont ha Putyin Prigo fejét fogja követelni és eszkalálódik, akkor Zselé csak egy kávét kér.
Kivéve USAnkát, mert ott 8 év és szevasz.Még jó , hogy nem te vagy Ő ! Az államférfiak , uralkodók nem mennek nyugdíjba ! Meghalnak, megölik őket vagy annyira megromlik az egészségük , hogy vissza vonulnak ! Várjuk ki a végét ! Ebben a dezinformációra épülő világban bármi is lehet !
Ez nem színjáték, tényleg megvádolták a prigozint azzal, hogy államcsínyt akar elkövetni és tényleg bevezényelte a Wagnereseket Rostovba.Én is bírlak, de vakon vagy ha komolyan elhiszed ezt a színjátékot amit leművelnek hé! Mikor támadtak, városi harcban súlyos veszteségeket szenvedtek valóban, nem lázadt fel Prigo, csak ugatott. Most hogy két hete beásva védekeznek, az ukik meg szopnak, hullanak, most megy puccsolni. Jajaja, hihető... Mondom, remélem megbátorodnak az ukránok, rajta! Minél kevesebb katonai ereje marad annak a soviniszta nacionalista velünk ellenséges országnak, annál jobb! Hajrá előre Banderáért skacok, most vagy soha, a minimum a Krím, akár Moszkva is meglehet !
Ha jó a titkos szolgálatuk akkor hátra dőlnek és várnak , ha szar akkor paráznak rendesen !Kíváncsi vagyok mit mond a NATO, +az US, GB külügy ha majd felébredtek...
Nincs itt semmilyen nackó, ezt már tényleg el lehetne hagyni a fenébe.@SirHiggins szerintem @SilvioD nek van igaza, ez nackó puccs. Ha győznek, végigjönnek legalább Csapig.
Prigó nem tűnik békevezérnek, akárhonnan is nézem...
Az ukránok legnagyobb reménye, hogy lesz jó nagy zűrzavar, de végül Putyó és a jelenlegi vezetés marad, és megy tovább a "különleges művelet".
Hétvége van bamgHa jó a titkos szolgálatuk akkor hátra dőlnek és várnak , ha szar akkor paráznak rendesen !
Az éjszakai kommentje alapján várja , hogy tisztuljon a feje és a kép is ! Remélem mihamarabb nyilatkozik !Nyugger kolléga mit szól ehhez?
Ha ugyanez történne Ukrajnában, hogy egy ukrán katonai csoport megszállja mondjuk Harkovot a központi hadsereggel szemben és a kivezető utakon belső katonai ellenőrzőpontokat állítaná fel a kijevi vezetés, máshol tűzharc lenne ugyanígy a saját csapatok közt, minek neveznéd???Én azt gondolom, hogy maximum összevesztek valakikkel ott, helyben.
Ilyen gazdag is rég volt.
Akkor azért nagyon más helyzet volt, és Kadirov a puszta létét is Hókuszputyinnak köszönheti, 'szal nem.
zelenszkij továbbra is pénzt meg hadianyagot fog kérni.
Egyelőre annyi történt (amiről videó is van), hogy
- Prigozsin a szokásos üzengetését folytatta
- Prigozsin (egyébként de facto az orosz haderő részeként) elment a rosztovi Déli Katonai Körzet főhadiszállására
- Moszkvában eggyel óvatosabba váltottak
- Prigozsin ellen vádat fognak emelni, de ez még nem tiszta, hogy pontosan ki-hogyan
A többit illetően várjuk ki a végét.
Szerintem azt fogja mondani, hogy Prig. nyugati kém, meg a szemét angol-szászokAz éjszakai kommentje alapján várja , hogy tisztuljon a feje és a kép is ! Remélem mihamarabb nyilatkozik !
A Wagner nem fog átállni. Ez sztem orosz nacionalista puccs. Már ha lesz belőle vmi.
Lehet hogy színjáték, de ahoz, ööö...kicsit nagyszabású.
Ez nem volt fair kérlek.Eleg nagyszabasu, de ha ezzel be tudjak ugrasztani a ukranokat a mindent egy lapra felrakott tamadasra… oszinten, en azt gondolom olyan szintu dezinformacio es szinhaz omlik naponta az arcunkba es ez mellett mi annyira vagyunk vakon, hogy sem az idiota Prigo elszabadult verziora, sem a szinjatek lehetosegre nem tennek nagyobb osszeget.
Mindenesetre azt latom, hogy mindket oldal mokuskai nagyon igyekeznek a sajat szajizuk szerint talalni, az ukranokat tamogatok pedig tegnap ota oromkodve ontik ide a szart 10 percenkent. Erdekes, de semmikepp sem
jo idoket elunk egyebkent.
Értem. A helyzet az, hogy senki nem tud semmit, én sem. Egyszerűen Prigozsinnak azt sem hiszem el amit kérdez, dezinfó és szelep szerepet játszik. Bahmutból is úgy kivonult a Wagner mikor bejelentette, hogy rá egy hétre elfoglalták...Ez nem színjáték, tényleg megvádolták a prigozint azzal, hogy államcsínyt akar elkövetni és tényleg bevezényelte a Wagnereseket Rostovba.