[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Ok. Gondolat kísérlet: Valós puccs.

Leverik. Hogyan tovább másnap?! Alkotmányban náluk ha jól tudom, az állam megdöntésére tett kísérletre reagálhatnak bármivel, ugye?

Bemondják hogy Prigo ukrán/amerikai áruló volt, ez háború, és teljes mozgósítás várható onnan, full hadigazdaság, aki innentől keresztbe tesz nekik egy fűszálat nyugatról az hadviselő fél?!

A nyugatosoktól kérdezném, hogy akkor "most örülünk Vincent"?!

Leverik. Hogyan tovább másnap?! Alkotmányban náluk ha jól tudom, az állam megdöntésére tett kísérletre reagálhatnak bármivel, ugye?

Bemondják hogy Prigo ukrán/amerikai áruló volt, ez háború, és teljes mozgósítás várható onnan, full hadigazdaság, aki innentől keresztbe tesz nekik egy fűszálat nyugatról az hadviselő fél?!

Nem mindegy, hogy örülünk vagy nem?
Mintha bármi ráhatásunk lenne arra, hogy mit tosznak egymással a ruszkik

Putyin menkülőrefogta?
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">A pair of Russian government VIP jets (RA-96022, Il-96-300PU and RA-73025, A319-115(CJ)) are leaving Moscow Vnukovo International Airport, most likely evacuating to St. Petersburg Pulkovo Airport. <a href="https://t.co/WBRIIOvdo6">pic.twitter.com/WBRIIOvdo6</a></p>&mdash; OSINTtechnical (@Osinttechnical) <a href="
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
">June 24, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Ha Putyó megfutna még ma, az a világ kabaréja lenne :D ! Asszad tuti ad neki menedéket, mire vannak a jóbarátok, nem :D ?!

Vagy vaduljunk tovább: Xi majd küld pár millió kici kínait stabilizálni a helyzetet, remélem csapnál azért lassítanak majd, mert ha nem hova temetünk majd el ennyi támadót, nem :D ?!

Kezd ez az egész viccbe fordulni, mindenki nulla infóra alapozva látja már hogy pl. Putyin menekül...

Folytatódik a tervezett harci munka a csapatcsoport Rosztov-on-Don-i főhadiszállásán : a parancsnokság épületének PMC-k általi blokkolása nem befolyásolta a különleges katonai művelet menetét.
A harci vezetési és irányítási csoportban nincsenek Wagner képviselők, az NVO zónában a csapatok vezetése és irányítása az RF fegyveres erők irányítása alatt áll.
Szergej Surovikin hadseregtábornok és Alekszej Kim vezérezredes a munkahelyükön tartózkodik, valamint Vlagyimir Alekszejev altábornagy, a Vezérkar Főigazgatóságának első helyettese is dolgozik. Csak az a helyzet, hogy Sojgu és Geraszimov nem a Déli Katonai Körzet főhadiszállásán tartózkodik – igen. De ez köztudott.

Az, hogy ki mit jelent be, az egy dolog. Bejelenthetnek kb bármit, majd lesznek róla tök unalmas beszédek meg mindenfele sajttaj meg sok elemző magyaráz majd a Tvben.
Sőt, határainkon belül is kb azt csinálnak amit akarnak, max lesz valami reakció (mondjuk teljes mozgósítás esetén minimum meg lengyelekhez költözik némi us army egység)

Amíg nem támadnak NATO célokat, addig nincs gond.

Egyébként én meg pénteken reggel se gondoltam volna, hogy mára ez lesz.
Érdekes.lesz ezt visszanézni, ja tisztul a köd.

• Tetszik
Reactions: Catles and zsolti
Azért az kemény,ukrán háború,az oroszok legkomolyabb egységei fellázadtak, polgárháború ,a világ nagy része gyűlöli őket szarrá szankciózzák az oroszokat.Ha mindezt putyin túléli akkor max akkor váltják le ha végelgyengülésbe meghal.

Sok diktatúra így lesz vége. Belülről ritkán van végük. Putyin rendszere ugyan hibrid rezsim, de az valójában a diktatúrák egy másik megvalósulási formája.

Ja örölünk, lehet hogy vége a háborúnak néhány hónapon belül, de minden attól függ hogy a jelenlegi vezetés bukik e. Ez a háború már az elejétől fogva hülyeség volt az orosz részről és ha az ukránok nem is tudnak katonailag győzelmet aratni de a nyugat akkor is konfliktusban maradna az oroszokkal évekig. Az ha a ruszkik kivonulnak putyóékat feláldozzák bűnbánásként lehetővé teszi hogy normalizálódjon a helyzet. Prigo nem akarja folytatni ezt a háborút, ha valami csoda folytán nyerne most akkor megkezdőthetnének a tárgyalások.

Arról nem is beszélve hogy én személy szerint már több mint egy éve szeretném vovát meg haverjait látni ahogy kadhafisan lehúzzák a kocsiról.

Ja örölünk, lehet hogy vége a háborúnak néhány hónapon belül, de minden attól függ hogy a jelenlegi vezetés bukik e. Ez a háború már az elejétől fogva hülyeség volt az orosz részről és ha az ukránok nem is tudnak katonailag győzelmet aratni de a nyugat akkor is konfliktusban maradna az oroszokkal évekig. Az ha a ruszkik kivonulnak putyóékat feláldozzák bűnbánásként lehetővé teszi hogy normalizálódjon a helyzet. Prigo nem akarja folytatni ezt a háborút, ha valami csoda folytán nyerne most akkor megkezdőthetnének a tárgyalások.

Arról nem is beszélve hogy én személy szerint már több mint egy éve szeretném vovát meg haverjait látni ahogy kadhafisan lehúzzák a kocsiról.
Értem én, de mindenkinek azt szoktam mondani, hogy Vovát megöklözik egy bajonettel szintén ánuszba, s Líbia sorsár jut Oo. itt is ott is egy egy hadúr, az kicsit másabb lesz ám: van 6600 töltetük báttya!

Mi a garancia, hogy csak egy nem egy full nacionalista új Zsirinovszkij lesz majd?!

Tényleg jó lesz az nekünk?!

Viszont ez nagyon zavaros, nevezzük ezt puccsnak, de nem az inkább lázadás, hisz háború közben kötelességüket megtagadva elhagyják a kijelölt helyüket és oda viszik a háborút amit meg kéne attól védeniük.
Nagyon úgy néz ki, hogy egy eléggé elszámolt őszirózsás forradalomszerűséget akartak páran a wágnerből, de a nép és úgy a többség ezt nem támogatta jelen helyzetben.

Nem mindegy, hogy örülünk vagy nem?
Mintha bármi ráhatásunk lenne arra, hogy mit tosznak egymással a ruszkik
Van. Szerintem igen sokban benne van a nyugat ebben az egész kialakult helyzetben, jó két évtizede legalább. Lehet mindig a hülye oroszokon röhögnünk, de ez sajnos társas játék volt az elejétől kezdve. S az a rossz érzésem van, ha elszabadul a szarvihar, a vége is az lesz, s a mi szánkba is jut majd belőle gazdagon! De a tiétekbe -anglosaxonokéba - is jut, az is fix.

Nem. Nem szúrt szemet.
Ahogy FB-n így TW-n sem olvasok kommenteket ált.
Amúgy true. Ezt benéztem.
Fél nap alatt sokadik olyan "tudósítás" * ahol kiderül, hogy ordas kamu.
Ilyenkor, ilyen eseményeknél érdemes beletekerni a kommentekbe.
De általánosságban érdemes végigfutni ezt a szűk egy napot és megnézni, hogy honnan jönnek a hírek. Elég elgondolkodtató lenne a végeredményt látva.

*Nem Tőled, úgy általában.

A csávók az előtérben meg sétálgatnak tovább nyugodtan

Nem sétálgatnak tovább, hanem lereagálják. Az egyik láthatóan begörnyed és elmozdul. De a többi is reagál. De katona módon, tehát nem vágják automatikusan hasra magukat, hanem érzékelik, hogy mennyire éri őket veszély, ezért nem mozdulnak sokat.