[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Igen, az US Army egy cirka 10k-s része nehézfegyverzettel elfoglalt egy milliós várost majd megindult a főváros felé a légierővel hadakozva.
Nyílván nem, de nem tudjuk mi lenne ha mexikóval folytatna háborút az USA, akit(mexikót) tolna ezerrel kína meg, oroszország.
Szóval eltekintve az ukrán bulitól, oroszoknál nem volt hasonló mint a yenkiknèl.

FzaOPMVaIAAlyz5

24 óra alatt lettek a Wagneresek mocskos terroristák hősi demokratikus ellánók majd ismét mocskos szutyok terroristák
Így múlik el a világ dicsősége4 Latinosoknak: Sic transit gloria mundi

Egy sort láttál! Mit nem értesz még mindig?
Holnap bejelenti Prigo hogy visszavonul a katonai pályáról és új arculatott adva a Wágnernek, kicsit vissza térve a névadó irányába a művész pályán folytatja , jövő ilyenkor a Wágner társulat színí előadásait lesz szerencsétje megtekinteni a nagyközönségnek moszkvába.

Természetesen a Te véleményeden kívül szívesen várom másét is, hogy ki, mit lát bele ebbe a dologba.
@Vipera kapitány biztosan szívesen megénekli a történtek igaz krónikáját, ha szépen megkérjük... :D
Ööö, most akkor kiment belőle a vodka hatása, és felfogta mit csinált, vagy mégse jött meg az utalás onnan ahonnan várta?
Alapvetően a WTF fíling miatt én is arra tippelnék, hogy a csütörtök esti Wagner-koncert hatása - melyen a 72 mm-es Tatra teát zsákmányolt JÄgermeisterrel kísérték - ma estére ment ki belőlük.
Na, mi érdekli a moszkvaiakat?

Az emberek azt kérdezik: törölték a 26-i szabadnapot vagy sem?⚡⚡⚡
Mindig is lenyűgözött az oroszok gyakorlatiassága. :D
Amúgy szerintem nincs ennek még vége, mert sejtésem szerint holnap reggel beugrik pár ellenőrző elöljáró az orosz VM-től a zenészekhez, hogy hát akkor lesznek szívesek elszámolni a ma elautókázott üzemanyaggal... :D

Anna Maljar ukrán védelmi miniszterhelyettes jelenti - Keleten egyszerre több irányban is offenzíva indult.

Reméljük Anna nem fogja azt mondani néhány nap múlva, hogy ez "szondázó offenzíva" volt, vagy fegyverhiány volt,ez esős volt, ahogy az UkroReich tisztviselői tudják mondani, amikor a "szondázó offenzíva" elkezdődik sikertelenül....
@zsolti van még remény, egy darabig még jönni fognak a "hírek" és szakértések, hátha felbuzdulnak :D de amúgy tényleg, gondolom még ha bizakodóak is lettek azért kell egy kis felkészülési idő, ráadásul a nyugati szponzorok se hiszem hogy tudták/ tudják pontosan mi történt, de mindenképpen
motiváló lesz nekik.

Amúgy a halott pilóták személyazonosságáról van valami információ? Volt szó több lelőtt helikopterről, de én 1 videót láttam égő ronccsal meg 1 képet ami kicsit gyanús is meg lehet nem is friss, mint ahogy a videó sem biztos hogy az. Ugye volt szó arról hogy bombázták a konvojt és volt egy robbanásos videó is, ahol volt egy robbanás meg pár érdektelenül sétáló statiszta, szóval nem szétlőtt konvoj szerűek voltak. Remélem ez csak a zajkeltés része volt az egész műsornak.
Jah igen meg volt az üzemanyagtartály :)

Kéne egy álhírgyártó topic, bár lehet sokan besértődnének hogy ami ott van az igaz

Holnap új nap, meglátjuk ugrottak e ki nyulak a bokorból, és lesz a egy kis durvulás.

@zsolti van még remény, egy darabig még jönni fognak a "hírek" és szakértések, hátha felbuzdulnak :D de amúgy tényleg, gondolom még ha bizakodóak is lettek azért kell egy kis felkészülési idő, ráadásul a nyugati szponzorok se hiszem hogy tudták/ tudják pontosan mi történt, de mindenképpen
motiváló lesz nekik.

Amúgy a halott pilóták személyazonosságáról van valami információ? Volt szó több lelőtt helikopterről, de én 1 videót láttam égő ronccsal meg 1 képet ami kicsit gyanús is meg lehet nem is friss, mint ahogy a videó sem biztos hogy az. Ugye volt szó arról hogy bombázták a konvojt és volt egy robbanásos videó is, ahol volt egy robbanás meg pár érdektelenül sétáló statiszta, szóval nem szétlőtt konvoj szerűek voltak. Remélem ez csak a zajkeltés része volt az egész műsornak.
Jah igen meg volt az üzemanyagtartály :)

Kéne egy álhírgyártó topic, bár lehet sokan besértődnének hogy ami ott van az igaz :)

Holnap új nap, meglátjuk ugrottak e ki nyulak a bokorból, és lesz a egy kis durvulás.
Aki túl kíváncsi .............

Az meghogy mit is láttál majd kiderül . Lehet egy MI huncutkodott egy CGI rendszerrel ?

Girkinnek is van véleménye erről az egészről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Catles
Érdekes! Amennyit elolvastam ebből, nem voltak túl aktívak a nyugati politikusok.

A kulugyminiszter a volt nagykovettel bohockodik.

Ezt a nenit se kell bemutatni

A Pavelnak volt annyi esze hogy nem iszunk elore a medve borere.

Rosztovban pakolnak?

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Remélem hogy így van, őszintén. Nekem egy is sok lenne. De azért a gyakorlatban szerintem meg igenis van különbség a francia, meg az orosz - amerikai arzenál között, sajnos.

Főleg ha a túloldalon esetleg ABM is van, akkor pláne. A kínaiak is pontosan ezért duzzasztják a saját arzenált, nem csak péniszirigységből.
Ugyanúgy nem vállalja be a nukihaborut -mondjuk ki - az USA a jelenlegi kínai arzenallal mint egy felduzasztottal.
Fenntartani, modernizalniuk érdemes, bővíteni nagyságrendekkel felesleges.