Ja, ma Index szerint Putyin impotens (lett?). A F.O.S média hírferdítő kifordító működése az egész világ politikus bohóc szinpadára kiterjed, ahol azok kottából olvasva drótokkal összekötve szinkronizálva adják elő mutatványaikat. A hétvégi egyfelvonásos "Ki van velem - és ki ellenem?" drámai előadás átfordult komédiává, egy kis utózöngével.Amúgy meg elegem van ebből a szappanoperából a gyenge és halálos beteg Putyin, Aszad, Kicsikim, a tökös Biden, Johnson, meg a többi mesefigurával együtt, meg a néphülyítés ezerrel (micsoda mázli amúgy, hogy a kovid elmúlt hirtelen), jobb lenne ha mindenki a saját és személyes mikrokörnyezetével foglalkozna. Ez a szar háború már olyan nekem mint anno nagyanyáméknak a rabszolgasors meg a dallas volt. Médiagecik
Ez annyira gyorsan történt hogy ezzel jól modellezhető a többi. az akár több évre tervezett, más médiaszinpadi F.O.S darab is...
Ezért írtam vagy egy éve már, hogy Ukrajna álcázó és áldozó füstje alól kilóg a patás lába (nem a lóé!) amely miatt a világ polgárai odafigyelnek a világgazdaság teljes átalakítása helyett, ami a nagy tömegek életszínvonal zuhanásával jár . Hiszen ezen tömegektől így elszívott lóvé ismét egy nagyon szűk kör zsebét gazdagítja. Ezt lövöldözés mentes környezetben nem lehetett volna elkövetni, rég mindenki az utcákon tolongana...jobb lenne ha mindenki a saját és személyes mikrokörnyezetével foglalkozna. Ez a szar háború már olyan nekem mint anno nagyanyáméknak a rabszolgasors meg a dallas volt. Médiagecik![]()

A hozzászólásaid jelentős része lett a "Sztrelkov szerint..." kezdetű, és diszkréten ignorálod azt a tényt, hogy Sztrelkovból egy jó ideje már nem a katona hanem a sértett politikus beszél.