Tipikus progresszív mellédumálás szag van. Ekkora a baj?Nem lattatom magam idiotanak, söt ha mar szobahoztad, sajnos pont ti vagytok idiotak, mert mint valami ketbites jok vs rosszak Marvel filmben, nem tudtok arnyalatokat latni.
Amennyiben a híres árnyalt látásmódod ilyen erős kontraszttal bíró képet rajzol ki számodra másokról, lehetséges, hogy nem is belőlük hiányoznak az árnyalatok.Az oroszok a jok, es csakis jok, a nyugat meg szar, szemet, stb (nem is ertem, mit kerestek itt, ha ilyen rossz itt nektek)
Itt? Szerintem ne feszítsd túl a húrt.
Az ukránok is lehetnének jók. Ehhez csupán egy normális államot kellett volna felépíteniük az ajándékba kapott, szinte végtelen területeken, és eltakarítani a nácijaikat. Mivel egy aberrált államot építettek és felemelték a nácijaikat, így Oroszországgal szemben elég nehéz Ukrajnát a jobbik oldalhoz sorolni.Es aki barmi rosszat mond a jokra, az nyilvan maga is egyböl 100% rossz, es aki rossz, arra ugye tolni kell jobb hijan az ostoba nevetgelö jeleket.
Ritkán használom a tetszikelős funkciót, mások dolga meg nem az enyém.
Dehogy is! Sokkal rosszabbat gondolok. Azt, hogy egy picsogó libsi vagy, vagy valami ahhoz hasonló.Most azt gondolod, akkor en ukran parti vagyok.
Úgy felröhögtem, hogy perforálódott a vakbelem.Pedig nem, nem vagyok az, hanem erdekes modon egy arnyaltabb, köztes allaspontot kepviselek
Mind az igazságot keressük. Ahogy nézem, néhányan bele is őrültek.sok ponton az oroszoknak adok igazat, nehany dologban meg az ukranoknak.
A részigazságok nem változtatnak a nagy képen. A függetlennek mondott Ukrajnának volt harminc éve letenni valamit az állampolgárai asztalára. Az elit sáros bakancsa került rá, meg egy darab náci szar, és teleélvezett nyugati kotonok.
Ha a realitást oroszpártiságnak hívod, a valóságtagadást és a képzelet játékát pedig ukránpártiságnak, akkor nincs min csodálkozni, hogy az előbbire több lájkot kapsz. Ember! Ez a normális.Jellemzö a topic szinvonalara, hogy amikor eppen egy oroszparti hozzaszolast irok, akkor ömlenek a lajkok, ha meg nem oroszpartit, akkor a többseg nevetgelni kezd.
Engem most is zavar.Ez bevallom, eleinte zavart, mert sokaktol többet, összetettebb gondolkodast vartam, de ma mar siman csak viccesnek tartom a nevetgelö jeleket.
Ott járunk? Én nem hoztam szóba. Az ember nem szívesen hozza szóba azt, amiben gyenge.Azutan ha mar az IQ-nal jarunk

Ha elolvastad volna amit írtál, akkor láttad volna, hogy azt is írtad, hogy a NATO hadoszlop hazug duma. A járműveket és a fegyvereket főleg a NATO tagországok adják. A felderítést, elemzést, szervezést jelentős részben a NATO biztosítja. Az államot főleg a NATO tagországok pénze működteti. A katonák kiképzésének egy jó részét a NATO tagországok végzik. Az elromlott nyugati katonai járműveket NATO tagországokban javítják. Az üzemanyagot is a NATO tagországok szállítják. Az ukránok elsősorban a húst adják, bár vannak NATO tagországokból származó szakértők, szakemberek és zsoldosok is. A földet meg tulajdonképpen Oroszország adta még régen. Az arányokat elnézve nem nyúl mellé, aki NATO páncélos oszlopról beszél. Van benne csúsztatás, viszont maga a lényeg is ott van, nyersen és tisztán, mint a háborúban elesett apjáért üvöltő gyermek fájdalmas sikolya.ha elolvastad VOLNA a hozzaszolasomat, amire ugye elvileg reagaltal, akkor lattad VOLNA, hogy en is azt irtam fentebb, hogy a nyugattol kapjak a fegyvert az ukranok.
Nem erőltetted meg magad.Na igen, itt jön a nehez resz, mert arnyalatokat is latva gondolkozni kell.
Azt hiszem, a kontextus fogalmára gondoltál, csak nem jutott eszedbe.latsz-e kulönbseget aközött, hogy a nyugattol kap az ukran eltetö penzt es egyeb dolgokat (=fegyvert), es aközött, hogy valami konkretan NATO harckocsi oszlop (=NATO tag hadviselö orszag, NATO orszag zaszlaja, NATO tagorszag allampolgarai az összes tankban, stb)
Az orosz a saját pénzéből veszi ezeket, azaz egy szabad ország vásárol a piacon elérhető termékekből. Ukrajna nem ezt teszi, hanem általában azt szerzi meg, amit a NATO tagországok adnak vagy leszerveznek neki.Eltetö fegyvert ugyanis az orosz is kap, pl dronokat Iranbol, löszert Eszak Koreabol. Irani "tanacsadok" is vannak ott. Ezt akkor most hogy hivnad a fentiek tukreben?