Hmm, lehalt a Twitter... Az előbb még láttam valahol egy cikket, hogy Franciaországban sokan nem érik el a fiókjukat. Elképzelhető, hogy azért lőtték le, hogy ma estére ne azon szervezzék a következő chimpoutot?
Hàt az ugye mostmàr a fasizmus melegàgya, szóval szerintem az ellentàmadàsokat blokkoljàk ezzel.Hmm, lehalt a Twitter... Az előbb még láttam valahol egy cikket, hogy Franciaországban sokan nem érik el a fiókjukat. Elképzelhető, hogy azért lőtték le, hogy ma estére ne azon szervezzék a következő chimpoutot?
Nem értem a poént.
Ilyen balfaszok miatt nem nagyon tudom sajnalni oket.
Antifa, ezeknek csak a bőrük fehér.Itt ha jól látom már a Fehér lakosság is üti egymást.Engem egy zombis játékra emlékeztet ez a videó.

Hát Canten mar Oroszorszagbol rohog ezen.Montargis:
Mókás dolog történik, rengeteg ember elvesztette a Twitter hozzáférést, legnagyobb részben olyanok (mint én is) akik videókat osztanak meg vagy kommentelnek a dúlással kapcsolatban.
A feleségem aki ebben a pillanatban is mellettem van a lakásban, neki ilyen semmi problémája nincs .
Talán véletlen talán nem.
Fura ez egy ilyen jogállamban mint a Francia nemigaz?![]()

Igaz ebbe nem gondoltam beleÉs még hol van ez kanadától, ahol ha kimész tüntetni letiltják a bankszámládat
Képzeld, ha még diktatúrában élnétek![]()

A francia elnökválasztások előtt mentettem le. Mert ,mint tudjuk Magyarországon nincs sajtószabadság:Igaz ebbe nem gondoltam bele![]()
Nahát. Nem is tudtam, hogy Röszkén volt kard, elöltöltős puska, pajzs meg fancy sisak.....A francia elnökválasztások előtt mentettem le. Mert ,mint tudjuk Magyarországon nincs sajtószabadság:
![]()
![]()
Nagyon helyes!Csókolja körbe macront....A tisztelettudó, szorgalmas és hallgatag Franciaország a #lázadások fő áldozata.
Egy loiret-i gazda az éjszaka közepén a traktorján találja magát, hogy eloltsa egy hatalmas tüzet, amelyet a randalírozók okoztak a földjén. Egy év elvesztegetett munka. Undorító!
Nahát. Nem is tudtam, hogy Röszkén volt kard, elöltöltős puska, pajzs meg fancy sisak.....

'Kicsit' erős túlzásnak érzem azért Röszkét így beállítaniMég nem ért ilyen magas szintre a civilizációs szintjük. Sokan ott még a kőkorszakban jártak![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..