Akkor ennél viszont tényleg jobb lenne beküldeni a hds-t.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor ennél viszont tényleg jobb lenne beküldeni a hds-t.
Ha autót tud lopni és hosszú bűnözési listája van, akkor felnőtt. Mamája mit nevelt belőle? Egy gengsztert.Lator, nem vagy egyedül!
Ezt most találtam discordon: //bocs, ha kicsit zavaros, google fordító először angolra, onnan magyarra, meg én is próbálom a lényeget kihámozni//
"Tehát gyereknek lenni annyi, mint van némi felfedeznivaló (a világban). Szóval én is gyerek vagyok… mégis 40 éves vagyok.
Egy gyerek az 5,5 éves lányom, aki még mindig hisz a Mikulásban. Nem egy 17 éves férfi, aki 45 ezer euro-s autót vezet, jogosítvány nélkül nem hajlandó betartani. Az a baj veled, hogy nem tanították meg eléggé a nemet! A köztársaság elkényeztetett gyermeke. Jogok, de kötelességek nem. Olyan ember akart lenni, akit játszani akart? Hát megszívta. Engem személy szerint nem melegít vagy fázom. //"Personally it does not make me hot or cold"// Nekem az botrányos, hogy így beszélünk róla //(vö: kis ártatlan 17 éves gyerek// , amikor Franciaországban lefejezzük a tanárokat, megszúrjuk a babakocsiban ülő babákat, feldaraboljuk a gyerekeinket anélkül, hogy az sokkolná a franciákat vagy az egyetlen érzelmet okozná."
Mondjuk érdekes, hogy nem a zavargáson meg a pusztításokon pörögnek, hanem az "ártatlan Jaouzsika" halála a legnagyobb bajuk. (felnőttnek számít-e, indokolt-e a lelövése, stb..)
Ne lázadjLehetne nem “lázadóknak” hívni ezt a csőcseléket?
Bocs, hirtelen nem jutott más eszembe. Bár lényegében lázadnak a törvényes rend ellen.Lehetne nem “lázadóknak” hívni ezt a csőcseléket?
Milyen finoman hallgatnak az àldozatok szàmàról.További képek Metzből:
Összefoglaló francia cikk:
Megsérült rendőrök, kifosztott üzletek, leégett épületek... A pont régiónként a negyedik erőszakos éjszaka után
Pénteken újabb erőszakos jelenetek rázták meg Franciaország több városát, de a hatóságok szerint az éjszaka „sokkal kisebb intenzitású” volt, mint a korábbiak, négy nappal a rendőrségi tűzben meghalt Nahel halála után.
A Belügyminisztérium szerint "alacsonyabb intenzitású". Nahel halála után, ez a 17 éves fiatalember, akit egy rendőr ölt meg egy keddi közúti ellenőrzés során, Franciaországban már negyedik egymást követő éjszakán volt erőszak. A Belügyminisztérium egyelőre ideiglenes jelentése szerint 1311 embert tartóztattak le, 79 rendőrt pedig megsebesítettek, míg előző este 249-et.
Emellett 31 rendőrkapitányság, 16 önkormányzati rendőrkapitányság és 11 csendőrlaktanya elleni támadás történt péntekről szombatra virradó éjszaka. Előző éjjel 39 támadást követtek el az országos rendőrség, 24 az önkormányzati rendőrség és 16 csendőrlaktanya területén.
Végül 2560 közúti tüzet jegyeztek fel, szemben a csütörtökről péntekre virradó éjszaka 3880-zal, 1350 járműtűzzel az előző éjszakai 1919-cel, és 234 tüzet vagy épületkárt 492-vel szemben.
Részletek, területekre bontva:
https://www.francetvinfo.fr/faits-d...ette-quatrieme-nuit-de-violences_5924045.html
Garázsmenet:
Ez népirtás az európai ember ellen.
Ha az, aki a videón is volt - arról azt írták, hogy kórházban van 'csak' .Állítólag egy civil ruhás rendőrt vertek agyon, más halálos áldozatról nem hallottam.
Korábbi hasonló zavargásoknál volt olyan stratégiája a rendőrségnek, hogy hagyták tombolni őket, de nem engedték ki a saját negyedeikből. Vagyis ha akarják gyújtsák fel a saját szüleik, rokonaik, ismerőseik kocsiját, üzletét stb.Nekem nagyon furcsa, hogy így hagyják eszkalálódni a helyzetet, egyrészt semmilyen komoly tömegoszlatásról nem láttam videót, másrész meg a kormány mintha még adná is a lovat a békés tüntetők alá.
(Illetve az is furcsa, hogy halottakról túl sok hírt nem hallottunk még - aki tud pontosnak mondott számokat, egészítsen ki!)
Konteó: mi van, ha ezzel a helyzettel épp megágyaznak egy olyan narratívának, mely szerint az oroszok felbujtó akciója az egész, és ezzel akarják a francia/nyugati lakosságot háborúpártibbá tenni, az oroszokkal direktebb konfrontációt felvállaltatni?
Ha most is ez volt a terv, akkor nem igazán adta ki.Korábbi hasonló zavargásoknál volt olyan stratégiája a rendőrségnek, hogy hagyták tombolni őket, de nem engedték ki a saját negyedeikből. Vagyis ha akarják gyújtsák fel a saját szüleik, rokonaik, ismerőseik kocsiját, üzletét stb.
Hol van az eredeti videó, ahol a rendőr lelövi a majmot?
Ja, az egy tiszta vágásnak tűnik, a vonat nem ilyet csinál.Franciáknál, az egyik videón egy levágott kezű emberke: (síneknél fekszik, de a vér nem a síneken van, szóval nem hiszem, hogy balesetből hiányzik neki )
Dehát ez két külön sárga autó, és két helyszín.
A sárga SUV-n lengyel rendszám volt állítólag.
Rendszeren kívüli ellenzék?Lehetne nem “lázadóknak” hívni ezt a csőcseléket?