Hmm, lehalt a Twitter... Az előbb még láttam valahol egy cikket, hogy Franciaországban sokan nem érik el a fiókjukat. Elképzelhető, hogy azért lőtték le, hogy ma estére ne azon szervezzék a következő chimpoutot?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hàt az ugye mostmàr a fasizmus melegàgya, szóval szerintem az ellentàmadàsokat blokkoljàk ezzel.Hmm, lehalt a Twitter... Az előbb még láttam valahol egy cikket, hogy Franciaországban sokan nem érik el a fiókjukat. Elképzelhető, hogy azért lőtték le, hogy ma estére ne azon szervezzék a következő chimpoutot?
Nem értem a poént.
Ilyen balfaszok miatt nem nagyon tudom sajnalni oket.
Antifa, ezeknek csak a bőrük fehér.Itt ha jól látom már a Fehér lakosság is üti egymást.Engem egy zombis játékra emlékeztet ez a videó.
Hát Canten mar Oroszorszagbol rohog ezen.
Mókás dolog történik, rengeteg ember elvesztette a Twitter hozzáférést, legnagyobb részben olyanok (mint én is) akik videókat osztanak meg vagy kommentelnek a dúlással kapcsolatban.
A feleségem aki ebben a pillanatban is mellettem van a lakásban, neki ilyen semmi problémája nincs .
Talán véletlen talán nem.
Fura ez egy ilyen jogállamban mint a Francia nemigaz?
Igaz ebbe nem gondoltam beleÉs még hol van ez kanadától, ahol ha kimész tüntetni letiltják a bankszámládat
Képzeld, ha még diktatúrában élnétek
A francia elnökválasztások előtt mentettem le. Mert ,mint tudjuk Magyarországon nincs sajtószabadság:Igaz ebbe nem gondoltam bele
Nahát. Nem is tudtam, hogy Röszkén volt kard, elöltöltős puska, pajzs meg fancy sisak.....A francia elnökválasztások előtt mentettem le. Mert ,mint tudjuk Magyarországon nincs sajtószabadság:
Nagyon helyes!Csókolja körbe macront....A tisztelettudó, szorgalmas és hallgatag Franciaország a #lázadások fő áldozata.
Egy loiret-i gazda az éjszaka közepén a traktorján találja magát, hogy eloltsa egy hatalmas tüzet, amelyet a randalírozók okoztak a földjén. Egy év elvesztegetett munka. Undorító!
Nahát. Nem is tudtam, hogy Röszkén volt kard, elöltöltős puska, pajzs meg fancy sisak.....
'Kicsit' erős túlzásnak érzem azért Röszkét így beállítaniMég nem ért ilyen magas szintre a civilizációs szintjük. Sokan ott még a kőkorszakban jártak