Én nem így olvastam, bár oroszul nem tudok az tény.A duma egyik tagja említette, hogy szerinte ezt kéne csinálni. Ne kapcsolj faszba, kérlek.
Én nem így olvastam, bár oroszul nem tudok az tény.A duma egyik tagja említette, hogy szerinte ezt kéne csinálni. Ne kapcsolj faszba, kérlek.
Nem ordibálnak. Örülnek, hogy elmentek. Ha nem otthon kavarják a szart, hanem elmennek, az az orosz államnak nagyon megfelel. Legalábbis Steier szerint.Ha csak az a 7000 ember lenne aki a finnekhez ment vagy nem sokkal több, akkor ordibálták volna, hogy aljas árulók. De 500.000-embert nem lehet leárulózni, ez az 500.000 ember kb az orosz szárazföldi haderőnem békelétszáma és jelenleg nincs ennyi orosz katona ukrajnában.
Ha Hókuszputyinnak van bármitől félnivalója, az nem a háborúellenesek “tömege”, hanem az erősebb fellépésért kiabálók tábora.Nem ordibálnak. Örülnek, hogy elmentek. Ha nem otthon kavarják a szart, hanem elmennek, az az orosz államnak nagyon megfelel. Legalábbis Steier szerint.
Na meg az itthon is tapasztalható klasszikus jelenség, hogy szidja az országot, a rendszert, az államot meg mindent két pofára mint a rosseb, de pár hónapnyi külföldi lét után visszakunyorogja magát, mert hát izé külföldön nem tud egzisztenciát teremteni.Ha Hókuszputyinnak van bármitől félnivalója, az nem a háborúellenesek “tömege”, hanem az erősebb fellépésért kiabálók tábora.

És akkor a NATO-ról mi derűlt ki? Se ember, se felhalomozott muníció, se gyártó kapacitás, se egyetértés, se logisztika, se nyersanyag, mindezt egy 7-8x akkora lakosságból és 20x akkora GDP-ből, mint az oroszok. Ha ehez hozzaadjuk a nem NATO-s megszállt csicskaországokból érkező támogatásokat meg hogy az oroszok ezt szankciók alatt csinálják, akkor röhelyes amit a NATO fel tudott mutatni.az is kiderült az orosz hadseregről, hogy közel sem oyan félelmetes mint amit mindenki (köztük én is) gondolt róla.
A NATO nem támadta meg Ukrajnát...És akkor a NATO-ról mi derűlt ki? Se ember, se felhalomozott muníció, se gyártó kapacitás, se egyetértés, se logisztika, se nyersanyag, mindezt egy 7-8x akkora lakosságból és 20x akkora GDP-ből, mint az oroszok. Ha ehez hozzaadjuk a nem NATO-s megszállt csicskaországokból érkező támogatásokat meg hogy az oroszok ezt szankciók alatt csinálják, akkor röhelyes amit a NATO fel tudott mutatni.
Jó észrevétel. Viszont az oroszok ellen proxy háborút vív és csúfosan leszerepelt.A NATO nem támadta meg Ukrajnát...
Leszerepelt? A NATO nélkül 1 hónapig se tartott volna a háború nem majd 500 napig. Jelenleg ott tartunk, hogy a NATO-nak köszönhetően megtizenhatszorózódott a haború hossza és még közel sincs vége...Jó észrevétel. Viszont az oroszok ellen proxy háborút vív és csúfosan leszerepelt.
Igen, leszerepelt, de csúfosan. Kaptak egy akkora létszámú hadsereget, ami az amerikaiakon kívül senkinek nincs a NATO-ban, igaz nagyrészük kényszersorozott de ez van. Volt rá 8 évük kiképezni őket, felhalmozni fegyvert, kiépíteni védelmi állásokat, pénzelni őket, felpörgetni a fegyvergyártást, stb. Tudod, ami kell egy háborúhoz. Amit elértek az az, hogy ez a hadsereg hamarabb szétesett, mint az afgán mikor a tálibok elindultak, és hússzoros GDP-ből meg világgá kürtölt tehnikai meg képzési meg mindenféle fölényből annyit tudnak elérni, hogy az orosz lassabban halad előre, mint enélkül.Leszerepelt? A NATO nélkül 1 hónapig se tartott volna a háború nem majd 500 napig. Jelenleg ott tartunk, hogy a NATO-nak köszönhetően megtizenhatszorózódott a haború hossza és még közel sincs vége...
Te miről beszélsz?Igen, leszerepelt, de csúfosan. Kaptak egy akkora létszámú hadsereget, ami az amerikaiakon kívül senkinek nincs a NATO-ban, igaz nagyrészük kényszersorozott de ez van. Volt rá 8 évük kiképezni őket, felhalmozni fegyvert, kiépíteni védelmi állásokat, pénzelni őket, felpörgetni a fegyvergyártást, stb. Tudod, ami kell egy háborúhoz. Amit elértek az az, hogy ez a hadsereg hamarabb szétesett, mint az afgán mikor a tálibok elindultak, és hússzoros GDP-ből meg világgá kürtölt tehnikai meg képzési meg mindenféle fölényből annyit tudnak elérni, hogy az orosz lassabban halad előre, mint enélkül.
A jelenlegi helyzetről, nem arról ami az ukrán meg nyugati propiban van mert az nem érdekes, a valóság annál inkább.Te miről beszélsz?
Melyik seregről beszélsz egyáltalán?A jelenlegi helyzetről, nem arról ami az ukrán meg nyugati propiban van mert az nem érdekes, a valóság annál inkább.
Találd ki dudi. Remélem csak teszed a hülyét és nem vagy ilyen alapjáraton.Melyik seregről beszélsz egyáltalán?
Nem tudom, mert a NATO köszöni szépen nem kapott semmilyen sereget. A kapott gondolom itt az eredményezett szinonímája, de az orosz száraszföldi haderőnem és az ukrán is 7000.000 fő körül mozog jelenleg, de egyiket sem a NATO képezte ki, max az ukrán sereg egy kis részét. Olyan, hogy nem kénszersorozás nem létezik, mert a sorozás önmagában kényszer. Szedd már össze a gondolataidat és írd le, hogy miért is csúfos kudarc a NATO részvétel, mert eddig vágyak zagyvasága az egész.Találd ki dudi. Remélem csak teszed a hülyét és nem vagy ilyen alapjáraton.
Ha nem vagy képes magyar szöveget értelmezni az nem az én saram, nem vagyok az óvónőd, hogy mindent a szádba rágjak ezerszer s utána is hajtogassad hogy te nem érted.Nem tudom, mert a NATO köszöni szépen nem kapott semmilyen sereget. A kapott gondolom itt az eredményezett szinonímája, de az orosz száraszföldi haderőnem és az ukrán is 7000.000 fő körül mozog jelenleg, de egyiket sem a NATO képezte ki, max az ukrán sereg egy kis részét. Olyan, hogy nem kénszersorozás nem létezik, mert a sorozás önmagában kényszer. Szedd már össze a gondolataidat és írd le, hogy miért is csúfos kudarc a NATO részvétel, mert eddig vágyak zagyvasága az egész.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..