[HUN] Katonai drónok beszerzése

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
The transaction includes the delivery of the next-generation Hero-30 combat system, a classified amount of munitions, related equipment, logistics, support, and training.

A linkelt cikkben azt írja, hogy erődítések ellen is jó (Highly effective against numerous target types, including infantry, light vehicles on the move, enemy field fortifications and air defence systems)
Szóval nem csak tessék lássék megvettük a HERO30-at, hanem 90/120 akár a 400-as is befigyelhet konkrétan a légvédelem miatt.

Az nem, a belga twitter bejegyzésben írják.
Na azert. Hiszem, ha latom a MH vagy a RM reszerol, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem egy tipus jon csak.
A 120-ast csak en tippeltem, mert az az elso, ami mar hk ellen valo. Ha abbol jonne szazas nagysagrendben, azzal kb az osszes kornyekbeli orszag osszes hkjat ki lehet iktatni orokre. :D :D

A linkelt cikkben azt írja, hogy erődítések ellen is jó (Highly effective against numerous target types, including infantry, light vehicles on the move, enemy field fortifications and air defence systems)
Szóval nem csak tessék lássék megvettük a HERO30-at, hanem 90/120 akár a 400-as is befigyelhet konkrétan a légvédelem miatt.
Ezert irtam, hogy a tipusmixet nem ismerjuk, igy nehez tippelni, hany es melyikbol... az en penzem egy egeszseges 30-as es 120-as mixen van. Az elso, mert olcso es hatizsakos, a masodik meg lasd fenn, ATGM az egbol. :)

Tuti a legkissebb a Hero-30 lett megvéve.
Így azzal tudják kompenzálni a mennyiséget, mert amúgy csak 10 lenne véve.
A default usernak meg ezt is ell lehet adni mint ha egy Reaper lenne vagy egy GlobalHawk.
Na meg ha lenne rendesen minőségi mennyiségi tétel akkor MH kilépne a diszszemlés haderő státuszból, ami viszont pénzbe kerül.

• Tetszik
Reactions: Catles