[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Van náluk egy program is a dél-afrikai farmtámadások óta, hogy afrikai farmereket (99% fehér) várnak Szibériába ingyen lakhatással, hatalmas szabad földekkel, kedvező hitelekkel eszközbeszerzéshez stb.
Plusz olyanokról is beszéltek már, hogy az európai disszidenseket várják majd Novorosszijába, mert történelmileg amúgy az ilyen forradalmak után hagyományosan jöttek át arra a területre Nyugat-Európából.

"Oroszország-Afrika" gazdasági csúcs egyik résztvevője.

x9jIgxZfM7w.jpg

Ez egy akkora marhaság. Ez az ember világ életében így járt. Tessék itt van egy videó a beiktatásáról, ugyanígy jár, pedig ez a ceremónia nem tegnap volt.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Putyin járása az ún. KGB-walk, míg Sojgu egyszerűen lúdtalpas.

Nebassz!
Polisztirolból - internetes képekről - lemodellezték az összes elérhető amerikai repülőeszközt? :rolleyes: :D
Olyan, mintha gyűjtené a dagi az amerikai maketteket. Most meg henceg vele az oroszoknak. :oops:
Ja bocs, elfelejtettem , hogy nem tudtok semmit a világban történő eseményekről. ;) :hadonaszos: :D
A képeken a "Fegyverkiállítás-2023" esemény látható. A kiállításon többnyire maketteket mutatnak be. Így van ez minden fegyverkiállításon. :)

Ja bocs, elfelejtettem , hogy nem tudtok semmit a világban történő eseményekről. ;) :hadonaszos: :D
A képeken a "Fegyverkiállítás-2023" esemény látható. A kiállításon többnyire maketteket mutatnak be. Így van ez minden fegyverkiállításon. :)
Nem nem így van.
Ott a fegyvergyartó cégek viszik el SAJÁT kész, vagy koncepció szintű fegyverrendszereiket. Nem a konkurencia eszközeit faragják ki hungarocellből, meg purhabból. Az ilyen helyeken a rendező fél gyakran demonstratíve kiteszi a "nekünk ilyen is van" szemléltetésérena technikát.
Namost a daginak ilyenje biztosan nincs. De EGYIK SEM!

Nem nem így van.
Ott a fegyvergyartó cégek viszik el SAJÁT kész, vagy koncepció szintű fegyverrendszereiket. Nem a konkurencia eszközeit faragják ki hungarocellből, meg purhabból. Az ilyen helyeken a rendező fél gyakran demonstratíve kiteszi a "nekünk ilyen is van" szemléltetésérena technikát.
Te amit írsz a nyílt területen( szabad ég alatt többnyire) bemutatott valódi fegyverek a nagy hagyomíánnyal rendelkező nyugati fegyver expókon. DE maradjunk ezeknél a kis pavilonos bemutatóknál. Szerintem eladásra is kínált Sojgunak bizonyos fegyvereket.

• Tetszik
Reactions: cinikus
ezek a makettek is olyanok mint az iráni makettek,?
akko van baj more

Ui: nemelyiket eredetiről másolták?

Te amit írsz a nyílt területen( szabad ég alatt többnyire) bemutatott valódi fegyverek a nagy hagyomíánnyal rendelkező nyugati fegyver expókon. DE maradjunk ezeknél a kis pavilonos bemutatóknál. Szerintem eladásra is kínált Sojgunak bizonyos fegyvereket.
Te aztán tényleg mindent is megpróbálsz megmagyarázni, aminek más tuti neki sem kezdene :D :D

Nem nem így van.
Ha ICBM-et tudnak gyártani, akkor egy ilyen műanyag-fröccsöntött-üvegszálas cuccot miért nem?

Ezt most komolyan megkérdezted? :cool:
Igen, szerintem igen. Màrmint értem, hogy az usa nem ismeri el ôket atomhatalomnak, de attól, hogy az usa nem ismeri el mondjuk a gravitàciót attól az még van és nem a gravitàció a hülye.

Szóval ha tudnak atomfegyvereket és ballisztikus rakétàkat és irànyítóközpontot, akkor egy drón, fôleg hogy ôk nem eltartott kisujjal beszélnek Irànnal amely iràn szépen levezette a gravitàciótagadók drónjàt, hàt miért ne lehetne nekik?