A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Szóval aki lynxre kerül az kiemelt bért kap?
Mivel másabb a lynx legénységének lenni, mint pzh-n, vagy a7hu-n, vagy gidránon?

És ki dönti el ki mehet új eszközre, és ki nem, amikor fél marék új gép van a cégnél.
Ez nagyon nem korrekt elképzelés.

Szóval aki lynxre kerül az kiemelt bért kap?
Mivel másabb a lynx legénységének lenni, mint pzh-n, vagy a7hu-n, vagy gidránon?

És ki dönti el ki mehet új eszközre, és ki nem, amikor fél marék új gép van a cégnél.
Ez nagyon nem korrekt elképzelés.
Nyugalom ez csak pletyka amit egyre többen mondanak és ez emiatt valami alapja lehet a bér emelésnek

Nyugalom ez csak pletyka amit egyre többen mondanak és ez emiatt valami alapja lehet a bér emelésnek
Én ezen röhögök 2 napja. Ilyen böszmeséget még nem látott a világ. A harcoló alakulati pótlékot még megérteném, de ez...
Egészen biztosan lesz szerintem béremelés még idén, de Lynxre kihegyezve marhaságnak tartom.

• Tetszik
Reactions: J.G.
Olyan feszültséget okozna hogy meg nagyobb leszerelés lenne az eredmény
Egyébként miért is ne kereshetne jóval többet egy egyébként célirányosan "tekknikára" kiképzett honvéd, aki egy rakás gomb értékű "vadmacskáért" felel a munkája/szolgálata során annál, aki pl. csak alkalom adtán beugrik hátra?... :oops:

Egyébként miért is ne kereshetne jóval többet egy egyébként célirányosan "tekknikára" kiképzett honvéd, aki egy rakás gomb értékű "vadmacskáért" felel a munkája/szolgálata során annál, aki pl. csak alkalom adtán beugrik hátra?... :oops:
De attól, hogy a kezelőszemélyzetnek több pénzt adsz, az nem oldja meg azt a problémát, hogy kivel töltöd fel a desszant teret.

Mert mi alapján mondod meg egy Tatán szolgáló t-72ben ülő tizedes nem h bocs te kevesebbet érsz mint hígh tekkk lynxben ülő ezért kevesebb pénzt kapsz mi t hivatás tudat Elemér a lynxben…csak futtassa végig mindenki ezt ahogy közlik vele te nem kapsz ennyi pénzt mert nem lynxben vagy azt az életed fel tetted a seregre…

Én ezen röhögök 2 napja. Ilyen böszmeséget még nem látott a világ. A harcoló alakulati pótlékot még megérteném, de ez...
Egészen biztosan lesz szerintem béremelés még idén, de Lynxre kihegyezve marhaságnak tartom.
hát, amikor a gripen szerelő többet kapott mint mellette aki az ancsát javította, azt vajon látta világ?