[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Nem tudom, hogy ez a 65 km/h egy pontos adat terepen vagy közúton ...vagy a tényleges sebesség titkos erzékeny infó...de lomhább más harcjárművek ifv-k sebességéhez képest (75-85 km/h).
Amúgy van bármi értelme 40 km/H nál gyorsabban menni bármilyen láncos harcjárművel? Úton jrllemzőenntrélen megy, harci videón meg mindig lépésben mennek. Max a csilivili reklám anyagokban rocsóznak. Szerintem a tűzerő páncélzat mobilitásból messze az utolsó a legkevésbé fontos. Sem a nyilat sem az atgm et nem tudja kimozogni 80-al sem

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Amúgy van bármi értelme 40 km/H nál gyorsabban menni bármilyen láncos harcjárművel? Úton jrllemzőenntrélen megy, harci videón meg mindig lépésben mennek. Max a csilivili reklám anyagokban rocsóznak. Szerintem a tűzerő páncélzat mobilitásból messze az utolsó a legkevésbé fontos. Sem a nyilat sem az atgm et nem tudja kimozogni 80-al sem
A mobilitásban a végsebesség csak egy nagyon sokadik szempont.

• Tetszik
Reactions: ravenlord and Negan
Én azt hittem a harcjárműveknél a sebességből és a gyorsulásból fakadó mozgékonyság az mérvadó pl. offenzíva frontra jutás kimentés visszavonulás vagy gyors manőverezések esetén a gyalogsági fegyverek és a pozició felvétele előtt vagy után akár terepen akár közúton. Azt tudtam csak, hogy számos harcjárműnek nagyobb a sebessége 65 km/h-nél.

• Tetszik
Reactions: fip7
Én azt hittem a harcjárműveknél a sebességből és a gyorsulásból fakadó mozgékonyság az mérvadó pl. offenzíva frontra jutás kimentés visszavonulás vagy gyors manőverezések esetén a gyalogsági fegyverek és a pozició felvétele előtt vagy után akár terepen akár közúton. Azt tudtam csak, hogy számos harcjárműnek nagyobb a sebessége 65 km/h-nél.
Passz. Én nem vagyok és nem voltam katona. De a Steel Panthert toltam rendesen :)

"Az alapváltozat gyalogsági harcjármű mellett lesz parancsnoki verzió, felderítő harcjármű, tüzérségi figyelő, 120 milliméteres aknavetőt hordozó, sebesültkihordó és kiképzőváltozat is."

Valaki igazán szólhatna nekik, hogy a légvédelmi változatot előre kellene venni a sorban, mert jelenleg nem is szerepel benne. :(

"Az alapváltozat gyalogsági harcjármű mellett lesz parancsnoki verzió, felderítő harcjármű, tüzérségi figyelő, 120 milliméteres aknavetőt hordozó, sebesültkihordó és kiképzőváltozat is."

Valaki igazán szólhatna nekik, hogy a légvédelmi változatot előre kellene venni a sorban, mert jelenleg nem is szerepel benne. :(
Meg hogy 218db-os mennyiségbol egyikse lesz izmos mennyiség

A tervek szerint egy Lynx harjármű legyártáshoz, készre szereléséhez egy hétre lesz szükség, így egy műszakban a gyár évi 45-50 harcjármű gyártására lesz képes, és közvetlenül 500 embernek fog munkát adni, amit kiegészítenek még a letelepülő beszállító és szolgáltató cégek alkalmazottai.

A cikk tavalyi közleményre hivatkozik, ez még a tegnapi HM újság cikke,
EVzljML.png
8Nxv40Z.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

❗️A legmodernebb eszközökkel erősítjük a Magyar Honvédséget és Magyarország védelmét.

Távirányítású precíziós lőszerek beszerzéséről szóló megállapodást írtunk alá a német Rheinmetall vállalattal. Ezek a csúcstechnológiás eszközök tökéletes kiegészítői lesznek a Zalaegerszegen gyártott LYNX gyalogsági harcjárművek fegyverzetének is.

Nincs fontosabb, mint a magyar emberek biztonsága!

yfSTW6A.png

BQ5idAR.png

A cikk tavalyi közleményre hivatkozik, ez még a tegnapi HM újság cikke,
Ez nem modularis,hanem bazisjarmu rendszer.Modularos a Boxer.
BMP2/3 elleni vedettsegei kovetelmenyszint az LvL5.Ettol meg mondjuk lehet a tenyleges vedettseg LvL6,csak ez a cikkbol nem derul ki.
A magas beesesi szogu top attack fegyverektol az RM csempe nem ved.Kornyekunkon leehelterjedtebb Spike 70-90 fokos beesesi szogu....
Fegyveerzet gyenge,lassan a komolyab karganyok mind LvL6 vedettseguek,Jol kiepitett zabori eroditesek ellen elegtelen.
Stb.
Hat,nem vagyok elvarazsolva ettol a pajtatol pajtasok....

Ez nem modularis,hanem bazisjarmu rendszer.Modularos a Boxer.
BMP2/3 elleni vedettsegei kovetelmenyszint az LvL5.Ettol meg mondjuk lehet a tenyleges vedettseg LvL6,csak ez a cikkbol nem derul ki.
A magas beesesi szogu top attack fegyverektol az RM csempe nem ved.Kornyekunkon leehelterjedtebb Spike 70-90 fokos beesesi szogu....
Fegyveerzet gyenge,lassan a komolyab karganyok mind LvL6 vedettseguek,Jol kiepitett zabori eroditesek ellen elegtelen.
Stb.
Hat,nem vagyok elvarazsolva ettol a pajtatol pajtasok....
Neked ugye fogalmad nincs - nem is lehet - arrol, hogyan es mennyire ved a SS, raadasul explicit megirtak, hogy de, ved felülről is... ilyenkor vajon miért érzed a kényszert, hogy (így talán jobban érted) 'dafke' ocsarolj mindent, ami modern magyar felszerelés...?