szerintem ezt ne te döntsd el,hogy melyik ország mire használja fel a saját erőforrásaitRáadásul az erőforrásokat meg aligha érdemlik meg, teljesen hülyeségekre pazarolják el sokszor.

szerintem ezt ne te döntsd el,hogy melyik ország mire használja fel a saját erőforrásaitRáadásul az erőforrásokat meg aligha érdemlik meg, teljesen hülyeségekre pazarolják el sokszor.

Valami ilyesmi szövegek hangozhattak el Hitler irodájában, amikor a Barbarossa műveletet megideologizálták, meg Bidenében mostanában, amikor az új Barbarossát készítik elő.Ráadásul az erőforrásokat meg aligha érdemlik meg,
Kit érdekel, már a hitelezőkön kívül?Nézz rá az Unió befektetési besorolására:
![]()
Az egyik legjobb a világon.
De jó! Mire kell neki hitel? Milyen költségvetési hiányokkal dolgozik az EU? Hát az oroszok?Jó olcsón tud hitelt felvenni.
“Az olyan dolgok” - máris függetlenítette magát az orosz gáztól?És olyan dolog minthogy jelentős részt függetlenítették magukat az orosz gáztól, az olyan dolgok csak növelték a megbízhatóságát.
El ne csöppenj... Eleve ugye az oroszok is úgy tették rá a mancsukat az erőforrásokra. Az oroszok törzsterülete az Moszkva és párszáz kilométeres körzete. A többit úgy rabolták össze évszázadok alatt. Bizonyos szinten még most is tart a kolonizációjuk a keleti részeknek. Ráadásul az erőforrásokat meg aligha érdemlik meg, teljesen hülyeségekre pazarolják el sokszor. Most is ha maradtak volna a seggükön, akkor csak eladniuk kellett volna a sok anyagot és abból építkezhettek volna nyugodtan. De Putyin nem alkalmas ilyenre. A háború előtt se volt képes jó irányba vinni Oroszországot. A háború kirobbantásával meg történelmi pofont kapott Oroszország. Korábbi imázsának vége. Gazdaságilag, katonailag meggyengült. Fiatalok még gyorsabban húznak el onnan. Nagy ész ez a Putyin...

Tudod, ha én könyvvizsgáló vagyok, akit te fizetsz, akkor mindig rendben találom a könyvelésedet.Nézz rá az Unió befektetési besorolására:
![]()
Az egyik legjobb a világon. Jó olcsón tud hitelt felvenni. És olyan dolog minthogy jelentős részt függetlenítették magukat az orosz gáztól, az olyan dolgok csak növelték a megbízhatóságát.
5. Ukránok (vagy más titokzatos szolgálat) akciója, a hadsereg és a wagneresek összeugrasztására.Hogy meglepődtem!
Tök jó, hogy innentől legalább 4 lehetséges verzió van akkor mint forgatókönyv.
Putyin bosszúja. Meghalt.
Ukránok/orosz haderő önjáró saját bosszúja, meghalt.
Putyinék színdarabja hogy eltűntessék a világ elől miután eljátszotta a szerepét, kap egy új személyazonosságot, él.
Saját életbiztosítás, új személyazonosság előtt, él.
Mindenki választhat ezek közül ami neki tetszik...
Írtam ezt is, ukránok bosszúja azért amit a Wagner velük tett. Nyilván ha sikerül összehozni hogy egymásnak ugrasszák a regulárisokat az elit hazafi PMC-vekl, az már csak a habon a koktél cseri.5. Ukránok (vagy más titokzatos szolgálat) akciója, a hadsereg és a wagneresek összeugrasztására.
Ha valakinek hitelt kell felvennie az ar regen rossz. Kulonosen rossz haez az EU. Eddig ugy hirdettek van penze az EU-nak.Nézz rá az Unió befektetési besorolására:
![]()
Az egyik legjobb a világon. Jó olcsón tud hitelt felvenni. És olyan dolog minthogy jelentős részt függetlenítették magukat az orosz gáztól, az olyan dolgok csak növelték a megbízhatóságát.
Hat, a Pitta már ihat, már nem kell mennie dolgozni...Ne hagyd, hogy a Pálffy leitasson

Ah, már vártam, mikor érünk el ide, hogy tulajdonképpen nem érdemlik meg.
Tudnál pár ellenpéldát mondani, melyik ország érdemli meg az erőforrásait? Az USA pl megérdemli? Vagy mondjuk Németország? Esetleg Japán?
Várj, várj. A térképed szerint ukrajna 200 éve oroszország része. Muahahaha....Mit számít az Oo megítélésében a többi ország? Másrészt általában nem nagyon van közünk más országok erőforrásaihoz. Oo azért kivétel, mert:
1. Másoktól vette el az erőforrásokat:
![]()

Amúgy már pont akartam írni, hogy azért ilyenkor szokása részvétet nyilvánítani és hol marad most, de akkor megelőzöttVlagyimir Putyin orosz elnök először nyilatkozott a Prigozhinnal történt repülőgép-szerencsétlenségről.
Putyin: Prigozsin tehetséges ember volt.
- Putyin: A Nyomozó Bizottság vizsgálatot folytat Prigozsin gépének lezuhanása ügyében, egészen az ok kiderítéséig.
– Putyin: Prigozsin nehéz sorsú ember volt.
Putyin: Prigozsin tegnap tért vissza Afrikából.
– Putyin: Prigozsin nemcsak nálunk dolgozott, hanem külföldön is. És sikeresen működött!
- Putyin: "Wagner" jelentősen hozzájárult az ukrajnai nácizmus elleni harchoz, soha nem felejtjük el.
Az elnök részvétét fejezte ki mindazok hozzátartozóinak, akik a Prigozsin gépével történt repülőgép-balesetben meghaltak.
VK | VK
vk.com
Tegnap már néztem Flightradaron vagy Planespotter-en, mikor még Moszkva felett repült és a flight schedule-ben már akkor benne volt a bakui út mára, szóval ez nem ilyen ad-hoc jellegű![]()
IL RUSSO
A plane belonging to Prigozhin is flying to Baku. The Embraer ERJ-135BJ "Legacy 650" business jet with the number RA-02748 took off from Vnukovo airport. Yesterday it was following the first aircraft, but after its crash it sat down at Ostafievo airport near Moscow.t.me
Arra is utalni akartam, hogy nem biztos, hogy Prigozsin félreállítása a Kreml vagy az USA műve. Legalább ennyire francia érdek is lehetett, hiszen a gallokat épp most próbálják meg kiebrudalni az eddigi afrikai gyarmataikról többek között a Wagner hatékony segítségével. Ez ráadásul még jól is jönne az angolszászoknak, mert jelentősen tovább terhelné Párizs és Moszkva viszonyát, aminek a fényében az a kis ausztrál tengeralattjárós francia alázás már nem csillog annyira.Fél lábbal Afrikában volt már, ráadásul mit is nyert ezzel a Kreml?
Ámen!Csajozz be,már mondtam.
Senki sem indít,semmit megelőző atomcsapást senkire,mindkét oldalon ismerik a meccs végeredményét.
Nyugi van.
Mit számít az Oo megítélésében a többi ország? Másrészt általában nem nagyon van közünk más országok erőforrásaihoz. Oo azért kivétel, mert:
1. Másoktól vette el az erőforrásokat:
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..