[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

Tudom menjen be a toborzóba... De ha esetleg van erről infótok és van egy percetek @Szittya vagy @krisss...
Egy barátomat most elkezdte érdekelni ez a Lynx zászlóaljas program, viszont a szept 11.-ről már biztos hogy lemarad munkahely miatt.
Arról van már infó hogy lesz-e/mikor lesz következő turnus?

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Tudom menjen be a toborzóba... De ha esetleg van erről infótok és van egy percetek @Szittya vagy @krisss...
Egy barátomat most elkezdte érdekelni ez a Lynx zászlóaljas program, viszont a szept 11.-ről már biztos hogy lemarad munkahely miatt.
Arról van már infó hogy lesz-e/mikor lesz következő turnus?
Lesz. Engem visszahívtak, hogy lesz.

• Tetszik
Reactions: Pista a hegyről
Emelt összegű illetménnyel és egyszerűsített belépési folyamattal várja a fiatalok jelentkezését a Lynx (Hiúz) típusú páncélozott harcjárművel felszerelt lövész zászlóaljba a Magyar Honvédség, a programra szeptember 11-ig lehet jelentkezni – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel...

C4T0oSn.png

Na ez jó kis kép!

Most beszéltem egyik ismerősömmel aki civil bol jelentkezett Hódmezővásárhely-re a lynxre azt mondtak túljelentkezés van és már 2 kiképzés lesz :oops:
Valami bennfentes cáfol jön erre rá vagy ami meg jobb erősítse meg, hogy igaz

Most beszéltem egyik ismerősömmel aki civil bol jelentkezett Hódmezővásárhely-re a lynxre azt mondtak túljelentkezés van és már 2 kiképzés lesz :oops:
Valami bennfentes cáfol jön erre rá vagy ami meg jobb erősítse meg, hogy igaz
nagyon sok őrvezető adta be a jelentkezését. ;) csak majd kérdéses mennyi lesz rá alkalmas.

• Tetszik
Reactions: Pogány and Venom85
nagyon sok őrvezető adta be a jelentkezését. ;) csak majd kérdéses mennyi lesz rá alkalmas.
Én azt vallom hogy nincs olyan hogy nem alkalmas, aki szolgálni akar annak van helye a seregben akar abban az alakulatban akar máshol most itt a nagy lehetőség nagy és fiatal ember tömeget felszívni a civil szférából.