Az IDF valami barati kor?Ez nem valami baráti kör vagy nem is tudom mi, hogy persze egyere majdcsak jó leszel valamire.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az IDF valami barati kor?Ez nem valami baráti kör vagy nem is tudom mi, hogy persze egyere majdcsak jó leszel valamire.
2007-ben amikor jelentkeztem kb 40-en voltunk a 2 napos alkalmasságin és 2-en mentünk át. Valahogy csak összejött a létszám a kiképzésre.Érdekes meglátás mert én pont azt látom hogy tökéletes katonát keres a hm,de az 10jelenrkozobol 1. A maradék 9 meg lehet alkalmas szerelőnek vagy más alakulatba ahol ember hiány van de mivel nem felel meg rambonak esélyt se kap máshol. Azt hangsúlyoznám hogyha hülye és nem akar dolgozni akkor ne tartsa meg a hm
Nem tudom most erre mit vagytok rápörögve.Cuki vagy! Alternatív katonának ( szarvirág) jó lennék azért!
Ok.De azert egy dront egy bunkerbol elvezetgetnel szerintem ... ki tudsz elemezni legifelveteleket, tudsz radioskapcsolat lenni stb.
Ahogy Nema' irta +tuning "aki szolgálni akar annak kene hogy legyen helye a seregben"
Termeszetesen szo szerint kell erteni es legfokkepp a vakokra meg a suketekre gondoltunk. Megfogtad a lenyeget a mondanivalonak.Nem tudom most erre mit vagytok rápörögve.
Minden szakmában, munkahelyen van egy minimum aminek meg kell felelni.
A magyar honvèdsègben ezt a minimumot már így is letolták a bèka segge alá.
Most meg azt akarnátok páran, ne legyen minimum?
Tènyeg az eszem megáll.
Ok.
De akkor a vakokat meg a süketeket se zárjuk ki.
Biztos nekik is találnánk valami beót.
Hiszen MINDENKINEK aki szolgálni akar van helye a seregben.
Vicc amiken elmèlkedtek.
Ezeknek a toborzó tiszteknek a jelentős részét elzavarták azóta.Termeszetesen szo szerint kell erteni es legfokkepp a vakokra meg a suketekre gondoltunk. Megfogtad a lenyeget a mondanivalonak.
Jol van az igy ahogyvan. Valakit elkuldenek szemuvegeskent a toborzok . . .
Nehogymar javitsunk vagy esszerusitsunk valamit. Istenmenccs!
Úgy tudom, hogy a célszám megvan jelentkezőből, de hogy mennyi lesz alkalmas az már más kérdés.
Nem te mondtad! Én csak reagáltam rá! Ez szimplán a saját oldalam! Mikor a Honvédban dolgoztam a sürgin be akartam öltözni, de fizikálisan nem voltam alkalmas! Most meg már öreg vagyok Bohócnak!Nem én momdtam!
Ne értsd félre igen is legyen egy minimum szint! Ezt a szemüveges dolgot viszont én sem értem! Nem kripli vagy bakker mert szemüveges van!Nem tudom most erre mit vagytok rápörögve.
Tènyeg az eszem megáll.
Ok.
Vicc amiken elmèlkedtek.
A vakok érzéketlenek az atomvoillanásra, a süketek nem félnek az ágyúdörgéstől.De akkor a vakokat meg a süketeket se zárjuk ki.
Esetleg a sereg szemműtéttel támogathatná az amúgy fizikailag alkalmas önkéntest, aki lekötné magát meghatározott ideig cserébe.Jol van az igy ahogyvan. Valakit elkuldenek szemuvegeskent a toborzok . . .
Megforditva: nehogy mar egy szemuveges katona legyen! Meg ha akar bodybuilder is, kikerjuk magunknak! Megis, hogy fog kinezni majd? Meg torolgeti a szemuveget, ha beparasodik? Vagy nem lat, ha leesik vagy eltorik?Nem tudom most erre mit vagytok rápörögve.
Tènyeg az eszem megáll.
Ok.
Vicc amiken elmèlkedtek.
Ha ez irónia nem jött át.Megforditva: nehogy mar egy szemuveges katona legyen! Meg ha akar bodybuilder is, kikerjuk magunknak! Megis, hogy fog kinezni majd? Meg torolgeti a szemuveget, ha beparasodik? Vagy nem lat, ha leesik vagy eltorik?
Vicc, amit az emberek gondolnak!
Hogy jön ide a szemüveges???Ne értsd félre igen is legyen egy minimum szint! Ezt a szemüveges dolgot viszont én sem értem! Nem kripli vagy bakker mert szemüveges van!
Legyen egy minimum.Termeszetesen szo szerint kell erteni es legfokkepp a vakokra meg a suketekre gondoltunk. Megfogtad a lenyeget a mondanivalonak.
Jol van az igy ahogyvan. Valakit elkuldenek szemuvegeskent a toborzok . . .
Nehogymar javitsunk vagy esszerusitsunk valamit. Istenmenccs!
aki szolgálni akar annak kene hogy legyen helye a seregben"
Ja csak alsó hangon az is pár száz ezerHogy jön ide a szemüveges???
Èn már többször írtam hogy az faszság. Ha egy Usmc-nèl lehet meg ezer helyen.
Amúgy a irányasereg.hu-n azt írják, harcoló bizonyos beóba nem lehetsz.
De ha megműteted ok
Igen.Ja csak alsó hangon az is pár száz ezer
Szemüvegesen egyes harcoló beosztásokban bizonyoso dioptria esetében, így kerek.Azért lássuk be, van abban valami bizarr hogy 85-öss IQ-val és 1 centis húgycsúátmérővel lehetsz katona, de szemüvegesen már nem.
1-es zászlóalj (volt 62-es Isten nyugosztalja)
Végül is igaza van. Ha nincs kétlábú jelentkező Tarzan szerepére,jó lesz a féllábú is!Háát.....
Azt mondtad nem vagy bent..Most akkor ez mi? Csak kérdezem!Nálunk van asztmás járőr, kiképző erre azt mondta amióta van robbanó motor és 20 méterre is hatásos vegyi eszköz nem futunk