Engem is érdekelne. Az is, hogy milyen szervezeti felépítést terveznek annak a 3+1 harcoló dandárunknak.Na én már elveszettem a fonalat. Eddig úgy tűnt hogy egy zsír új zla-t csinálnak Hódmezőn, aminek értettem a logikáját, mert eleve 3 zla a szándék hogy ne csak papíron legyen dandár (a megvalósítás infrastruktúrális lehetőségeit most ne említsük, megoldható bármi)
Viszont ezek szerint az ex62-t kezdik el felfegyverzni Lynxekkel, de mindezt úgy - ha jól értem az " integrálást", hogy hozzácsapnak egy 4. zsír új századot, és ott kezdődik meg a Lynxes kiképzés brutto730as fizuval (ha ez így van a másik 3 szzd mit szól ehhez hogy hátrébb vannak a sorban?) illetve hogy lehetséges a 4szazados felállás egy lövészzla-ban, ez valami unicum vagy ez a jövő?
Vagy én gondolkodok rosszul és a 3 meglévő századdal legóznak úgy hogy az egyikből lesz ez a Lynxes? Ha valaki tud legyen szíves világosítson föl, mert kívülről ez átláthatlan
Milyen fegyverzettel, legalább a lövészpáncélos tekintetében, rendelkeznek-e majd tüzérséggel, vagy csak nevükben lesznek dandárok?
Mi értelme azt a 3 zászlóaljnyi hiúzt 3 felé szórni? Mi értelme btr-el, vagy egyéb jövőbeni 8x8-al egy dandáron belül alkalmazni?