Challenger -1 / -2 / -3 (Egyesült Királyság)

Égett, de a torony a helyén maradt, katasztrofális robbanásról egyáltalán nincs szó.
Ez is csak azt mutatja, hogy harcképtelenné tették de strukturálisan nagyjából intakt maradt.
Kellemetlen némiképp, hogy kilőtték /semmi sem kilőhetetlen/ de túlélőképességét tekintve jó tervezés.

Égett, de a torony a helyén maradt, katasztrofális robbanásról egyáltalán nincs szó.
Ez is csak azt mutatja, hogy harcképtelenné tették de strukturálisan nagyjából intakt maradt.
Kellemetlen némiképp, hogy kilőtték /semmi sem kilőhetetlen/ de túlélőképességét tekintve jó tervezés.
Mi eséllyel mardt éledben a legenység, miközben ég körülöttük vagy 40 lőszer?

Túlélő képességről beszéltem.
Azért kicsit más, amikor atomjaira robban valami, meg ez.
Ez már ugyanúgy csak egy roncs,mint ha felrobbant volna.
Valószinüleg azért nem robbant,mert az angol kivetőtöltet iniciálás nélkül csak ég,és nem robban be.
De ebből újra bevethető járgány csak úgy lesz,ha elöbb beolvasztják.
Most az jutott eszembe,mikor azt irtam,hogy micsoda sivalkodás lesz majd itt,ha jönnek a képek az első égő Leokrol-mert lesznek olyan képek......Chally se más eset.

Ez a harckocsi kuka. Az a harckocsi ami kiég javíthatatlan, mert a tűz magát az acélt teszi tönkre amiből a harckocsit legyártják.
Konkrétan szarrá ment. Ami így ég, annak annyi. Vége. ;)
Ez már ugyanúgy csak egy roncs,mint ha felrobbant volna.
Jó. Hát meg kellett próbálnom.
Akkor is strukturálisan jobb konstrukció, mint a T-ék...
Most az jutott eszembe,mikor azt irtam,hogy micsoda sivalkodás lesz majd itt,ha jönnek a képek az első égő Leokrol-mert lesznek olyan képek......Chally se más eset.
Miért, mégis mi a sz@rt gondolt bárki is, ha nem rendszerben lesznek ezek bevetve, ahogy kitalálták őket?
Nem is sarki kocsmát foglaljuk el egy hét alatt 'hadműveletekkel' számol egy normális doktrína.
A Fulda-hágónál kellene ezeknek az orosz hk-kal párbajozni kombinált hadműveletek keretein belül, légi fölény mellett.
Elcseszik az egészet ezek.

Make it double.

NlISgkA.jpg