Társadalmi folyamatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
4 910
27 662
113
Azt nem értem, hogy nem vàlt lehetetlenné az élet ennek itt az orszàgban? :mad:
Nézd meg a felhozatalt. Ebben a környezetben Vona lángésznek tűnik. Jákob Peti, Mesterházy.. Ezekhez képest Vona klasszisokkal jobb.
Egyébként csak a neve hoz 2-3%ot, egy EP választáson, hagyományosan alacsonyabb választási részvétel mellett, akár több is. Az azért járó pénzből meg simán elvan egy egyszemélyes párt.
 
  • Tetszik
Reactions: ZeiG and LMzek 2.0

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 247
67 215
113
Nem azt mondtam, hogy a kérdés nem létezik és ne foglalkozzatok vele, hanem azt, hogy itt ilyen, a mi tematikánk szempontból irreleváns, teljesen jelentéktelen (bulvárból ismert) figurák megszólalásai csak színvonal rontására jók. Az "Opre Roma" szeparatizmust pedzegető dolgait sosem töröltem, az már más tészta...
Előbb gondolkodni kellene, mint nevetségesezni.
Tulajdonképpen az a baj, hogy összefüggenek ezek a dolgok. A kommunizmusban ugye betelepítették ôket a magyarok közé. Sokszor úgy, hogy egy magyar, egy cigàny..., Màra az eredménye ennek làható mondjuk Màtraverebélyen, ahol idôvel a fehér (magyar, palóc, tót) lakossàg àttelepült a fôút egyik oldalàra. Sokàig, amíg le nem verték kint volt egy tàbla az elsô keresztezôdés elsô hàzànak a falàn amin az àllt, hogy: A sajàt maga és értékeinek biztonsàga érdekében kérjük ne àlljon meg!

A két àllapot között a betelepítéstôl eltelt fél évszàzad. Màra a sok integràciós faszsàg mellett eszkalàlódott a dolog. Konkrétan màr a magyar g*ci vagy. Hetente tàmadnak öregeket, vernek agyon, kínoznak, késelnek, terrorizàlnak. Minden megölt magyarral eggyel kevesebben vagyunk. A Pénzes Henriettàt élve elégetô mocskot màr kiengedték talàn.

A teljesen magyar kultúraidegen viselkedésük a direkt zavaró. Nem azért zavaró, mert màs, hanem direkt zavaró. Basztatnak bàrhol és meg kell alàzd magad ha nem akarod, hogy eldurvuljon. És fordítva a szàzadàért büntet a TE rendôrséged ami le sem szarja megszokàsból, ha pokollà teszik az életed, fenyegetik a gyerekedet.

Szinte mérhetetlen szàzalékuk, ami nem ez. Ezekkel senkinek nincsen baja, ahogy egyetlen emberrel sincs senkinek baja aki egyszerûen csak normàlis a mi kultúràlis normàink alapjàn. De ezek nem azok. Sem Borsodban, sem Budapesten.

És az ilyen juniorok, akiket kitermeltek, hogy görcsösen bizonygathassàk, hogy mennyire fasza, hogy itt vannak, ha emlékszünk az elsô szàma egyik soràra ami fenyegetô: -Szaporodik a romàk szàma minden egyes nappal. Nos hàt ezek szaporodnak. Tolvajok, dílerek, gyilkosok, rablók, akik közül néha kimenekül egy-egy, hogy normàlis élete lehessen és hogy ne érje az a gyûlölet ami pont ezért éri ôket. Mert megölik a nagymamàinkat és hencegnek vele. Elgàzolnak részegen jogsi nélkül és a teshàk minden magyarral ezt tennék, hogy a ràk egye ki a belüket...

És miközben ez folyik, a politikai kurzusok amik a görcsös bizonygató lényeiket kitermelik, csendesen szerveztek a felsôoktatàsba bejutott, de sokszor kvótàval benyomottakból egy azonnal szeparatizmust hirdetô csoportosulàst, ami ugyanennek a cigànysàgnak az elnyomottsàgàról regél, aminek a katonài nap mint nap terrorizàlnak a hazànkban bàrkit.

Amivel befejezném, pàr gondolat valakitôl.


"Gondolatok a magyar- cigány együttélésről
A magyar nép a cigányságot soha nem hívta be Magyarországra. Soha nem volt szándékában tervszerűen letelepíteni. A cigányság magától és önszántából jött erre a vidékre. Önszántából kéredzkedett be a magyarság közé.
A cigány népséget a magyarság jó szándékkal befogadta, azzal, hogy a nemzetbe beintegrálódva a magyar társadalom hasznos, építő, értéket teremtő tagjaivá váljanak.
A magyarság soha nem vállalta, hogy a cigányságot eltartja. Ezt alátámasztandó semmiféle történelmi forrás nem áll rendelkezésre.
A magyarság azt sem vállalta, hogy olyan egykoron jó szándékkal befogadott etnikumokat megtűr, eltűr maga mellet, akik miután befogadást nyertek, - akár több generáció elmúltával is- ellenségesen fognak viszonyulni egykori befogadóihoz a magyarsághoz.
A magyarság nem kötelezhető senki által arra, hogy egykoron befogadott, de napjainkban ellenségeskedő, a magyarságnak anyagi és erkölcsi kárt okozó etnikummal együtt éljen.
(Ismeretlen szerző)"
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 141
83 701
113
"Az Egyesült Államokban egy férfi nem engedett be egy transz nőt a női mosdóba, mert abban a pillanatban ott volt a kislánya"

 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 049
54 178
113
Mármint azzal ijesztgetnek, vagy mint lehetőség? Nem mindegy!
Én őket is támogatnám, csak büntessük már meg ezt a rablóbandát, hazugsággyárat is, ahogy anno a "böszmét"!
Csak ne legyenek full EU ellenesek! Szerintem egy jó programmal, a korrupciót vissza szorítva, a többi európai országnak is példát mutathatnánk!



Én nem ijedek meg tőle,bár szerintem még.nagy falat lenne nekik a kormányzás,de kedvelném,ha Viktorék kicsit észbekapnának,egy alig többségi nyerés után, esetleg egy mh koala kényszerrel,vagy nem hivatalos együttszavazási nyomással.
Nem fognak a mh sem megbüntetni,lesittelni tiszt,vagy.vezér szintű politikust,ez íratlan szabály már a " civilizáltabb" országokban, hogy ez jó, vagy nem,az más kérdés.
Esetleg 1-2,kisebb,narancsos oligarchát meghurcolhatnak,minimális büntivel,pár pénzcsap elzárásával.
Szerintem nem full eu ellenesek,hanem a 2015 utáni,eu lakossága elleni eu-s bürokrácia ellenesek.
Majd ha az eu,s benne a ny európai országok, képesek lesznek eldönteni kia barát,ki az ellenség, akkor nem lesznek eu ellenes pártok,szervezetek az eu-ban.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 141
83 701
113
Aztaqurva!
"Az állami közgyűlés olyan törvényt fogadott el, amely megfosztja a szülői jogoktól azokat, akik nem értenek egyet saját gyermekük nemével kapcsolatos véleményével."
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
14 623
21 326
113
A brit királyi család...
Az oroszok az igazság (LoL) oldalán....
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 074
32 574
113
Aztaqurva!
"Az állami közgyűlés olyan törvényt fogadott el, amely megfosztja a szülői jogoktól azokat, akik nem értenek egyet saját gyermekük nemével kapcsolatos véleményével."

Elon Musk is beleszállt a dologba:


Mondjuk Musk olyan merész lett mostanában (az ADL-be is beleszáll, ami annál is nagyobb bűn, hogy szent ukránokba is), hogy nem nagyon tudok elképzelni más végkifejletet, mint hogy tönkreteszik, netán le is csukják, Trumppal együtt. Bár utóbbit lehet, hogy csak "baleseteztetik", vagy megmerényli egy magányos őrült.
 
  • Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Pogány and fip7

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 074
32 574
113
Na igen, mikor a fahangú tóth gabit felllépéseit sorra rendelik be a narancsos önkormányzatok, vagy tv2-n schobert-ék saját műsort kapnak mert már a kutya nem kiváncsi a fizetős live "edzéseikre"...

Sőt már Kelemen Kannácska is be lett vetve. Mondjuk Woodmann Peti már korábban coming outolt, hogy Orbánnak drukkol. :D
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 289
27 205
113
Elon Musk is beleszállt a dologba:


Mondjuk Musk olyan merész lett mostanában (az ADL-be is beleszáll, ami annál is nagyobb bűn, hogy szent ukránokba is), hogy nem nagyon tudok elképzelni más végkifejletet, mint hogy tönkreteszik, netán le is csukják, Trumppal együtt. Bár utóbbit lehet, hogy csak "baleseteztetik", vagy megmerényli egy magányos őrült.
Magyarország kezdeményezhetne egy nemzetközi egyezményt, amely soha el nem évülő emberiség elleni bűncselekménynek nyilvánítaná a gyerekek nemének megváltoztatására törekvést.

Mondjuk legyen Mengele-egyezmény.

Nagyjából arról szólna, hogy az aláíró államok tiltanak:

  • minden olyan tevékenységet, kezelést, beleértve a propagandát (felvilágosítás, érzékenyítés) amely a nem felnőttkorúak nemének (az egyezmény leszögezi, hogy a nem biológiai fogalom kizárólagosan) megváltoztatására irányul. Tekintve, hogy ez semmiben nem különbözik a náci háborús bűnös Josef Mengele auschwitzi ideológia vezérelte, teljesen tudománytalan kísérleteitől. A létező nemek megváltoztatása ugyanolyan ideológiavezérelt tevékenység mint népfajok fizikai adottságainak megváltoztatása, vagy sterilizálása.
  • soha el nem évülő emberiség elleni bűncselekményként üldözi azokat as zemélyeket, akik ilyen borzalmas kísérletekben tevőlegesen részt vesznek (orvosok, ápolók, intézményvezetők). Saját területén, saját joghatóságában ítélkezik fölöttük, akkor is, ha saját állampolgárai nem érintettek ebben az ügyben. Ez utóbbi nem lenne újdonság, számos ország jogrendje már most is lehetővé teszi ezt.
  • nemzetközi nyomozóirodát hoz létre ezen személyek és intézmények azonosítására és nyomon követésére.
  • leszögezné, hogy az adott ország legsúlyosabb büntetési formájával (capital punishment) kell büntetni az ilyen cselekményeket.
  • továbbá az ilyen tevékenységhez technikai feltételeket megteremtő vállalatokat szankcionálja. IG Farben esete a náci népirtással alapján. Tehát azok a nagy gyógyszergyárak, amelyek jelenleg jelentős hasznot húznak ezekből az embertelen kísérletekből kerüljenek szankciók alá, érezzék meg anyagilag a következményét az embertelen profitjuknak.

Az eurázsiai államok (afrikai, muzulmán, orosz, stb.) döntő többsége rövid úton csatlakoznak minden bizonnyal. Mondjuk lehetne kezdetben egy magyar-török egyezmény ez. Aztán a Türk államok, a muzulmánok, az oroszok, az Afrikai Únió tagállamai.

Miért lenne jó ilyet kezdeményeznünk nekünk!

  • Jelentősen csökkentené az LMBTQ pedofíliával szembeni fellépésünk miatti nyomást, bár kezdetben komoly támadásoknak tenne ki minket, csakhogy Orbán már fel tud lépni ilyen szinten a nemzetközi közvélemény előtt csak még soha nem használta ki a befolyását, amire fény derült. Van egy hangszere, amin nem játszik. Andrássy óta nem volt ilyen befolyásos személyiségünk a nemzetközi politikában. Egy ilyen egyezmény megmutatná, hogy van ellenzéke a woke elmebajnak a világban.
  • Megadná a világ önbizalmát. Ez lenne az első nemzetközi egyezmény, amit nem a Nyugat kreál. Méghozzá a legfontosabb nyugati fronton: az emberi jogi fronton. Az emberi jogokat a Nyugat találta ki és használja fegyverként. Egy ilyen egyezménnyel a világ, a valóságos világ, ami nem nyugati átvenné a kezdeményezést és megszerezné magának az önbizalmat ahhoz, hogy saját maga diktálja innentől a világ közvéleményének álláspontját néhány, még a nyugati közvéleményen belül is kisebbségben lévő érdekcsoport helyett.
  • Ez elvezetne idővel ahhoz, hogy az ENSZ-től a NOB-ig a Nyugat véglegesen kisebbségbe kerül és nekünk nem idiótákkal, hanem józan arabokkal, kínaiakkal, afrikaiakkal, türkökkel kell egyezkednünk ha egyáltalán kell, mert velük most is szót értünk!
  • Az emiatt kisebbségbe kerülő Nyugat, különösen az USA konzervatív erői egyáltalán nem elleneznék ezt, tehát nem rontaná Magyarország azon pozícióját, hogy továbbra is fenntartjuk a kapcsolatainkat a jobb Amerikával abban a reményben, hogy véget ér a woke demokraták miatti rémálom. Éppenhogy erősítenénk a republikánus pozíciót, fegyvert adva a kezükbe (amit ők is csak akkor tudnak kihasználni, ha ezzel szükségszerűen erősítik a globális nyugattalanítást), hogy lám, lám a világ nemet mond az őrületre és nekünk is ezt kell tennünk!
  • Akkora pofon lenne a woke liberalizmusnak, ami talán megindítaná a végleges lejtőre kerülésüket. Az emberijogi fegyver visszafordítása olyan jelentőségű lehetne (A Helsinki-bizottság helyébe mondjuk Ankarai-bizottság lép egyszerűsítve) mint a Helsinki egyezmény volt a Szovjetunió koporsójában. Egy nem nyugati kontroll alatt álló, nem nyugati -woke liberális- érdekeket szolgáló nemzetközi jog lehetőséget adna a globalizmus helyreállítására, a szekértábori logika további kiterjedésének megállítására azzal, hogy Nyugat egy kisebbségi pozícióba kerülve elvesztené a lehetőséget a saját táborának győztes pozícióba vezérlésére, így rákényszerülne a globalizmushoz való visszatérésre ami nekünk alapvető politikai és létérdek szintű gazdasági alapvetésünk, mert máshogy nehezen tudnánk hosszú távon szabadon és prosperálóan létezni!
  • Mire jönnek a magyarországi választások ezt a pofont lekevertük nekik! Egész más lesz a légköre a következő választásoknak, ha jól csináljuk. A wokék idegesek lesznek, sokat fognak hibázni és hisztérikus elmebajuk még taszítóbb lesz mint valaha, ezzel is csökkenteni fogjuk a beavatkozási potenciáljukat, mert a pénzük nem minden, ezt már láthattuk korábban is.
  • És nem utolsó sorban bombáznánk a woke vasútvonalakat, amik korunk sok kis Auschwitzába viszik a szerencsétlen gyerekeket. Ha kezdetben a nyugatiakat nem is, de a fél világon megmentenék őket. Hosszabb távon a Nyugat se tudna ellenállni a világ közvéleményének. Különösen, ha a folyamat legfőbb szponzorát, a gyógyszeripart rákényszerítjük a kihátrálásra. Márpedig az amerikai gyógyszeripar azonnal pucolna ebből a szörnyű bizniszből, ha a globális profitja veszélybe kerülne! Ha meg nem, akkor a mi gyógyszeriparunk jár jól.

Kezdhetnénk egy nemzetközi konferenciával a témában. Mit tehetünk és hogyan! Ebből fejlődhetne ki az egyezmény gondolata, majd azt gyorsan realizálnánk is a közvetlen partnereinkkel, vagy ha nagyobb sikert érünk el, akkor jóval tágabb léptékben. Hülyeség lenne nem tennünk, megvan rá a lehetőségünk!
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 247
67 215
113
Magyarország kezdeményezhetne egy nemzetközi egyezményt, amely soha el nem évülő emberiség elleni bűncselekménynek nyilvánítaná a gyerekek nemének megváltoztatására törekvést.

Mondjuk legyen Mengele-egyezmény.

Nagyjából arról szólna, hogy az aláíró államok tiltanak:

  • minden olyan tevékenységet, kezelést, beleértve a propagandát (felvilágosítás, érzékenyítés) amely a nem felnőttkorúak nemének (az egyezmény leszögezi, hogy a nem biológiai fogalom kizárólagosan) megváltoztatására irányul. Tekintve, hogy ez semmiben nem különbözik a náci háborús bűnös Josef Mengele auschwitzi ideológia vezérelte, teljesen tudománytalan kísérleteitől. A létező nemek megváltoztatása ugyanolyan ideológiavezérelt tevékenység mint népfajok fizikai adottságainak megváltoztatása, vagy sterilizálása.
  • soha el nem évülő emberiség elleni bűncselekményként üldözi azokat as zemélyeket, akik ilyen borzalmas kísérletekben tevőlegesen részt vesznek (orvosok, ápolók, intézményvezetők). Saját területén, saját joghatóságában ítélkezik fölöttük, akkor is, ha saját állampolgárai nem érintettek ebben az ügyben. Ez utóbbi nem lenne újdonság, számos ország jogrendje már most is lehetővé teszi ezt.
  • nemzetközi nyomozóirodát hoz létre ezen személyek és intézmények azonosítására és nyomon követésére.
  • leszögezné, hogy az adott ország legsúlyosabb büntetési formájával (capital punishment) kell büntetni az ilyen cselekményeket.
  • továbbá az ilyen tevékenységhez technikai feltételeket megteremtő vállalatokat szankcionálja. IG Farben esete a náci népirtással alapján. Tehát azok a nagy gyógyszergyárak, amelyek jelenleg jelentős hasznot húznak ezekből az embertelen kísérletekből kerüljenek szankciók alá, érezzék meg anyagilag a következményét az embertelen profitjuknak.

Az eurázsiai államok (afrikai, muzulmán, orosz, stb.) döntő többsége rövid úton csatlakoznak minden bizonnyal. Mondjuk lehetne kezdetben egy magyar-török egyezmény ez. Aztán a Türk államok, a muzulmánok, az oroszok, az Afrikai Únió tagállamai.

Miért lenne jó ilyet kezdeményeznünk nekünk!

  • Jelentősen csökkentené az LMBTQ pedofíliával szembeni fellépésünk miatti nyomást, bár kezdetben komoly támadásoknak tenne ki minket, csakhogy Orbán már fel tud lépni ilyen szinten a nemzetközi közvélemény előtt csak még soha nem használta ki a befolyását, amire fény derült. Van egy hangszere, amin nem játszik. Andrássy óta nem volt ilyen befolyásos személyiségünk a nemzetközi politikában. Egy ilyen egyezmény megmutatná, hogy van ellenzéke a woke elmebajnak a világban.
  • Megadná a világ önbizalmát. Ez lenne az első nemzetközi egyezmény, amit nem a Nyugat kreál. Méghozzá a legfontosabb nyugati fronton: az emberi jogi fronton. Az emberi jogokat a Nyugat találta ki és használja fegyverként. Egy ilyen egyezménnyel a világ, a valóságos világ, ami nem nyugati átvenné a kezdeményezést és megszerezné magának az önbizalmat ahhoz, hogy saját maga diktálja innentől a világ közvéleményének álláspontját néhány, még a nyugati közvéleményen belül is kisebbségben lévő érdekcsoport helyett.
  • Ez elvezetne idővel ahhoz, hogy az ENSZ-től a NOB-ig a Nyugat véglegesen kisebbségbe kerül és nekünk nem idiótákkal, hanem józan arabokkal, kínaiakkal, afrikaiakkal, türkökkel kell egyezkednünk ha egyáltalán kell, mert velük most is szót értünk!
  • Az emiatt kisebbségbe kerülő Nyugat, különösen az USA konzervatív erői egyáltalán nem elleneznék ezt, tehát nem rontaná Magyarország azon pozícióját, hogy továbbra is fenntartjuk a kapcsolatainkat a jobb Amerikával abban a reményben, hogy véget ér a woke demokraták miatti rémálom. Éppenhogy erősítenénk a republikánus pozíciót, fegyvert adva a kezükbe (amit ők is csak akkor tudnak kihasználni, ha ezzel szükségszerűen erősítik a globális nyugattalanítást), hogy lám, lám a világ nemet mond az őrületre és nekünk is ezt kell tennünk!
  • Akkora pofon lenne a woke liberalizmusnak, ami talán megindítaná a végleges lejtőre kerülésüket. Az emberijogi fegyver visszafordítása olyan jelentőségű lehetne (A Helsinki-bizottság helyébe mondjuk Ankarai-bizottság lép egyszerűsítve) mint a Helsinki egyezmény volt a Szovjetunió koporsójában. Egy nem nyugati kontroll alatt álló, nem nyugati -woke liberális- érdekeket szolgáló nemzetközi jog lehetőséget adna a globalizmus helyreállítására, a szekértábori logika további kiterjedésének megállítására azzal, hogy Nyugat egy kisebbségi pozícióba kerülve elvesztené a lehetőséget a saját táborának győztes pozícióba vezérlésére, így rákényszerülne a globalizmushoz való visszatérésre ami nekünk alapvető politikai és létérdek szintű gazdasági alapvetésünk, mert máshogy nehezen tudnánk hosszú távon szabadon és prosperálóan létezni!
  • Mire jönnek a magyarországi választások ezt a pofont lekevertük nekik! Egész más lesz a légköre a következő választásoknak, ha jól csináljuk. A wokék idegesek lesznek, sokat fognak hibázni és hisztérikus elmebajuk még taszítóbb lesz mint valaha, ezzel is csökkenteni fogjuk a beavatkozási potenciáljukat, mert a pénzük nem minden, ezt már láthattuk korábban is.
  • És nem utolsó sorban bombáznánk a woke vasútvonalakat, amik korunk sok kis Auschwitzába viszik a szerencsétlen gyerekeket. Ha kezdetben a nyugatiakat nem is, de a fél világon megmentenék őket. Hosszabb távon a Nyugat se tudna ellenállni a világ közvéleményének. Különösen, ha a folyamat legfőbb szponzorát, a gyógyszeripart rákényszerítjük a kihátrálásra. Márpedig az amerikai gyógyszeripar azonnal pucolna ebből a szörnyű bizniszből, ha a globális profitja veszélybe kerülne! Ha meg nem, akkor a mi gyógyszeriparunk jár jól.

Kezdhetnénk egy nemzetközi konferenciával a témában. Mit tehetünk és hogyan! Ebből fejlődhetne ki az egyezmény gondolata, majd azt gyorsan realizálnánk is a közvetlen partnereinkkel, vagy ha nagyobb sikert érünk el, akkor jóval tágabb léptékben. Hülyeség lenne nem tennünk, megvan rá a lehetőségünk!
Ezt ki is dolgozhatnàd szépen erôs töltetû indoklàsokkal és tolhatmàd akàr az MH-nak. Ôk képviselnék szerintem, ígu a fidesz kénytelen lenne ellopva megvalósítani. Bàr akkor alighanem kiherélten tennék mint a gyermekvédelmi törvényt. :(
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 547
45 140
113
Úgy, hogy a stricijének, a Fidesznek minden szavazatra szüksége lesz és vele akarja bejutási küszöb alá szorítani a Mihazánkot és elvenni a baloldalon maradt exjobbikosokat az ellenzéktől.
Nem hiszem hogy a MiHazánktól fog elhozni szavazatot, ők ismerik a legjobban, ráadásul már a Jobbikban is kenyértörés volt pont a radikális szárny meg a centrista irányvonala közt.

Aki akkor nem akart a Vonai irányba tovább menni, az ment Toróval.

Ezzel ellentétben én egy baloldali projectnek gondolom, mert Ő szimpatikusabb lehet a csalódott konzervatív de nem szélső jobbos szavazóknak, mint pl. én, s gyengítheti a Fideszt. Ráadásul 100X értelmesebb, megnyerőbb figura mint MZP-volt.

Vona lesz majd még a végén az új kihívója Viktornak, mert MZP kritikán aluli, KariGeri csőd, Gyurcsány vállalhatatlan minden szinten, belső kihívója meg nincs.

Vona jobb - erősebb jelölt arra hogy megingassa Viktort, mint MZP valaha volt, szerintem a Fidesz most pont nem annyira nyugodt ezek miatt.
 
  • Tetszik
Reactions: kétkedő

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 729
15 562
113
Nem hiszem hogy a MiHazánktól fog elhozni szavazatot, ők ismerik a legjobban, ráadásul már a Jobbikban is kenyértörés volt pont a radikális szárny meg a centrista irányvonala közt.

Aki akkor nem akart a Vonai irányba tovább menni, az ment Toróval.

Ezzel ellentétben én egy baloldali projectnek gondolom, mert Ő szimpatikusabb lehet a csalódott konzervatív de nem szélső jobbos szavazóknak, mint pl. én, s gyengítheti a Fideszt. Ráadásul 100X értelmesebb, megnyerőbb figura mint MZP-volt.

Vona lesz majd még a végén az új kihívója Viktornak, mert MZP kritikán aluli, KariGeri csőd, Gyurcsány vállalhatatlan minden szinten, belső kihívója meg nincs.

Vona jobb - erősebb jelölt arra hogy megingassa Viktort, mint MZP valaha volt, szerintem a Fidesz most pont nem annyira nyugodt ezek miatt.
Azért örülhetnek is a Fidesznél, mert Vonát baromi könnyű hitelteleníteni a Jobbikos megnyilvánulásai miatt, illetve megint egyel több részre szakad az ellenzéki szavazóbázis.
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 491
24 169
113
Nem hiszem hogy a MiHazánktól fog elhozni szavazatot, ők ismerik a legjobban, ráadásul már a Jobbikban is kenyértörés volt pont a radikális szárny meg a centrista irányvonala közt.

Aki akkor nem akart a Vonai irányba tovább menni, az ment Toróval.

Ezzel ellentétben én egy baloldali projectnek gondolom, mert Ő szimpatikusabb lehet a csalódott konzervatív de nem szélső jobbos szavazóknak, mint pl. én, s gyengítheti a Fideszt. Ráadásul 100X értelmesebb, megnyerőbb figura mint MZP-volt.

Vona lesz majd még a végén az új kihívója Viktornak, mert MZP kritikán aluli, KariGeri csőd, Gyurcsány vállalhatatlan minden szinten, belső kihívója meg nincs.

Vona jobb - erősebb jelölt arra hogy megingassa Viktort, mint MZP valaha volt, szerintem a Fidesz most pont nem annyira nyugodt ezek miatt.
A mór megtette dolgát, a mór mehet.... Vona ami szerepet kapott azt megcsinálta, felesleges és könnyen kicsinálható figura, értelmetlen visszahozni. Nincs az ellenzéknek olyan figurája aki haloványan is nemzeti érdekek mentén képes lenne mozogni (hagyjuk a mh-t) úgy, hogy megfelelő külföldi ismeretséggel és kapcsolatokkal bír is mellé. Mzp kari és az apró klán +csatolt törpék külföldi kézivezérelt társaság, külügy szintjén meg jeszenszky meg martonyi kalibert tudnak felmutatni vagy még ezeknél is lentebbiket...
 
Status
Not open for further replies.