A faszt semmi.... A teljes tereprendezés elkészült nyár elején és alapoznak azóta.Semmi, pedig ez alapvetően nekünk kellene. A sátortábor fölösleges ott.
A faszt semmi.... A teljes tereprendezés elkészült nyár elején és alapoznak azóta.Semmi, pedig ez alapvetően nekünk kellene. A sátortábor fölösleges ott.
DRÓNIA ROADSHOW - Eger
2023.09.14. csütörtök
Előadások:
Dr. László Sticz vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Haderőmodernizációs és Transzformációs Parancsnokság parancsnoka
A robotok már köztünk járnak - Autonóm rendszerek jelene és jövője a Magyar Honvédségben
![]()
Hazánkba látogatott a török légierő parancsnoka
Kajári Ferenc vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese meghívására szeptember 10-12. között delegáció élén hazánkba látogatott Ziya Cemal Kadioğlu vezérezredes, a török légierő parancsnoka.
Erre ott van a Biztpol Magyarország topik...Lassan kellene egy topik a "Katonadiplomáciai látogatások" meg "X ország Y támbornok a dolgokat néz Magyarországon" címmel. @Terminator erről mit gondolsz?
Ahogy @krisss is jelezte, elkezdődött.Semmi, pedig ez alapvetően nekünk kellene. A sátortábor fölösleges ott.
Ebből lett azóta valami ?
Semmi, pedig ez alapvetően nekünk kellene. A sátortábor fölösleges ott.
A faszt semmi.... A teljes tereprendezés elkészült nyár elején és alapoznak azóta.
Hétfői műhold (ilyen a felbontás...)Idén márciusi műhold:
![]()
Szerk. most láttam Rapesz linkjét hogy ő is beküldte
Hétfői műhold (ilyen a felbontás...)
![]()
Ezt a hülyeséget honnan veszed?A jelenlegi Zrínyi program 2031-ig tart.![]()
MG mondta...Ezt a hülyeséget honnan veszed?

@SilvioDMG mondta...
Mielőtt leköszönt letette a kormánynak az "asztalára" 2031-ig szóló fejlesztési tervet - ezen dolgozott ő és csapat a a féléves államtitkársága idején. Kb. az egyik utolsó nyilatkozatában szerepelt.

Ez még az allamtitkari kinevezése előtt volt. De azt mondta folyamatosan aktualizáljak a 10 éves haderőfejlesztősi terveket, ebből következően végső hataridő nincs.MG mondta...
Mielőtt le köszönt letette a kormánynak az "asztalára" 2031-ig szóló fejlesztési tervet. Kb. az egyik utolsó nyilatkozatában szerepelt.
Akkor nézd meg a második kommentem: tök friss kormányzati cikk, amiben szerepel a 2031-es dátum.Ez még az allamtitkari kinevezése előtt volt. De azt mondta folyamatosan aktualizáljak a 10 éves haderőfejlesztősi terveket, ebből következően végső hataridő nincs.
Ez a 22-es pillanatkép. Azóta gyanítom már sok minden változott, de az akkor elfogadott szervezeti átalakítás most zajlik.@SilvioD
"Beszámolt arról, hogy a vezérkar kidolgozott egy "haderőképnek" nevezett tervet, amelyben szerepel, hogyan nézzen ki szervezetileg, feltöltöttségében, készenlétében a magyar haderő 2031-ig."
![]()
Még mindig hülyeség?![]()
Benkő Papa.Akkor nézd meg a második kommentem: tök friss kormányzati cikk, amiben szerepel a 2031-es dátum.
Nyilván "utána is van élet", de addig kivan tűzve hogy hová és miként kell eljutni!
Azért nem irogatják át a komplett tervet mert most Ukrajnában éppen láttak valamit! Finom hangolások lehetnek persze...
Milyen "22-es pillanatkép"?!?Ez a 22-es pillanatkép. Azóta gyanítom már sok minden változott, de az akkor elfogadott szervezeti átalakítás most zajlik.

Én még a választás előtti Maróth nyilatkozatra reflektáltam, amire korábban hivatkoztál, hogy Zrínyi 2031.Milyen "22-es pillanatkép"?!?
Két hónapos sincs a cikk amiben szerepel hogy ki van találva 2031-ig MH.
Ennek fényében az a hülyeség hogy szerinted ez a 2031-es dátum és az oda vezető terv "hülyeség"!
Szerinted máról holnapra találják ki mikor mit kell csinálni és nincs egy hosszútávú terv?
Na nemá!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..